Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka, na mnie letrozol nie zadzialal, dopiero clo. Oby u Ciebie bylo super!
Czesc nowe dziewczyny.Izaura lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
leo wrote:Dziewczyny dziś 6dpt a ja marnie się czuję, pół dnia bolała mnie głowa i czuję że mnie jakieś przeziębienie łapie, do tego gardło, Kurde wolałbym to ominąć, raczej nic nie brać? A może jakiś paracetamol gorąca kąpiel i wyrok..
-
Hej dziewczynki, byłam wczoraj u rodzinnego dostałam skierowanie do poradni genetycznej..teraz pytanie gdzie iść?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Leo czosnek to dobry pomysł, do tego dzika róża sproszkowana, vitamina c lewoskrętna kupisz to w sklepie ze zdrową żywnością, dużo imbiru i miodu dobrego, nie ze sklepu spożywczego.. nie bierz paracetamolu, chyba, że masz wysoką gorączkę, kąpieli gorącej też nie polecają, a wręcz zabraniają po transferze, poleż w domku i się wykuruj! zdrowia!
Małgoś nie pomogę, bo nie mam pojęciabąbel, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
malgos741 wrote:Hej dziewczynki, byłam wczoraj u rodzinnego dostałam skierowanie do poradni genetycznej..teraz pytanie gdzie iść?
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asia-m-b wrote:Leo czosnek to dobry pomysł, do tego dzika róża sproszkowana, vitamina c lewoskrętna kupisz to w sklepie ze zdrową żywnością, dużo imbiru i miodu dobrego, nie ze sklepu spożywczego.. nie bierz paracetamolu, chyba, że masz wysoką gorączkę, kąpieli gorącej też nie polecają, a wręcz zabraniają po transferze, poleż w domku i się wykuruj! zdrowia!
Małgoś nie pomogę, bo nie mam pojęcia
Dziękuję Asiu zaopatrze się na przyszłość, dziś już lepiej tylko jeszcze to gardło
-
Na gardło imbir i najlepiej ukroic kawałek i go rzuć. Nie jest przyjemne w doznaniach, jest nawet bardzo nieprzyjemne Ale zabija bakterie na śmierć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 10:41
bąbel lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
malgos741 wrote:Hej dziewczynki, byłam wczoraj u rodzinnego dostałam skierowanie do poradni genetycznej..teraz pytanie gdzie iść?
-
A to Ty już zaprawiona w bojach.
leo wrote:W zimowe mroźne wieczory to pijam herbatę z imbirem, więc pożuję sobie...
Karcia, nic nie mów. Ja wróciłam z psem ze spaceru i musiałam wziąć zimny prysznic, bo nie mogłam wytrzymac. Nie lubię upałów.
Aaa, Asie wszystkiego naj w dniu imienin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 15:49
asia-m-b lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny Znowu mam pytanie do ekspertek. Dziś byłam u dr W - zlecił mi trzy hormony do zbadania i we wtorek znowu do niego idę. Po tym cyckowaniu śpią te jajniki i powiedział, że wywołamy okres i stymulacja. Myślicie, że da mi jakiś progesteron na pojawienie się miesiączki i od razu jakiś clo i wizyta np. w 9-10 dc czy raczej na początku okresu będzie kazał przybyć. Muszę To jakoś organizacyjnie zaplanować, bo mąż czasem ma problem z wolnym, a dzidziola nie mam z kim zostawić. Podpowiecie?
-
U mnie 2 iui nie udana, dziś zaczęłam plamić :'(
Ciekawe jak Artemida pracuje 27-28 czerwca i czy jakiś lekarz przyjmuje- psychicznie jestem przy in vitro. Może wlaśnie od tego cyrku zaczniemy -
Slomka, przykro mi...
Ja ciagle czuję sie jak na @ i sama sie zastanawiam jak pracuja w ten weekend."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui