Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny ale naprodukowalyscie:) a nie było mnie z tydzien:) nie wiem czy wszystko spamietalam także wybaczcie jeśli któraś pominelam
Nadzieja mi endokrynolog kazał brać tabsa dopiero po badaniu krwi
Wiki ja też miałam ten dylemat co do ivf w artemidzie Olsztyn właśnie ze względu na doświadczenie. Ostatecznie pierwsze podejście będziemy robić w gdańsku. Wczoraj odbierałam historie moich wizyt i złe się czułam,jakbym zdradzala dr W i dr M a do nich mam największą sympatie:) mam nadzieje ze ewentualna ciążę bym mogła prowadzić u niego lub u niej nawet w artemidzie:)i fakt ze zabrałam dokumenty nie skreśla mnie całkowicie
Halszka ta Twoja wizyta kolejna to już kwalifikacyjna?
Małgosia super ze wizyta się udała i ze macie plan leczenia. Jeżeli chodzi o Twoja budowę macicy to punkcje lub transfer będą wykonywane jakąś inną metodą czy jak to będzie rozegrane? Jakim protokołem będziesz szła?
Ona to na pewno mały zawód poczułas, ale pomysł ze może Ten na gorze nad Tobą czuwał i tak mialo byc i wyjdzie wam to na dobreWiki03, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mag87 wrote:Psia a jak byłaś stymulowana? Od którego dnia i jakie leki?ja jeszcze nie miałam wizyty kwalifikacyjnej ale na mojej karcie dr M zasugerowała tez krótki protokół ze względu na niską rezerwę
Powodzenia jutro!
Akurat moje AMH jest dobre .. no to tak od 16 dc przed cyklem stymulowanym bralam estrofem do 1dc potem od 2 dc Menopur po 150j i od 7dc Cetrotide i to wszystkodzisiaj mam 12 dc
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
Lura82 wrote:Naprawił sie, oby nie tymczasowo. Chociaż dalej uwaza, ze stan zagrozonej ciąży, to nie wynik stresu jaki mialam przez niego.
Laura trza ich kochać ale za wiele wymagać nie ma co, to tylko faceciAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Pysiaaa21 powodzenia jutro, trzymam kciuki mocno mocno
Nie dziekuje zeby nie zapeszycale bardzo mile jest takie wsparcie
8 IUI nie udanych
-
asiastokrota wrote:Laura trza ich kochać ale za wiele wymagać nie ma co, to tylko faceci
Wcześniej nie wiedzial, gdzie jest kosz na śmieci, odkurzacz ooo teraz zwaca uwagę ile na zakupy sie wydaje. Mozna? Mozna. ROZPIESCILAM DRANIA
Pysia kciuki zaciśniętePysiaaa21, asiastokrota, [email protected], Wiki03, malgos741 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura to jednak jakaś lekcja z tego wyszła szkoda tylko że odbiło się to na Tobie i dziecku.Faceta trzeba czasami naprostować. Mój to teraz wszystko za mnie robi.Ja mogę tylko spać. To jest życie.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Otwieram tymbarka a tam wlasnie oto taki napis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2017, 21:50
Lura82, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
8 IUI nie udanych
-
Hey
Pysia trzymam kciuki !! Uda się
Mag idę do dr żeby pogadać czy robimy ta laparo czy nie. Mój M się uparł i chce zebym miała laparo bo on mysli ze ta torbiel przeszkadza i po tym szybko zajdę. A ja nie wiem a jak po laparo dostanę visane jeszcze to już wogule pół roku z bani... Ale zobaczymy za tydz.co dr powie.
Może ktoś odswieży kalendarz ??
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona, ktoras z dziewczyn miala hiseroskopie u Malarka. Jednak dla mnie oprócz Wojewódzkiego, byloby to ostatnie miejsce na zabieg. Tak jak mowilam, sama pielegniarka z tego szpitala mi odradzala. Bierz w pierwszej kolejności pod uwagę poliklinike i miejski. Na wszystkie moje pobyty w szpitalach (poliklinice bylam tylko odwiedzajaca ale super wrażenie robi) to w miejskim bylo najlepiej.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lura82 wrote:Ona, ktoras z dziewczyn miala hiseroskopie u Malarka. Jednak dla mnie oprócz Wojewódzkiego, byloby to ostatnie miejsce na zabieg. Tak jak mowilam, sama pielegniarka z tego szpitala mi odradzala. Bierz w pierwszej kolejności pod uwagę poliklinike i miejski. Na wszystkie moje pobyty w szpitalach (poliklinice bylam tylko odwiedzajaca ale super wrażenie robi) to w miejskim bylo najlepiej.
Lura82 lubi tę wiadomość
-
Pysia dzis wasz dzien . kciukaski &&& za jajeczke.
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny