Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmilka u nas tez tak było po drugiej porażce, w dodatku byłam zla na Męża ze nie chce od razu podchodzić do kolejnego crio....teraz jestem mu za to wdzięczna. Przestalam sie juz tak spieszyc, było nam bardzo ciężko, a teraz znowu odzyskujemy wiarę i przede wszystkim jesteśmy w tym razem. Mi taka przerwa naprawdę pomogła, co prawda nadal nie jestesmy gotowi na nasepny transfer, ale przynajmniej między nami jest dobrze.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Emilka
Wiem, ze jestes przeciwna sterydom, ale jak nie chcesz isc w imnuno to warto byłoby wziac choc najnizsza dawke...
Trzymaj sie :*e_mil_ka, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Emilka
Wiem, ze jestes przeciwna sterydom, ale jak nie chcesz isc w imnuno to warto byłoby wziac choc najnizsza dawke...
Trzymaj sie :*
Jedno jest pewne musimy odpocząć i to nie tylko kilka miesięcy. -
e_mil_ka wrote:Jedno jest pewne musimy odpocząć i to nie tylko kilka miesięcy.
Malzenstwo i kazde z Was z osobna to najważniejsze.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Każda porażka niesie za sobą ryzyko.Sama tez przekonałam się o tym jak trudno być szczęśliwym w związku z osobą która nie może dać ci tego szczęścia.Faceci są w tym beznadziejni,my płaczemy przeżywamy a oni maja kąpletnego wkorwa i to na nas.To jest bardzo trudne kochać osobę która potrafi tak zawiesc. A brak wsparcia jest straszny.
Chyba każda z nas to przerabia.
Emilka nie jest pechem ze z miłości jesteście razem,myślcie ze po coś właśnie się spotkaliście.Aby razem przejść przez trudności.Mówcie nawet krzycz cie o tym co was boli.Przestańcie mówić o rozstaniu bo to do niczego nie prowadzi.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Nie wiem czy dobry moment ale chce Dzis go zapytać czy mamy jakiś plan co dalej myśli na ten temat. Ale jeśli z nim nie porozmawiam to mnie dzis chyba cos trafi. To udawanie ze nic sie nie stało mnie dobija. Oczywiście poryczałam sobie dzis ale tak żeby nikt nie widział a z mężem rozmawiamy tak jakby nic sie nie wydarzyło. To chyba mnie dobija najbardziej.
-
Emilka przytul sie do niego, to przede wszystkim. Pomilczcie sobie troche.
Jemu na 99% tez jest bardzo przykro.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Emilka przytul sie do niego, to przede wszystkim. Pomilczcie sobie troche.
Jemu na 99% tez jest bardzo przykro.
Bella masz całkowitą racjei wiem o tym. Moj maz poprostu nie pokazuje tego. Wlasnie pojechał po piwo i dzis mamy wieczór dla siebie. Na pewno sie poprzytulamy.
Dość juz o mnie nie będę sie użalać. Niczego to nie zmieni. Trzymajmy kciuki za kolejne osoby. Maławiki kibicujd Ci z całego serducha. Halszka ty miałaś dzis robić betę chyba. Masz już wynik?Bella93, [email protected], asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Emilko ja się nie odzywam bo nie jestem dobra w pocieszaniu, nie wiem co pisac. A do męża przytul się mocno napewno pomoże
Nie to nie ja miałam betować tylko Wiki, ja jeszcze przed IUI, dopiero w środę pierwsza wizyta.
Mag jak wizyta ?? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przykro mi strasznie. Moja wczorajsza wizyta bardzo szybka- na usg 1 pe pęcherzyk 20 mm, estradowe 253 czyli już na pęknięciu jak to określił dr. Dostałam zastrzyk ovitrelle i dzisiaj o 16 zabieg u dr Ramela. Nie znam go osobiście, czy któraś miała u niego wizytę? Jak wrażenia?
Trochę się ucieszyłam ze jednak jeszcze nie było za późno ze powalczy ale generalnie nie nastawiam się.
Miłego dnia
Halszka trzymam kciuki za Twoja jutrzejsze wizytę, oby tez była taka szybka akcja jak u mnie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry..dziś słoneczko..
Emilka będzie dobrze.. faceci nie lubią okazywać uczuć zwłaszcza porażki..ale myślę że i nad Wami pojawi się słoneczko..musicie po prostu od tego odpocząć...Gosia321 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć dziewczyny.
Wiki nie czuje sie najlepiej. Obudziłam się z takim wewnętrznym silnym lękiem. Jeszcze do tego w nocy miałam koszmary. Śniły mi sie pogrzeby. Z rana od razu myśl "nie jestem w ciąży". Jeszcze do mnie to chyba ne dociera.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny