Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka jest dokladnie tak jak pisze eni. Masz wizytę z badaniem progesteronu po zabiegu iui w pakiecie. Mi na drugiej iui dr d tez nie kazał przychodzić ale i tak się zapisalam. Zapisz sie na kiedy chcesz. Może być w sobotę bo juz pewnie pekl pęcherzyk. Placimy tyle kasy i nie beda nas oskubywac z wizyt. Idź bo ci sie to należy. I nie patrz jak ktos ci powie " po co Pani przyszla, nie ma potrzeby" bo mi chyba tak dr w powiedzial jak sie zapisalam na sprawdzenie. Ale ja go nie słuchałam i musial mi zrobić usg i progesteron tez badalam.
-
Dokladni tak jak pisze nadziejka. Dzwon i sie zapisuj.
-
Halszka dziewczyny mają rację to jest wkalkulowane w pakiet a czemu mamy być stratne? Najlepiej nic nie sprawdzać. Jak ja wychodziłam z gabinetu we wt i podchodzę zeby się zapisać to położne "ale po co?" Ale za mną wyszedł dr i im powiedziałam ze z zalecenia żeby sprawdzić czy pękł pęcherzyk. No to wtedy ok. Dzwon i się zapisuj na jutro:)
-
Hejka. Przychodze Wam polakac
Bylam dziś na wizycie. Z dobrych wiesci mala wazy 1365g. I tyle dobrych.
Szyjka mi sie skraca i zaczyna otwierać. Dostałam skierowanie do szpitala, po weekendzie. Chyba będę mieć podawane sterydy na rozwój płuc. Tak sie boję o malutką.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
mag87 wrote:Jak dzisiaj na wizycie dr stwierdzi ze owulacji była to poproszę o dupka i spytam kiedy testowac:) bo sama to nie wiem jak się za to zabrać tzn nigdy nie miałam okazji a czytałam ze to ovutrelle to może trochę falszowac i wolę popytać w jakim dniu będzie najlepiej19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Lura82 wrote:Hejka. Przychodze Wam polakac
Szyjka mi sie skraca i zaczyna otwierać. Dostałam skierowanie do szpitala, po weekendzie. Chyba będę mieć podawane sterydy na rozwój płuc. Tak sie boję o malutką.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Laura a ile ma teraz Twoja szyjka? Mi też w 26 tyg. zaczęła się skracać i na jednej wizycie mialam minimalne rozwarcie wewnętrzne, dr zalecił lezenie, luteine i magnez. Ostatni raz miałam mierzoną szyjkę 2 tyg. temu i miała 2,68 i dr stwierdził że na tym etapie jest ok. Leżenie bardzo dużo daje, staraj się by głową była niżej niż nogi i pośladki, będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 19:12
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Laura kochana tylko sie nie denerwuj. Dobrze że dali skierowanie, w szpitalu będziecie pod opieką. Leż teraz przez cały weekend, wstawaj tylko do łazienki. Wszystko będzie dobrze. Malutka na pewno nie chce jeszcze wyjść, u mamusi najlepiej. Dbajcie o siebie dziewczyny a ciotki trzymają mocno kciuki.
Księżyc91 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Hej
Lura oby wszystko poszło dobrze, będziesz pod opieką lekarzy czyli nic Wam nie może grozić. Trzymam mocno kciuki
Halszka i jak umówiłaś się na wizytś?
Mi dzisiaj na usg pojawił się jakiś pęcherzyk krwotocznywtf? Ale dr powiedziała, że owulacja była. Dostałam duphaston i od dzisiaj go zażywam. Podpytałam tez o to kiedy mogę testować i teoretycznie w piątek w przyszłym tygodniu powinno coś wyjść jeśli się udało oczywiście, ale będzie to 10 dzień po IUI, także może lepiej poczekam do 13-14 dnia jak pisała Polopiryna.
Gosiu a jak Twoja wizyta u immunologa? -
Mag musi się udać.Po coś się w końcu robi inseminacje.Tobie i Halszce musi się udać.
Laura w szpitalu będziesz spokojniejsza, może nie jest to komfortowe leżeć ale ważne żeby dzidzia urodziła się o czasie i zdrowa.Będzie dobrze.Trzymaj się dzielnie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Lura82 wrote:Hejka. Przychodze Wam polakac
Szyjka mi sie skraca i zaczyna otwierać. Dostałam skierowanie do szpitala, po weekendzie. Chyba będę mieć podawane sterydy na rozwój płuc. Tak sie boję o malutką.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Tez mam asmag forte, to bede brac tak ja Ty. Dziękuję, bo właśnie nie wiedziałam jak. Dr mowil , ze jakikolwiek, a w domu mam właśnie ten terazBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤