Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:A ja dzis bylam w Artemidzie po dokumentacje.. mam wszystko.. duzo tego nie było..ale z moich zapisek trochę się różni...
Asia ty dzielna dziewczyna..pamietaj ja ci kibicuję..
A za resztę trzymam kciuki..
Małgoś a tak spytam, jak to załatwiałaś z tymi dokumentami?
Wystarczy telefon i mówisz że chcesz dokumentacje, umawiasz się z nimi na termin jedziesz i odbierasz? Co Ci przekazali? wyniki badań? usg? a czy dają te zapiski co robią sobie w komputerze? Jak reagują na to Panie? podpytują dlaczego zabierasz czy raczej bez komentarza?
Lura trzymaj się kochana, Twoja balbinka dostanie sterydki i pośpi jeszcze u mamusi w brzuszku trochęA jeśli będzie się pchała na ten świat szybciej to teraz aparatura, leki, opieka są tak zaawansowane, że nie powinnaś się niczego obawiać. Ja też wcześniak i w inkubatorku leżałam ponad miesiąc, a było to prawie 30 lat temu
Powodzenia!
Tera a jak u Ciebie? Już z bobasem?
Asiastokrota trudne decyzje przed wami, najważniejsze ze już pierwsze koty za płoty. Wielki szacunek dla Twojego męża. Wydaje mi się, że jednak decyzja o adopcji jest o wiele trudniejsza dla faceta.
Miłego dnia wszystkimasiastokrota, Lura82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny słowo się rzeklo jest decyzja będzie wywoływanie porodu naturalnego ale czekam na miejsce na trakcie a to też może potrwać więc nie wiem czy dziś czy jutro czy może w piatek Trzymajcie kciuki
leo lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, kochane jesteście. Zadzwoniłam do OA, wrażenia bardzo dobre. Osoby z którymi rozmawiałam bardzo miłe. Pani pedagog zapytała skąd jesteśmy i jaki mamy staż małżeński. Termin spotkania 04.10 środa godz. 12. Jestem nakręcona.
Lura82 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Tera to czekamy na bieżące informacje od ciebie.
Asia jakie pozytywne wiadomości. Super ze sie zdecydowaliście. Swoją droga wielki szacun bo ja na razie bym sobie nie poradziła z adopcja. Mój mąż tak i juz nawet rozmawialiśmy o tym ze nie miałby z tym problemu a u mnie blokada na Maksa. Powodzenia życzę i czekamy na bieżące relacje z OA.
Laura a co tam u ciebie słychać?asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTera powodzenia, dziś mi się śniło ze ktoś z forum urodził, chyba Ty,
trzymamy kciuki
Asiastokrota super kochana, wielkie wydarzenie przed Wami, na pewno Wam się uda i bedziecie super rodzicami &&
Ja tez nie mam problemu z adopcja, gdyby nas było stać to bysmy adoptowali nawet rodzeństwo, a moj Mąż to zrobiłby wszystko żebym tylko ja była szczęśliwa i na pewno był by w stanie pokochaćasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Tera wczoraj tu u mnie byla położna, która pracuje w wojewódzkim, Diana ma na imię. Właśnie mowila, ze oblozenie maksymalne.
Jak byś na nia trafila to będziesz super zadowolona
My odpoczywamy. Chyba tylko druga dawke sterdow dostane i ktg. Leżenie, leżenie.
Jedzenie typowo cukrzycowe haha Oprócz obiadu tylko kanapki i kanapki. Dzis na 5 kanapek dostałam 1/4 pomidora22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Mag zadzwoniłam do Artemidy ze chce xero dokumentacji - historia leczenia.. powiedzialy ok beda do odbioru w piątek.
Dali mi kartę gdzie były oznaczenia komórek.. i od początku to co lekarz pisze na wizycie w komputerze.. zadnych zdjęć Ani wyników..
To to mogę wziąść badania z diagnostyki bo założyłam sobie kartę i mam wgląd i drukować mogę te badania..
Jak na tyle pieniędzy wydanych u nich to mało tego było.. jedna kartka a4 i z 15-20 małych karteczek ( 1/4 kartki).01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Tera życzę Ci szybkiego i lekkiego porodu.
Laura oszczędzaj się,każdy dzień dla dziecka jest bezcenny.Nie córeczka jeszcze podrośnie.Tylko z takim jedzeniem to zbytnio się nie utuczycie.Coraz gorzej w tych szpitalach.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dziewczyny jadę na trakt trzymajcie kciuki
nadziejka88, Gosia321, leo, asiastokrota, eni33, polopiryna lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Teraz trzymam mega mega kciuki
oby sprawnie poszło
Laura za Twojego maluszka też trzymam kciuki, niech jak najdłużej siedzi w brzuszku
Asiastokrotka podziwiam Waszą decyzje o ew adopcji. I trzymam kciuki za procedurę całą
Zaglądam do Was na bieżąco,ale po cichu podczytuje co u Wasasiastokrota, Lura82, Izaura, malgos741 lubią tę wiadomość
-
TERA83 wrote:Dziewczyny słowo się rzeklo jest decyzja będzie wywoływanie porodu naturalnego ale czekam na miejsce na trakcie a to też może potrwać więc nie wiem czy dziś czy jutro czy może w piatek Trzymajcie kciuki
❤❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 21:19
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
malgos741 wrote:Mag zadzwoniłam do Artemidy ze chce xero dokumentacji - historia leczenia.. powiedzialy ok beda do odbioru w piątek.
Dali mi kartę gdzie były oznaczenia komórek.. i od początku to co lekarz pisze na wizycie w komputerze.. zadnych zdjęć Ani wyników..
To to mogę wziąść badania z diagnostyki bo założyłam sobie kartę i mam wgląd i drukować mogę te badania..
Jak na tyle pieniędzy wydanych u nich to mało tego było.. jedna kartka a4 i z 15-20 małych karteczek ( 1/4 kartki).a bledow nie mieliscie w naszych kartach troche tego bylo. Ale historia emka na 3 procedury mega obszerna 1 kartka jednostronna A4
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Czesc Kochane,
ale u Was sie dzieje
Asiastokrota cudowne wiesci. Kiedys uslyszalam, ze adopcja jest powołaniem, nie aktem desperacji, czy rezygnacji, a bezplodnosc jest jedynie motywacją, by powołanie to wypełnić. Ja wlasnie tak mysle o adopcji....Jestem z Was bardzo dumna, podziwam Was i mocno kibicuje tej sprawie.
Malawiki jeszcze raz ogromne gratki - Jestes w ciazyczekamy na wizyte serduszkową.
Laura trzymam za Was kciuki, Jestescie pod dobra opieka, jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze. Odpoczywaj, a jak bedziesz sie nudzila to meza stawiaj do pionu
Tera kciukasy zacisniete, nawet u stopZwalniaj brzuszek, bo Ona84 juz sie upomina i rezerwuje
Halszka kiedy testujesz?
Ona84 jak sie czujesz?Jak nastawienie przed crio?
Przepraszam, ze nie o wszystkich Was wspominam w poscie, ale ciezko wszystko ogarnac, nie nadazam z czytaniem
asiastokrota, [email protected], Lura82 lubią tę wiadomość