Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
słomka :) wrote:U mnie 2 iui nie udana, dziś zaczęłam plamić :'(
Ciekawe jak Artemida pracuje 27-28 czerwca i czy jakiś lekarz przyjmuje- psychicznie jestem przy in vitro. Może wlaśnie od tego cyrku zaczniemy -
No wlasnie takie marne. Przy pierwszym badaniu mieliśmy mało ruchliwych i morfologię 0%, po fertilman plus morfologia 6% i reszta parametrów tez poszła do góry, tak prawie wszystko na granicy normy.
Ehhh... teraz przy 2 iui zdaniem dr P. wyniki były po.
Kurcze ze to nie mozna sprawdzić czy problem jest z zapłodnieniem czy z zagnieżdżeniem, czy jakoś można?
Asia08 powtarzałaś progesteron?
-
Wiem ze w piatek przyjmuja bo mam wizyte u dr Sklodowskiej.
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Ja dostalam duphaston i rozpiskę na clo, z zaznaczeniem kiedy wizyta (11-12 dc).
Dziękuję za odpowiedź. A przez ile dni i w jakiej dawce brałaś Duphaston?
Słomka - przykro mi, że się nie udało. W piątek na pewno nie pracuje dr W, bo chciałam się zapisać, ale jest Pani S. W sobotę jest na pewno dr P. -
Brałam od 16dc przez 10 dni 2x1, @ pojawiła sie po 9dniach. Ale ja dziwny przypadek jestem.
Ena wrote:Dziękuję za odpowiedź. A przez ile dni i w jakiej dawce brałaś Duphaston?
Słomka - przykro mi, że się nie udało. W piątek na pewno nie pracuje dr W, bo chciałam się zapisać, ale jest Pani S. W sobotę jest na pewno dr P.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 21:49
Ena lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
triss wrote:Asia kciuki mocne za piątek. Który to dzień po transferze będzie?
I za wkrotce betujace niezmiennie mocno -Leo i Babel
I za pozostałe potrzebujące ściskam kciuki &&&
A dziękuję Ci bardzo to będzie 25 dpt
Asia dzięki za życzenia i z wzajemnościąAsia08, triss lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
eni33 wrote:Ja tez myslalam zeby wziasc od rodzinnego skierowanie na te badania genetyczne. Ale w necie czytalam ze to tylko po poronieniach a ja nigdy nie poronilam a 5 lat brak ciazy. A jak to wyglada u ciebie. I tez to slyszalam de w Szpitalu Dzieciecym i ze długo sie czeka.
ps.
kolezanka mówiła mi żeby zrobić kariotyp i mutacje ale przy pierwszym ivf olałam wierząc lekarzom teraz dostałam skierowanie na kariotyp prywatnie ale próbuję na nfz..jak się da wszystkie porobię przed drugim ifv..
lekarz rodzinnny może ci dać skierowanie...5 lat to już podstawa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 22:24
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Bąbelku powiedz mi ile placiliscie za mrozenie i przechowanie zarodkow ?
Słomka, przykro misłomka :) lubi tę wiadomość
-
Słomka bardzo mi przykro wierzę że lekarz będzie miał dla Was dobry plan i następnym razem się uda
Asia-m-b Kciukam mocno - to tak jak mówisz, może już coś być albo i nie
.. taki przełomowy moment , na dwoje babka włożyła. Ja jak szłam na usg to nastawilam się że będzie tylko pęcherzyk i miałam niespodziankę w postaci zarodka z pikajacym serduszkiem. Ale doktor u którego byłam na usg miał mega dobry sprzęt, podejrzewam że na jakimś szpitalnym zabytku mogłoby jeszcze nic nie być widaćbąbel, asia-m-b, słomka :) lubią tę wiadomość
-
A no właśnie Triss też myślę, że od jakości sprzętu dużo zależy. Pecherzyk z kropką widzieliśmy tydzień temu.Jak Ty się w ogóle czujesz Triss?
Za mrożenie jednego zarodka w atemidzie ok 350zl rozmrazanie mniej więcej tyle samo, sam crio transfer za darmo
triss lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Triss też w to wierzę...,
Choć teraz jestem na zmianę przygnębiona i zła. Ale tak widocznie miało być. Czekam aż się rozkręci @,bo teraz to juz nawet nie wiem od kiedy mam liczyć 1dc, wczoraj tylko małe plamki, dziś jak na razie czysto. -
nick nieaktualny
-
Ena na plamienie imp jest za późno ale Słomka zrob test ja tez mialam plamienie w dniu kiedy mialam miec @ a testy pozytywne! Trzymam kciuki &&&&Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Macie rację zrobię test i będzie wszystko jasne , tylko zastanawiam się czy lepiej test czy od razu na betę iść? Mam laboratorium prawie pod nosem, na wynik będę czekała ze 3h, ale będzie jasność.
-
słomka :) wrote:Macie rację zrobię test i będzie wszystko jasne , tylko zastanawiam się czy lepiej test czy od razu na betę iść? Mam laboratorium prawie pod nosem, na wynik będę czekała ze 3h, ale będzie jasność.
malgos741 lubi tę wiadomość