Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Słomka, przykro mi... Myślałam, że Tobie też się uda.
Ja jutro mam robić test, ale nie wiem czy będzie sens... coś tam kolorowego mi się dzisiaj robi. Najgorsze, że totalnie wyplukalismy się z kasy a dr P. kazał przyjść na początku @ żeby wystawić receptę na gonadropiny z refundacją."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Dziewczyny tak wierzylam w was a to dawalo mi nadzieje,bo jestem doslownie pare dni przed 1 iui i trace wiare w jej skutecznosc a wiem ze sa male szanse. Ale nic co bedzie to bedzie.
-
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Słomka, przykro mi... Myślałam, że Tobie też się uda.
Ja jutro mam robić test, ale nie wiem czy będzie sens... coś tam kolorowego mi się dzisiaj robi. Najgorsze, że totalnie wyplukalismy się z kasy a dr P. kazał przyjść na początku @ żeby wystawić receptę na gonadropiny z refundacją.
Eni 33 każdy przypadek inny, zatem podbudowujmy się pozytywnymi historiami.Asia08 lubi tę wiadomość
-
Eni, Ena ma rację. Każda z nas jest inna i to akurat Tobie może się udać ten pierwszy raz. Trzymam za Ciebie kciuki.
Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualny
-
Dzieki za dobre slowa.☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 11:32
Karcia lubi tę wiadomość
-
ja też miałam w tym cyklu podchodzić do iui ale mała skuteczność po tym jest i mnie zniechęca i tak stwierdziłam że poczekam chyba jeszcze ze 3 cykle bo dr. sam mówił że da mi teraz leki na kilka cykli i żeby nie przychodzić tylko próbować a po tym jak się nie uda to będziemy myśleć dalej.Z jednej strony dobrze bo to podratuje budżet a z drugiej już zaczynam się martwić co bedzie jak się nie uda iui mała skuteczność a na in vitro bez refundacji nas nie stać.Karcia
-
Karcia U nas lekarz od razu odradzil iui. Zostało tylko in vitro I też nas nie Stac. Ale będziemy odkladac ile się da I może za 2-3 lata raz spróbujemy
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:ja też miałam w tym cyklu podchodzić do iui ale mała skuteczność po tym jest i mnie zniechęca i tak stwierdziłam że poczekam chyba jeszcze ze 3 cykle bo dr. sam mówił że da mi teraz leki na kilka cykli i żeby nie przychodzić tylko próbować a po tym jak się nie uda to będziemy myśleć dalej.Z jednej strony dobrze bo to podratuje budżet a z drugiej już zaczynam się martwić co bedzie jak się nie uda iui mała skuteczność a na in vitro bez refundacji nas nie stać.
Ja nie wiem jaki Bóg ma cel, żeby Nam takie kłody pod nogi rzucać...
A słyszałyście o Kriobanku w Białymstoku. Moje dwie koleżanki miały tam in vitro. Koszty minimalne, bo zgodziły się na eksperymentalne leki. Jedna rodzi na dniach, a druga ma prawie dwulatka, zatem nie wiem czy jeszcze ten program tam jest.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja kiedyś w Londynie podchodzilam do IVF za darmo, bo skorzystałam z podobnego programu, z tym, ze leki miałam normalne menopur i gonal Ale jeśli miałabym więcej niż sześć komórek oddałbym je do adopcji. Warto korzystać z takich programów jeśli brakuje środków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 15:14
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Czesc kochane
Po dzisiejszej wizycie decyzja o koncu stymulacji dzisiaj ostatni zastrzyk gonapeptylu i o 21:30 ovitrelle. Jahek jest sporo dr S dzisiaj nie liczyla wszystkich w srode bylo 8 dzisiaj wiecej wielkosc 20-22 mm endometrium 8.5 mm estradiol 1796 progesteron 1.28
W niedziele 7:30 stawiamy sie na izbie przyjec w Bialtmstoku i podhodzimy do punkcji mam nadzieje ze owocne w piekne i zdrowe komoreczki ktore nam sie pieknie zaplodnia
Kochane trzymajcie kciuki
My tez komercyjnie podvhodzimy do in vitro koszt samej procedury to 5 tys. Badania i wizyty w naszym przypadku ok 3.5 tys leki narazie 1 tys
Malo nie jest ale warto. Nam narazie pomogli rodzice ale gdyby nie mogli to wzielibysmy kredyt.
Nirstety takie pisowskie nasze Polskie panstwomalgos741, Asia08, bąbel lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Mamy jedno serduszko
Asia08, Ali.G, Judytka, bąbel, malgos741, sylvuś lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Gosia &&&&&&& kciuki
Na którą miałaś wizytę? Ja byłam na 13:10 Ale godzina opóźnienia była.. widzialysmy się?Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Gosia &&&&&&& kciuki
Na którą miałaś wizytę? Ja byłam na 13:10 Ale godzina opóźnienia była.. widzialysmy się?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤