Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Jeszcze nic straconego. Trzymam kciuki za dwie kreski.
Eni 33 każdy przypadek inny, zatem podbudowujmy się pozytywnymi historiami.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Rozumiem Cię doskonale. Ciągle tylko się człowiek martwi - uda się czy nie, skąd fundusze...
Ja nie wiem jaki Bóg ma cel, żeby Nam takie kłody pod nogi rzucać...
A słyszałyście o Kriobanku w Białymstoku. Moje dwie koleżanki miały tam in vitro. Koszty minimalne, bo zgodziły się na eksperymentalne leki. Jedna rodzi na dniach, a druga ma prawie dwulatka, zatem nie wiem czy jeszcze ten program tam jest.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ale przeciez mieli przedluzyc do 2019. Ale pewnie nic z tego. Ja bylam na wizycie pecherzyk dominujacy 17,5 mm endometrium 6,5 troche male w niedziele rano zastrzyk a w poniedzialek iui. A jak u was bylo na peknietym pecherzyku czy nie? Zabieg przeprowadzi dr Zbroch jeszcze u niego nie bylam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
leo wrote:10dc... beta-hCG 470,8
Bąbel co u Ciebie?
Gratuluję Wam z całego serca :-)Niech maluszek zdrowo rośnie
Ja cholernie boję się zrobić betę ...malgos741 lubi tę wiadomość
-
Bąbel nic się nie bój! będzie dobrze! :*
Leo a nie mówiłam, że znowu będziemy razem w ciąży ♥bąbel, Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Dziś mieliśmy 6 tydzień i 1 dzień tj 25dpt bo transfer był 2 maja
leo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."