Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
no nic musialam wejsc na kompa
Bąbelku łap linka
https://ovufriend.pl/odzyskiwanie-hasla,50dd4625a22874c52f7a309370f097b5.html
zapraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 18:47
bąbel lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
orchid wrote:Dziewczyny, bardzo wam dziękuję za potrzebne informacje :* to teraz tak, od kogo skierowanie na usg? Prywatnie też można to załatwić?
A jaki jest u was problem z zajsciem w ciaze?
-
Gosia321 wrote:Skierowanie od lekarza rodzinnego wez tylko ze soba wyniki pokaz ze przeciwciala wyszly podwyzszone i gotowe. Prywatnie tez mozna ale tez musisz miec skierowanie.
A jaki jest u was problem z zajsciem w ciaze?
No właśnie niewiadomo ja obstawiam jednak tą tarczycę, jednak mam jeszcze plamienia na 10 dni przed @ niewiadomej przyczyny, więc już wariuję. Niedomaga lutealna to nie jest, bo już się faszerowałam duphastonami itp. Teraz w Artemidzie podejrzewają słabą jakość owulacji - dlatego dostałam Letrozol i mamy czekać. -
orchid wrote:Właśnie mi dr D odpisał na maila "Z tpo sie nie walczy ono było i będzie i niestety kiedyś doprowadzi prawdopodobnie do niedoczynnosci tarczycy i z tego powodu trzeba co roku albo cześciej w trakcie starań robić tsh ". Czyli nic nie robić
Tak to jest ze anty tpo skoro juz raz sie podnioslo to faktycznie nic z tym nie zrobisz bo to nie z tym sie walczy. Tylko z niedoczynnoscia tarczycy autoimmunologiczna ale potwierdzi ci czy ja masz dopiero usg tarczycy. Jesli w wyniku usg wyjdzie ci ze tarczyca jest mala i ma duzo miejsc hypoechogenicznych no to hashimoto jak nic.
Nie ma co czekac. Mam zbajoma ktora dopiero pare lat po ciazy dowiedziaka sie ze ma hashi ale wtedy parametry tarczycowe to juz miala takie ze lekarze zlapali sie za glowe. I jej syb z ktorym byla w ciazy gorzej sie uczy nie moze sie skupic ogolnie troszke pozniej sie rozwijal.
Idz po skieriwanie na usg a jesli sie potwierdzi to do endokrynologa. Ja caly czas mam wyniki tarczycy w normie ale tarczyce juz nie
-
Bąbel wchodzisz na www.babyboom.pl
pod wyszukiwarka na stronie jest ikonak forum klikasz na nastepnej stronie w szukaj wpisz kto po in vitro
otwora ci sie wypowiedzi dziewczyn wchodzisz w wypowiedz
o wejdz w 10 na 1 stronie to ja to odrazu cie przekieruje oczywiescie bedziesz musiala zalozyc kontoBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Bąbel wchodzisz na www.babyboom.pl
pod wyszukiwarka na stronie jest ikonak forum klikasz na nastepnej stronie w szukaj wpisz kto po in vitro
otwora ci sie wypowiedzi dziewczyn wchodzisz w wypowiedz
o wejdz w 10 na 1 stronie to ja to odrazu cie przekieruje oczywiescie bedziesz musiala zalozyc konto -
bąbel wrote:Już jestem i czytam
jak masz pytania zadawaj z checia kazdy odpowie jeszcze raz
bąbel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny