Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W Artemidzie nic nie zlecaja niestety.
Ja robilam w wojewódzkim. Dziewczyny pisaly o jakimś innym laboratorium gdzie jest taniej ale nie pamiętam które to.
Ps. Leczac sie w Artemidzie i tak wszystkie dodatkowe badania sa dla twojej wiedzy. Moje wyniki ich nie interesowaly.
Jejku brzmie jak antyreklama
Tak czy inaczej nie wiem czy przed pierwszym podejciem jest sens wydawac kase na te badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2017, 09:28
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wiki03 wrote:Dziewczyny, w Artemidzie zalecają zrobienie kariotypów przed invitro? Ewentualnie gdzie w okolicy mogłabym je zrobić na własną rękę?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyPowiem Wam, że już zdążyłam zauważyć, że badań nie zlecają, a na wykonane nie patrzą. Zastanawialiśmy się nad zmianą kliniki... ale nie ukrywajmy, in vitro mają najtańsze. Chyba zrobimy w Artemidzie jedno podejście, a jak się nie uda będziemy szukali innej gdzie mają lepszą diagnostykę... bo tak naprawdę oprócz hormonów, AMH, hsg, badania nasienia nie mieliśmy nic robione... i to mnie trochę martwi.
-
nick nieaktualny
-
My robiliśmy komplet badan na własną rękę po pierwszej nieudanej próbie ( brak zadrodkow-bez transferu).
Eni masz ochotę isc na warsztaty w Olsztynie Mama wie? Beda 06.10. O godz 16.30 do 19.30 bilet po 14 zl
Nie chce mi sie isc samej.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Powiem szczeze ze juz sie zapisalam na warsztaty Mamo to ja 2.10 i sa darmowe. A pewnie na tych warsztatach mowia to samo i dwa razy sluchac tego samego to troche męczące. Poczytaj o tych co ja ide wiem ze sa jeszcze zapisy. Aa ja poczytam o tych co ty piszesz i sie odezwe.
-
nick nieaktualny
-
Wiki to w zależności jko jest u Was problem. U nas z racji tragicznego nasienia męża badania genetyczne były musowe. Dzięki temu mieliśmy pewność ze niepłodność męża nie jest uwarunkowana genetycznie i ze dziecko nie odziedziczy po nim tej przypadłości i nie będzie narażone na jakieś choroby genetyczne.
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja juz po zastrzyku wracam do domu, stoję w mega korku
iui jutro 12:20. Estradiol 209.
Czy tylko moje wizyty trwają tyle ile gacie ściągam i zakładam no masakramag87, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość