Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka widze że idziesz tak samo jak ja. Tez miałam dlugi protokol. Marvelon potem gonapeptyl. Potem doszedł gonal f. Mnie leki wyniosły 400 zl ale miałam refundacje i bardzo dobrze zareagowałam na leki. A nawet za dobrze bo wynikiem była hiperstymulacja. Tak jak dziewczyny mowia bez refundacji to pewnie jakues 10tys do 12. Trzymam kciuki i powodzenia.
-
Asiastokrota no zdolniacha z Ciebie
ale kiedy i ja skręciłam noge. Na skakance i długo dochodziłam do siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 20:03
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Emilka ty się sama prosiłaś o skręcenie
nie używa się niebezpiecznych przyrządów jak skakanka
A co ja tym dwum schodkom zrobiłam????
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Lotta84 wrote:Przy 1 iui brałam letrozol+menopur, w 2 iui gonal. Lekarze ustalaja stymulacje indywidualnie, więc nie ma tu żadnego schematu.
Malawiki, Ona84,Emilka cieszę się,że przed Wami kolejne podejścia i z całego serca wierzę że tym razem skończa się upragnioną ciążą.
Za wszystkie iui i transfery oczywìście zaciskam mocno kciuki i czekam na zalanie forum pozytywnymi betami
Anulka0310 witam cieplutko na naszym forumSilna z Ciebie babka!
Asiastokrota wspolczuje sprawy z tym gipsem.Obyś jak najszybciej wroc
Tera83 jak się czujesz?
Gosia321 dziękuje za potwierdzenie zaproszenia
Będziesz w najbliższym czasie wraca po maluszka?
Gdybym wiedziała że te badania pół roku ważne to chyba bym w grudniu podchodziła, dosc już mam chodzenia do Art.chciał odpocząć
Jak robiłam homocysteine szłam do diagnostyki mój mówi czemu nie idziesz do Art. A ja ze nie chce.-w myślach mówię chce ją omijać szerokim łukiem. Podchodzę z obojętnościa, może się zmieni jadąc do Białego -
Ona84 powoli dochodzę do siebie,ale nie było lekko. Beta na początku przyrastała prawidłowo,jednak krwawienie nie ustępowało, beta zatrzymała się i ostatecznie zaczęła spadać, przyszła bolesna@ Jeszcze teraz pobolewaja mi podbrzusze i jajniki. Ja nie mam już ważnych badań, więc nie wiem kiedy wróce po maluszka. Jutro kontrolna wizyta i zobaczymy co lekarz powie.
Ty już nie długo zabierasz swojego kropka, zazdroszczę i trzymam mocno zaciśnięte kciuki -
Lotta84 wrote:Ona84 powoli dochodzę do siebie,ale nie było lekko. Beta na początku przyrastała prawidłowo,jednak krwawienie nie ustępowało, beta zatrzymała się i ostatecznie zaczęła spadać, przyszła bolesna@ Jeszcze teraz pobolewaja mi podbrzusze i jajniki. Ja nie mam już ważnych badań, więc nie wiem kiedy wróce po maluszka. Jutro kontrolna wizyta i zobaczymy co lekarz powie.
Ty już nie długo zabierasz swojego kropka, zazdroszczę i trzymam mocno zaciśnięte kciuki -
Ona84 jeśli chodzi o cykl sztuczny który teraz ja mam. To bierze sie estrofem i przy jego przyjmowaniu nie ma sie owulacji tylko monitoruje się grubość endometrium. Jeśli już osiagnie prawidłowa grubość to od dnia podjęcia decyzji o transfeze przyjmujesz 5 dni progesteron i transfer malucha. Ja ostatnio miałam transfer w 30 dniu cyklu bo endo bardzo słabo rosło. Teraz dostałam o wiele większe dawki leków wiec mam nadzieje ze jutro zapadnie decyzja o transferze i transfer będę miałam w 19 dniu cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 10:48
-
A do mnie to zawsze sie cos przypaleta jak nie zapalenie drog moczowych to teraz chyba dopadly mnie hemoroidy. Zaraz wysle meza do apteki po masc i bede sobie pupe moczyla w rumianku bo tak wyczytalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 14:09
-
Ona84 możesz jeść na pewno to wspomoże endo. A ja czuje sie roznie. Rano mam zawsze silne mdłości. I w raz w nocy wymiotowałam bo wstałam cos zjeść bo nie mogłam spac i otworzyłam lodówkę i tak mi ten zapach z lodówki wedlin obrzydził ze od razu kibel. Nie wiem ja jestem po tym estrofemie wyczulona na zapachy. A w dzień jest ok.
-
No wlasnie o to chodzi ze to nie boli tylko jak siadam to troche musze pokrecic pupa zeby sie dobrze usadowic.