Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tera to juz!!! A wiec kciuki.
-
Lotta84 wrote:Czesc Kochane,
ale u Was sie dzieje
Asiastokrota cudowne wiesci. Kiedys uslyszalam, ze adopcja jest powołaniem, nie aktem desperacji, czy rezygnacji, a bezplodnosc jest jedynie motywacją, by powołanie to wypełnić. Ja wlasnie tak mysle o adopcji....Jestem z Was bardzo dumna, podziwam Was i mocno kibicuje tej sprawie.
Malawiki jeszcze raz ogromne gratki - Jestes w ciazyczekamy na wizyte serduszkową.
Laura trzymam za Was kciuki, Jestescie pod dobra opieka, jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze. Odpoczywaj, a jak bedziesz sie nudzila to meza stawiaj do pionu
Tera kciukasy zacisniete, nawet u stopZwalniaj brzuszek, bo Ona84 juz sie upomina i rezerwuje
Halszka kiedy testujesz?
Ona84 jak sie czujesz?Jak nastawienie przed crio?
Przepraszam, ze nie o wszystkich Was wspominam w poscie, ale ciezko wszystko ogarnac, nie nadazam z czytaniem
Emilka też miałaś tyle śluz? -
[email protected] wrote:Ona kiedy jedziesz na transfer?
Lotta jak się czujesz?
Hej.
Malawiki dziękuje,ze pytasz. Ogolnie dobrze się czuje, @ dostalam o czasie co do dnia, wiec chyba oraganizm wraca powoli do normy. W listopadadzie planujemy podjesc do crio na cyklu naturalnym, zostal nam 1 kropek. Miedzy czasie rozpeczelismy szersza diagnostyke, czekam na wyniki badan zleconych przez hemataloga oraz na wizyte w poradni genetycznej. Czytam i rozmawiam o innych klinikach,kolejna procedura raczej juz nie w Art.
Milego dnia Kochane! -
Lotta to naturalne, ze nie w Atrmidzie, bo teraz juz sie uda &&&
Ona mi przy przeziebieniu w trakcie stymulacji dr S pozwolila tylko duzo wit c.
Ale to dr S, no i ty nie masz teraz stymulacji. Przed samym transferem dr Z powiedział, ze mogę brac wszystkie leki. Po transferze tylko to co dla ciezarnych.
Ooo a może kup ten syrop dla ciezarnych, chyba prenalen sie nazywa. To nie powinno zaszkodzićLotta84 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Tera juz pewnie z mala jest
daj znac jak sie ogarniesz.
Ja tez się podpinam pod temat kaszlu. Ciężarne! Ratujcie....co bralyscie na kaszel w ciąży. Może jakies naturalne metody o których jeszcze nie wiem. U mnie leci herbata z malinami, woda z imbirem i miodem, miód z mlekiem a dzisiaj syrop z cebuli. -
Nadziejka u mnie na kaszel działa tylko i wyłącznie syrop z cebuli, zarówno przed ciążą jak i w ciąży.
Tera czekamy na dobre wieści dzielna kobieto.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Nadziejka mnie przeziębienie lekkie zlapalo na początku ciąży. Pilam tylko herbatę z imbirem i miodem, swojej roboty sok z czarnego bzu i miod z mniszka lekarskiego (bratowa mam taka kochana i tym mnie poratowala) szybko przeszlo.
Syrop z cebuli mi nie przeszedł, raz sprobowalam łyżeczkę i żołądek oszalal22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Sonia Laura dzieki za info. Dzisiaj sprobuje ten syrop bo mama mi juz zrobila i zobaczę czy dam rade. Jakby co to znajoma ma sok z czarnego bzu to tez się do niej uśmiechnę. Normalnie zaraz pluca wypluje.
Halszka ja normalnie testowalam w dniu spodziewanej miesiączki po iui. -
nadziejka88 wrote:Sonia Laura dzieki za info. Dzisiaj sprobuje ten syrop bo mama mi juz zrobila i zobaczę czy dam rade. Jakby co to znajoma ma sok z czarnego bzu to tez się do niej uśmiechnę. Normalnie zaraz pluca wypluje.
Halszka ja normalnie testowalam w dniu spodziewanej miesiączki po iui.