Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tera ale śliczna mała perełka. Gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 09:55
-
Tera wielkie gratulacje.Dobrze ze juz Oliwka jest na świecie. Cudne dziewczyny.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Lura82 wrote:Wiki ja właśnie za to lubiłam Domitrza. Mowi jak jest, a nie czaruje.
Co do mnie. Dzis znów zero badan, tylko ktg 3razy dziennie i zelazo po posilku haha.
Dzis byl moj lekarz i w piatek lub poniedziałek beda mi jednak zakladac pessar. A do tego czasu leze plackiem. Chociaż dobrze mi tu. Spokój i ciszajedzenie dadzą. Hotel all inclusive
basen prze lozku full wypas
Lura82 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Hej dziewczyny
Nie było mnie niecały tydzień a tu tyle zmian…
Lura82 jak się czujesz? Jak szyjka? Coś wiadomo? Mam nadzieję, że sterydy pomogą i wszystko będzie dobrze… i że Twój mąż będzie dla Ciebie oparciem i co nieco zrozumie…
Asiastokrota bardzo Cię podziwiam… adopcja to bardzo trudna decyzja…podobnie jak nadziejka88 ja na razie nie potrafię dopuścić do siebie myśli o adopcji, gdzie z kolei mój mąż nie miałby nic przeciwko… bardzo Wam kibicuję i czekam na kolejne wieści
Halszka i mag87 trzymam kciuki za przełamanie złej passy w inseminacjachmusi się Wam udać
Tera cały czas myślę jak się czujesz po porodzie… odezwij się jak tylko będziesz mogła
Wczoraj byłam na wizycie u dr Domitrza. Mam bardzo mieszane odczucia… wydaje się kompetentny, ale zero delikatności… Powiedział, że mięśniak, który widzieli inni lekarze raczej jest ogniskiem adenomiozy… Nie mogę dojść do siebie po wizycie… Dr D przepisał mi anty i w następnym miesiącu zaczynamy stymulację do invitro…
Nie wazne czy urazi czy nie wali prosto z mostuBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Tera po oxy juz chyba Cię ruszy.Co to za balonik zakładają do rodzenia,nie słyszałam o tym.
Laura odpoczywaj puki możesz i ciesz się ze ktoś cię obsłuży.
Wczoraj odebrałam ostatni wynik bety robiony w 13 dpt wyszlo 1902,nie za wysoka ta beta.?[email protected] lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eve87 wrote:Polopiryna to Ty dobrze miałaś,bo ja to chyba jadłam o 12-13, a cc o 21 i potem to nie pamietam kiedy dopiero dostałam coś do zjedzenia ale póóźno. Chyba na kolacje na drugi dzień mąż wyprosił mi kubek zupy. Później się okazało,że ktoś mi źle odhaczyl przydział posiłkówBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
TERA83 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20523d441a3e.jpg
Jestem Oliwia ważę 2350 48cm i dostałam 10pkt urodziłam się 28.09 o 23.55
Tera to chyba rodzilas razem z kolezanka z innego forum ona tez 28 urodzila w Wojewodzkim blizniakiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Nadziejka ja czytam was dosyc czesto, mialam ostatnio czas ze nie wchodzilam bo stwiwrdzilam ze mnie to nie dotyczy i ze mi sie nigdy nie uda ,ale szybko wrucilam i was podczytuje. Mieszka sie bardzo dobrze, choc nie powiem czasem brak mi miasta:-), z mezem powiem Ci ze zaskakujaco dobrze, zmienil sie bardzo po tamtej sytuacji i jest naprawde dobrze choc powiem Co ze ja caly czas dre ryja na niego bo mam nerwowkie w pracy i niestety przenosze to do domu. Planuje drugie podejscie do ivf na wiosne moze jak wszystko dobrze pujdzie i to poki co mnie trzyma .
Karcia -
Moj kochany pan doktor przyjechal specjalnie dla mnie wieczorem do szpitala, chociaż dziś nie pracuje (rano skonczyl dyżur) i zalozyl mi pessar (trzeba go zamawiać i nie jest refundowany). Ufff nie muszę czekać do poniedziałku. Czuje sie z tym psychicznie lepiej.
asiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura jak to nie jest refundowany?Przecież to może dziecko uratować-lepiej jest wykładać kasę na wcześniaków niż zatrzymać ich dłużej u mamusi w brzuchu.Dobrze ze chociaż zrobił Ci to Twój ulubiony doktor.Poświęcenie, chyba jesteś jego ulubioną pacjentką.Ważne ze czujesz się teraz bezpiecznie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902