Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooo to wielgachny ten Twój pęcherzyk :)no i pięknie
Trzymam kciuki żeby nie pękł do jutra
Halszka u mnie to samo - wizyta w tempie turbo, ale jestem w stanie zrozumieć wczorajszy pośpiech. Mega obsuwy, wizyte miałam na 16.20 a weszłam o 17,20 i jeszcze 2 pary za mną były. Dr Zd miał co robić, wszyscy musieli zostać po godzinach
-
Wiki badania genetyczne jak robisz prywatnie najtaniej wychodzą w SzP.dziecięcym i jeszcze w diagnostyce ( pytaj o pakiety).01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wiki03 wrote:Powiem Wam, że już zdążyłam zauważyć, że badań nie zlecają, a na wykonane nie patrzą. Zastanawialiśmy się nad zmianą kliniki... ale nie ukrywajmy, in vitro mają najtańsze. Chyba zrobimy w Artemidzie jedno podejście, a jak się nie uda będziemy szukali innej gdzie mają lepszą diagnostykę... bo tak naprawdę oprócz hormonów, AMH, hsg, badania nasienia nie mieliśmy nic robione... i to mnie trochę martwi.
o ktorych narazie nie bede pisac
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:A jak Twoje samopoczucie? Lepiej się czujesz?
Jeśli mam zajecie i nie mam czasu myśleć to jest ok. Ale jeśli mam chwile wolnego to kiepsko sobie radze niestety. Długo mnie trzyma jakoś ale jak wrócę do pracy to będę miała wiele innych problemów wiec na pewno dojdę do siebie. -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Jeśli mam zajecie i nie mam czasu myśleć to jest ok. Ale jeśli mam chwile wolnego to kiepsko sobie radze niestety. Długo mnie trzyma jakoś ale jak wrócę do pracy to będę miała wiele innych problemów wiec na pewno dojdę do siebie.
Ja Cię i tak podziwiam... jesteś bardzo silną kobietą...
Dzięki dziewczyny za rady. Małgoś patrzyłam na dziecięcy i rzeczywiście robią tam kariotypy... nawet bym nie pomyślała żeby tam zapytać o cenę... ale chyba zrobimy tak jak Gosia pisze. Przed pierwszym podejściem nie będziemy robić szczegółowych badań, chyba że dr D zleci na wizycie...e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja po kolejnej wizycie u ortopedy. Noga baaaardzo powoli się goi, lekarz sam się dziwi. Jeszcze spuchnięta, krwiaki są. Kolejne 3 tygodnie zwolnienia i pilna fizjoterapia
taka jestem zdolna
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziewczyny jestem w ciąży. Beta 66.1
7 dpt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 14:49
asiastokrota, mag87, malgos741, Lotta84, Izaura, TERA83, polopiryna, Karcia, e_mil_ka, Lura82, Asia08, Gosia321, sonia86, leo lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902