Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Troche mnie nie bylo a tyle sie dzieje.
Zacznę od pocieszenia Emilki...przykro mi ale wierze ze i na was przyjdzie pora. Swoja drogę macie pod wieksza górkę
Halszka kciuki za iui. Obyś pierwsza zlamala klątwę nieudanych zabiegów iui.
Na koniec zostawiłam wielkie gratulacje dla malawiki! Dużych przyrostów i nudnej ciąży życzę.
Malawiki zarazaj resztę dziewczyn na forum- niech brzuszków przybywa![email protected], e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Malawiki gratulacje ! Teraz rosnijcie zdrowo
[email protected] lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
e_mil_ka wrote:Ona84 i co lekarz powiedział?
-
Hej, tylko jeden dzień do czasu inseminacji. Teraz lekko pobolewaja jajniki ale nie na tyle by uznawać to za jakiś zły znak czy konieczność konsultacji. Halszka a dostałaś jakiś progesteron? Masz jeszcze jakaś wizytę potwierdzającą?
Co lekarz to inna opinia. Mi dr R powiedział ze nie zrobiłby iui bez usg, ze to może dać nam informacje na temat ewentualnych iui i czasu ich wykonania w przyszłości. A progesteronu mi nie przepisał. powiedział ze dopóki pęcherzyk nie pęknie to nie powinno się go stosować bo może się cofnąć proces i należy brac po potwierdzeniu pęknięcia
Czujesz mocne bóle? -
Mag boli mnie bardzo, bolało mnie po zastrzyku wieczorem wczoraj nic i dzisiaj znowu. Musiałam wziasc tabletkę.
Tak z tymi lekarzami to różnie jeden mi mowi zrobić laparoskopia drugi nie, że od razu in vitro
Nie dostalam żadnego leku i na wizyte też ma nie isc bo Pani dr powiedziała że owu zawsze była progesteron ładny to nie ma sensu
-
Halszka112 wrote:Mag a bedziesz testować ??
Jak dzisiaj na wizycie dr stwierdzi ze owulacji była to poproszę o dupka i spytam kiedy testowac:) bo sama to nie wiem jak się za to zabrać tzn nigdy nie miałam okazji a czytałam ze to ovutrelle to może trochę falszowac i wolę popytać w jakim dniu będzie najlepiej -
Ja dziewczynki tez trzymam za wasze uiu kciuki.Dziś dzwoniłam do dr D.ze test pozytywny i z moczu i z bety to kazał i tak czekać do 14 dni i powtórzyć. Ale ja już jestem na zwolnieniu.Leki ciągle te same.Czekam do niedzieli na kolejną betę.
Ona myślę że już możesz brać leki jak @ się pojawiła z rana.Bryka jak najszybciej po mrożaka.Będą kolejne brzuszki.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Halszka tobie ta wizyta tez sie nalezy bo jest wliczona w pakiet do iui. Nie sluchaj tej dr S bo chyba pisalas ze u niej bylas. Tylko zapisz sie na wizyte.