Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Wiki, witaj na forum
Nie trać wiary, jeszcze tydzień przed Tobą, to już 3 iui więc wiesz że huśtawka nastoju to normalne od euforii do przygnębienia.
W Artemidzie kompetentni lekarze od ivf do dr Zbroch i dr Domitrz, są z Białegostoku. Napisz coś więcej o wasAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyW 2013 roku miałam usuniętego 10 cm potworniaka z lewego jajnika. Po roku zaczęliśmy starania o dziecko. Od tamtego czasu wykryto u mnie niedoczynność tarczycy. Hormony ogólnie ok, tylko raz trochę FSH podwyższone. Jajowody drożne. Mam torbiel na prawym jajniku – stąd podejrzenie endometriozy. Przez pierwszą połowę tego roku musieliśmy zrobić małą przerwę w staraniach, bo miałam podwyższone markery nowotworowe (test ROMA) i powiększony prawy jajnik. Podejrzewano nowotwór, a przez to, że już miałam jedną operację nie chcieli mi zrobić następnej żeby nie obniżyć rezerwy jajnikowej. Lewy jajnik w ogóle nie owuluje. Po 3 miesiącach antykoncepcji jeanine jajnik wrócił do swoich rozmiarów, torbiel się zmniejszyła i markery spadły. Doktor Waśniewski podejrzewa, że mam zrosty między jajnikiem a macicą i że może utrudniać to przejście komórki jajowej przez jajowód… jednak zgodnie z jego zaleceniami w sierpniu podeszliśmy do IUI – beta negatywna… teraz następna próba, test za tydzień… ale nie łudzę się wielkimi nadziejami…
-
Wiki to masz przejścia... trzymam kciuki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 22:24
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
[email protected] wrote:Gosia ja przy cyklu naturalnym tez dostałam ten crinone.Biorę go od soboty,no i potem do testu.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
polopiryna wrote:Ooo, ja wiem, gdzie można się spotkać. 22 października gramy koncert w Galerii Sowa. Wiem, że ciężko się gada przy ostrym rockowym hałasowaniu, ale jeśli macie ochotę, to zapraszam
https://www.facebook.com/events/1838702719519097/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2229%22%2C%22ref_notif_type%22%3A%22plan_user_associated%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D¬if_t=plan_user_associated¬if_id=1504938770307363Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Woli to masz przejścia... trzymam kciuki..
Dzięki malgos741Jak czytam o Waszych przejściach, to wydaje mi się że moje wcale takie duże nie są... tylko chyba zaczyna brakować mi cierpliwości.. zarówno przez czas jaki to wszystko trwa, jak i przez lekarzy, którzy wolą zalecić inseminację czy invitro bez bardziej szczegółowych badań...
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Cześć.
Witaj Wiki
Ona Kurde niech @ przyłazi w końcu i Cie nie denerwuje.
A ja mam pytanie czy moze wiecie gdzie w Ols zrobię takie badania ??
Układ krzepnięcia i fibrynogen
Kinaza kreatyninowa
Jonogram
Czynnik reumatoidalny
Antykoagulant tocznia
P-ciała p.kardiolipidowe
Mios-bl
Kał na krew utajoną
-
Wiki rany kobiety dużo tego wszystkiego jak na jedną osobę, podziwiam i tak jesteś bardzo cierpliwa. Trzymam kciuki by zostało ci to wynagrodzone różowym bobasemAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Halszka a na co ci tyle badań?
Więc tak układ krzepnięcia, jonogram,rf praktycznie w każdym labo.Napewno miejski.
P.ciał ja robiłam w vitalabo.
Kał to miejski i sanepid.
Kreatynina tez w miejskim.
Na toczynia nie robiłam wiec powiem ze Emilka wie.
Właśnie Emilka jak samopoczucie? Boli Cię w boku tak jak zawsze?Poprawił Ci się trochę nastrój?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ona84 ja w domu jak zawsze na zwolnieniu. Do 24 września.
Malawiki samopoczucie ok. Staram sie nie myśleć nie mierze temperatury. Termometr poszedł w zapomnienie. Nic mnie nie boli nie kłuje. Poprostu zero objawów. Nic. Tak jakbym w ogole nie była po transferze. Nawet sie nie zastanawiam czy to dobrze czy źle i tak niczego nie zmienię. Poprostu sobie żyję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey
Izaura tak, byłam u reumatologa bo miałam dodatnie ana, wyszło mi dodatnie jo-1 czyli zapalenie mięśni ale nie mam objawów tego. Dr powiedziała mi ze mogę mieć dodatnie ana przez wysokie toxo IgG 633.10 ale nic na to nie dała.
Gosia ja u dr byłam prywatnie na Kościuszki.