Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Malawiki robiłam ana 1 i wyszło dodatnie, później zrobiłam ana4 i tam wyszło dodatnie ana 2 w mianie 1:320, no i te dodatnie jo-1,dr mówiła, że to nie dużo. A no i nie podoba się jej moje wysokie ob i crp
-
Ona ja proponuję zaciągnąć męża do łóżka u mnie zawsze to wywoluje okres.Czuje ze się zbliża a przyjść niech chce to małe bara bara i zawsze pomaga.Nie martw się bo pierwszy cykl po ivf.Max do tygodnia może się spóźnić.
Halszka ja robiłam ana 1 i mi wyszła tez dodatnia,nie robiłam kolejnej ani 2 ani 4.
Ale za to zrobiłam cały pakiet reumatoidalne. U mnie jest ok.Wyniki w normie a miewam bóle zazwyczaj na zmianę pogody,gdy jestem bardzo zmęczona przemarzne lub jestem w wilgotnym miejscu.Podobno jestem zdrowa.A objawy sugerują RZS.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Emilka kiedy teścika robisz.Mam nadzieje ze się nie martwisz.Co bierzesz po transferze?dalej crinone.Tez go mam i powiem wam rewelacja.Raz dziennie aplikacja,nic nie wypływa.Bardzo ładnie się wchłania.Jestem zadowolona.Chociaż mam już małego stresa przed czwartkiem to od dziś mam tydzień urlopu i będę wypoczywać. Może uda mi się oczyścić trochę głowę.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ona84 spokojnie 33 dzień cyklu to jeszcze nie ma tragedii
Malawiki ja po transferze mam 3x1 estrofem,1x1 lenzetto,2x1 duphaston,1x1 crinone. A test wolę o nim nie myśleć. Nie wiem jeszcze kiedy będę testować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 11:29
-
e_mil_ka wrote:Ona84 spokojnie 33 dzień cyklu to jeszcze nie ma tragedii
Malawiki ja po transferze mam 3x1 estrofem,1x1 lenzetto,2x1 duphaston,1x1 crinone. A test wolę o nim nie myśleć. Nie wiem jeszcze kiedy będę testować. -
e_mil_ka wrote:Ona84 rozumiem ze nie możesz sie juz doczekać. Tez pewnie bym sie denerwowała.
Na początku października mam urząd pracy i żeby w tym samym czasie wyjazdu nie miała do Białego brak@powoduje wyjazd w pazdziwrniku. I tak mi jest głupia idąc TAM DO urzedu ze pracy nie mogę znaleźć przez prawie rok. Praca jest ale podjąć nie mogłam. Co by pracodawcy pomyślli że nowa a już wolne chce
-
Lotta84 wrote:Ona84 nie zadręczaj się Kochana, to przeciez będzie ostatnia @ przez najbliższe 9 miesięcy
-
e_mil_ka wrote:Ona84 w urzędzie pracy możesz sie usprawiedliwić w ciągu 7 dni. Niech ci w Białym wystawia zaświadczenie ze byłaś u lekarza i tyle.
-
Ona84 ja niby jestem na zwolnieniu a ciągle w pracy. Dzis od rana znowu telefony. I prośby zrobisz to? Zrobisz tamto wysłaliśmy Ci na pocztę. W sumie wiem ze nie musze bo to tylko moja dobra wola no i szkoda mi koleżanki która została sama na placu boju wiec dzien do godziny 15 miałam zajecie a potem odwiedziłam mnie koleżanka z pracy wiec nie nudze sie.
-
Emilka a te wszystkie leki to dostałaś po transferze od lekarza w Białym czy tu z Artemidy jeszcze.Bo ja mam tylko ten crinone.Będę musiała brać coś jeszcze,czy to mi wystarczy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 19:05
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ja wszystko dostałam juz w Artemidzie. Ja ze względu na to ze jestem na cyklu sztucznym to przyjmuje dodatkowo estrofem lenzetto i duphaston. Jeśli jesteś na cyklu naturalnym to wystarczy tylko crinone.
-
e_mil_ka wrote:Ja wszystko dostałam juz w Artemidzie. Ja ze względu na to ze jestem na cyklu sztucznym to przyjmuje dodatkowo estrofem lenzetto i duphaston. Jeśli jesteś na cyklu naturalnym to wystarczy tylko crinone.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)