Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lura82 wrote:Tak wyszło jakos, od dawna bylo źle. W sumie cala ciążę jestem ze wszystkim sama. Ostatnio tylko na mnie krzyczal. Pokoj dla malej od miesiąca a moze juz ponad rozbebeszony i zostawiony. Nigdy nie pojechal zrobic zakupow, ciagle ja siaty tachalam, a jak po cos pojechal to przywozl kawałek boczku i to tyle. Wczoraj cos we mnie pękło poprostu. Jak bylam u lekarza to on na imprezie z kolegami. Napisałam mu sms co sie dzieje, zero odzewu. Noc przeplakalam cala. On zamiast rano zapytac jak sie czuje czy cokolwiek, najpierw obdzwonil kolegow jak dochodzą do siebie po imprezie. To sie spakowalam i wyszlam. Dalej ma w dupie.
No nic. Przespie sie w starym mieszkaniu, potem szpital to odpoczne i chyba przeprowadze sie do rodziców jak wrócą, bo w domu nawet jak cos to w tej chwili nie ma warunków do mieszkania z dzieckiem.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Moze sie ocknie tylko czasu na to juz bardzo mało. On ma 37 lat to juz sie chyba wyszalal. Ja go milion razy prosiłam, zeby sie ogarnął, a w domu tylko nerwy i nerwy. Mówiłam, ze to sie zle skończy. I mamy final tych nerwówBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Laura o matko..to Ty się masz kochana.. mocno Cię ściskam i całuję... tfuu może mocno nie Ale trzymaj się kobieto..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
My dziś w robocie..ale za to w pięknym Dworku ..piekne miejsce i nocujemy.. bo gramy poprawiny.. wesele hiszpansko- polskie..
asiastokrota, Gosia321, polopiryna lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Laura tak mi przykro z powodu twojego męża.Teraz kiedy tak ważna jest pomoc drugiej osoby zostałas z tym sama.Wiecie co słów brak na tych jełopów,bo inaczej to się nie da nazwać. Chyba każda z nas na takiego trafiła.Nie płacz kochana, zaraz będziesz tulila swoją córcie w ramionach.To jest prawdziwa miłość.A nie taki dupe co sie zona nie interesuje.Daj go na wstrzymanie niech idzie po rozum do głowy.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Laura współczuję takiej atmosfery w domu. Nie wiem nawet co napisać bo kompletnie nie rozumiem twojego meza a za to ciebie bardzo. Tez by mi bylo smutno i przykro i byłabym zla na takie postępowanie. Dobrze ze masz rodziców i pamiętaj żeby dbac o córeczkę. Bo jak ty masz zle emocje to ona czuje sie gorzej.
-
Hey, wczoraj nie moglam do Was zajrzeć
Laura ja również współczuję sytuacji z mężem ale myśl teraz o córeczce i o sobie !!! Wszystko z nia będzie dobrze
Gosia ciszę się że dr okazał zainteresowanie Twoim przypadkiem i działacie.
A ja nie zapisałam się na wizyte, nie to że nie chciałam, poprostu położna nie zapisała mnie, nie chciała, powiedziała że jak dr nic nie mówiła i nie kazała to nie trzeba. No a ja taka cipa że się nieuparłam i nie poszłam...
Miłej niedzieli kochane
-
Cześć dziewczyny.
Obym przeżyła pierwszy dzień w pracy. Nienawidzę takich powrotów.
Ona84 a ty herbatka z miodem i cytryną i kuruj sie jak tylko możesz. Mi bardzo na przeziębienie pomagały inhalacje (woda z sodą).
Ena co u Ciebie? Gdzie ty nam zaginęłaś?
-
Cześć dziewczynki. Milego dnia.
Ona może czosnek pomoże na przeziębienie.Wiem ze śmierdzi ale to naturalny antybiotyk.Jedt niezastąpiony.Niestety taki teraz sezon ze juz nas coś łapie.
Emilka powodzenia w pracy.Spokojnego dnia Ci życzę.
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Nadziejka wczoraj robiłam kolejna betę.Przyrasta ladnie.Wynik 285
Kolejna w środę,później juz tylko czekam na wizytę serduszkową do 5 października.
Martwią mnie tylko cukry.Juz mierze poziom i jestem niezadowolona.Będzie słodko w ciąży.asiastokrota, eni33, Lotta84, malgos741, mag87, nadziejka88, polopiryna lubią tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Superrrrrr
[email protected] lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Beta pieknie przyrasta a ty sie nawet wczoraj nie pochwalilas. Laura co tam u ciebie?
-
Eni ciesze się. Ale puki nie zobaczę serca i nie przekroczę magicznego 12 tc.jestem ostrożna.Cieszyła bym sie bardziej gdyby każdej z nas przytrafil się taki cud.Jest tu tyle dobrych serc które czekają na dzieciatko.
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ona to czekamy z toba do 4 na dobre wieści. Malawiki wiem ze sie boisz ale bedzie wszystko dobrze.