Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Nie było mnie niecały tydzień a tu tyle zmian…
Lura82 jak się czujesz? Jak szyjka? Coś wiadomo? Mam nadzieję, że sterydy pomogą i wszystko będzie dobrze… i że Twój mąż będzie dla Ciebie oparciem i co nieco zrozumie…
Asiastokrota bardzo Cię podziwiam… adopcja to bardzo trudna decyzja…podobnie jak nadziejka88 ja na razie nie potrafię dopuścić do siebie myśli o adopcji, gdzie z kolei mój mąż nie miałby nic przeciwko… bardzo Wam kibicuję i czekam na kolejne wieści
Halszka i mag87 trzymam kciuki za przełamanie złej passy w inseminacjachmusi się Wam udać
Tera cały czas myślę jak się czujesz po porodzie… odezwij się jak tylko będziesz mogła
Wczoraj byłam na wizycie u dr Domitrza. Mam bardzo mieszane odczucia… wydaje się kompetentny, ale zero delikatności… Powiedział, że mięśniak, który widzieli inni lekarze raczej jest ogniskiem adenomiozy… Nie mogę dojść do siebie po wizycie… Dr D przepisał mi anty i w następnym miesiącu zaczynamy stymulację do invitro…asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Wiki ja właśnie za to lubiłam Domitrza. Mowi jak jest, a nie czaruje.
Co do mnie. Dzis znów zero badan, tylko ktg 3razy dziennie i zelazo po posilku haha.
Dzis byl moj lekarz i w piatek lub poniedziałek beda mi jednak zakladac pessar. A do tego czasu leze plackiem. Chociaż dobrze mi tu. Spokój i ciszajedzenie dadzą. Hotel all inclusive
basen prze lozku full wypas
malgos741, asiastokrota, sonia86, Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Dziewczyny znacie jakis tani nocleg w Olsztynie nie wiem jak sytuacja się rozwinie a nie chce żeby mąż jeździł w to.i spowrotem
nadziejka88 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Tera a my juz tu wszystkie myslalysmy ze urodziłeś.
Laura to jak zaloza ci passar to pewnie wyjdziesz do domu. A tak to lez i odpoczywaj. I widzisz nici z warsztatow. W ciazy to nic nie mozna zaplanowac. -
Tera po oxy juz chyba Cię ruszy.Co to za balonik zakładają do rodzenia,nie słyszałam o tym.
Laura odpoczywaj puki możesz i ciesz się ze ktoś cię obsłuży.
Wczoraj odebrałam ostatni wynik bety robiony w 13 dpt wyszlo 1902,nie za wysoka ta beta.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 16:39
malgos741, Asia08, asiastokrota, polopiryna, mag87 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dziewczyny po inseminacji spokojnie 2 tygodnie i możecie testowac.Są różne testy bierzcie te wysokiej czułości. A jak nie test sikany to na betę.Trzymam nadal za was kciuki.Halszka i Mag dadzą radę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 16:46
mag87 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki super beta. Gratulacje ..bedziesz mamą
[email protected] lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Polopiryna witaj
Cóż za przystojny Elegant
Trzeba się było jakoś ubrać na chrzciny
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Malawiki ulala zaszalałaś z tą betą
No to teraz do 5.09 tydzień i usłyszysz serduszko:)
[email protected] lubi tę wiadomość
-
Polopiryna o nieeee ja zamawiam Twojego przystojniaka na ziecia
Eni nooo nic nie mozna planowac, dobrze ze chociaż twoja ciąża jest nudna.
Malawiki ten balonik to taka jakby rurka zakonczona balonikiem pomaga zrobic rozwarcie. Chyba lepiej jak zlapie porodw domu
Beta śliczna - moze bliźniaki ?[email protected] lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
[email protected] wrote:Mag oby tylko było wszystko dobrze.
Malawiki będzie dobrze, teraz to musi być. Beta duża może czeka Was podwójne szczęście[email protected] lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Jak ja rodziłam syna i nie szło rozwarcie to mi takiego balonik nie dali.Może od niedawna je stosują.Dobre rozwiązanie.
Zawsze w domu inaczej,masz czas ochłonąć jak poród się zaczyna.Jeśli szybko nie postępuje to jeszcze herbatki da się napić, bo w szpitalu to nawet wody ci nie dadzą.
Oby było jedno serduszko to mi w zupełności wystarczy.Ciesze się ze jest ciąża ale jestem przerażona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 19:48
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)