Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny miala tak ktoras z was po punkcji ? Ze nie mozna siedziec z reszta lezec tez ciezko bo boli taki tepy bol jak by tam wszystko sie zacielo i jakis kamien stal i boli przy zalatwianiu .. i czasami bol idzie mi pod zebra i ramiona zaczely mmie strasznie bolec ..
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
Ona , jak mi dr P. wystawial skierowanie do bylo ogólne, a jak dr D to do Białymstoku. Tak trzeba mnóstwo badan zrobic, łącznie z przeswietleniem pluc i szczepieniami na zoltaczke. I termin byl dlugi+ okres mi sie poprzestawial. Poszłam wiec do mojego doktora po skierowanie i zrobilam ja w miejskim. Nie żałuję.
On chyba tak wystawia zawsze do Białymstoku, a nie jest powiedziane kto to będzie robil22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Pysiu, w większości przypadków to normalne. Pij bardzo dużo wody, jedz duzo bialka. Ja pilam nutridrinki bialkiwe z apteki.
A czasem to może byc początek hiperki.
Jakby cos sie działo, np mocny bol, problemy z oddychaniem i powiekszajacy sie brzuch, to szybko do lekarza lub szpital.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Ona , jak mi dr P. wystawial skierowanie do bylo ogólne, a jak dr D to do Białymstoku. Tak trzeba mnóstwo badan zrobic, łącznie z przeswietleniem pluc i szczepieniami na zoltaczke. I termin byl dlugi+ okres mi sie poprzestawial. Poszłam wiec do mojego doktora po skierowanie i zrobilam ja w miejskim. Nie żałuję.
On chyba tak wystawia zawsze do Białymstoku, a nie jest powiedziane kto to będzie robil -
Ona ja też dostałam od dr D skierowanie do Białegostoku a z tym skierowaniem miałam histero robione w wojewódzkimAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Z tego co pamiętam, to rano. Tylko jedyna różnica, ze chcą sporo badan. Nawet musialam miec zaświadczenie od anestezjologa z artemidy (cos kolo 100zl zaplacilam), przeswietlenie pluc, ktg, badania krwi w tym krzepliwosc.
I w końcu tam nie zrobilam, bo @sie przesunela, potem znów dlugo trzeba bylo czekac i wypadlo na miejski22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Wiki03 wrote:Pysia jak sie czujesz? Kurcze żeby to czasem nie była hiperka...
Czuje się tak sobie brzuch ciagle boli w okolicach zeber.. podobnie tak mialam kiedys b jak bylam po laparoskopii od tego powietrza.. caly czas ciezko mi siedziec bo jak by jakis kolek mi stal jak siadam .. troche mi nie dobrze .. tez sie boje ze to moze byc hiperka bo kiedys juz mialam punkcje i nie mialam zadnych z tych objawow i czulam sie dobrze .. i caly czas przy sikaniu boli a o zrobieniu czegos innego to juz w ogole nie ma mowy ..
8 IUI nie udanych
-
Tak dostałam co zrobic mam pójdę do rodzinnej może na niektóre da skierowanie. Z anastozjologiem coś z tyłu napisał ze140 u nich mogę zrobic. Lub mówił że dzień wcześniej w szpitalu. Zapytam go czy mogę przyjechać na wieczór jak nie da rady to coś obok szpitala może wynajmę. Dobrze ze szczepić się nie każą
-
Lura82 wrote:Pysiu, w większości przypadków to normalne. Pij bardzo dużo wody, jedz duzo bialka. Ja pilam nutridrinki bialkiwe z apteki.
A czasem to może byc początek hiperki.
Jakby cos sie działo, np mocny bol, problemy z oddychaniem i powiekszajacy sie brzuch, to szybko do lekarza lub szpital.
Własnie bialka mam jesc jak najmniej tak mi powiedziala kobieta z apteki bo biore antybiotyk UNIDOX .. brzuch hmm moze troszke jest wiekszy .. jak caly dzien tak bd miala to zglosze sie na izbe przyjec tu u mnie w Ostródzie
8 IUI nie udanych