Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam, dziękuje
[email protected] lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
No wiec wracam do domu jutro transfer ale jeszcze nie wiem o ktorej doktorem powiedzial ze jutro Pani embriolog zadzwoni.
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
Halszka acard bierze sie raczej 2-3dni przed transferem i jeżeli masz mutacje to wtedy juz do konca ciąży. Pogadaj najpierw z lekarzem, a juz najlepiej z genetykiem, bo ty robilas jakies badania genetyczne? Przepraszam ze pytam ale moj mozg ostatnio pracuje na słabych obrotach
On mocno rozrzedza krew i wrazie jakis zabiegow to trzeba go odstawic 10 dni przed. U mnie kazde pobranie konczy sie wyciekiem krwi na pol gabinetu serionawet uklucie do glukometru sprawia ze musze tamowac krew, wiec jak cos planujesz to nie jest dobry pomysł z acardem.
Chyba, ze jak Asia odpuszczasz lekarzy to mozna sie pokusić, bo nie znasz dnia ani godziny i ciąża może miło zaskoczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 07:46
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyPysiaaa21 wrote:No wiec wracam do domu jutro transfer ale jeszcze nie wiem o ktorej doktorem powiedzial ze jutro Pani embriolog zadzwoni.
Oby teraz już wszystko szło po Twojej myślibędę dziś trzymała kciuki za udany transfer
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lura82 wrote:Asiu a ty bierzesz acard teraz? Jesli tak to może dlatego profilaktycznie masz pol tabletki.
Pół tabletki raczej nie zaszkodzi mi.
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Wiki03 wrote:Oby teraz już wszystko szło po Twojej myśli
będę dziś trzymała kciuki za udany transfer
Większość dziewczyn brala acard po punkcji do dnia testu ( Pomaga w zagniezdzeniu bobasa) jeżeli nie mialy mutacji, z mutacja do konca.
W ciazy żylaki sie nie robia dzieki niemu (to tak na marginesie), za to mam mnóstwo pajaczkow czerwonych na ciele.
Asiu nie zaszkodzi, a w razie co nawet pomoże
Ona na moim skierowaniu bylo napisane, ze do Białymstoku. Nie pytałam czy mogę z tym skierowaniem isc gdzieś indziej. Ginekolog do którego teraz chodze wystawil mi kolejne juz takie ogólne. Ktoras z dziewczyn chyba robila histeroskopie gdzieś indziej, a miala wypisane do Białymstoku.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Transfer o 13:20
nie dziekuje zeby nie zapeszyc
ale bardzoo mocno trzymajcie kciuki bo napewno sie przydadza zeby moje blastki zostaly ze mna przez 9 msc
buziaczki dla was za wsparcie :* :* :*
Asia08, asiastokrota, Lura82, Izaura lubią tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalnatermin 06.12.2022
-
Laura ja mam mutacje mthfr ale tą łagodniejszą wersję. Innych badań genetycznych nie robiłam i u genetyka też nie byłam. W środę pogadam z dr D ale widzę że to raczej nie ma sensu...
-
nick nieaktualny
-
Pysia dzis wasz wielki dzien. Powodzenia:-)
Pysiaaa21 lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Małgoś, Malawiki bardzo wam dziękuje. Jutro zamówie, zamierzamy z Marcinem trochę się posuplementować. Zadziała albo nie, raczej nie zaszkodzi.... Taki mamy o to nowy mały plan, w tak zwanym między czasie dopuki nie usłyszymy wyroku z OA
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤