Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena dzięki. Na początku złapałam doła ale teraz jakoś tkneło we mnie wiarę że jak trochę jeszcze schudne to zajde teraz jak zaczełam się zdrowo odżywiać to gin mówi że jest znaczna poprawa no ale zobaczymy.Bąbel nadal trzymamy kciuki:)
Gosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
Karcia -
ana1122 wrote:To nie tak źle. Ale ja też się odchudzam Tylko ciężko idzie
-
nick nieaktualnyKarcia wrote:Ena dzięki. Na początku złapałam doła ale teraz jakoś tkneło we mnie wiarę że jak trochę jeszcze schudne to zajde teraz jak zaczełam się zdrowo odżywiać to gin mówi że jest znaczna poprawa no ale zobaczymy.Bąbel nadal trzymamy kciuki:)
Dziewczyny a jak na podstawie wyników badań estradiolu i fsh wylicza się rezerwę jajnikową?w necie są tylko wzmianki, ale żadnego konkretnego wzoru, wyliczenia.
Bąbel pewnie jeszcze za wcześnie na testowanie i dlatego taki wynik.bąbel lubi tę wiadomość
-
Bąbel spokojnie kochana miałaś 3 dniowe zarodki może potrzebują jeszcze trochę czasu. Modlę się o pozytywną betę dla Ciebie!
Leo jak beta?bąbel lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Pięknie
Zaraz Cię dopadną mdłości :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 19:31
leo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia , leo tylko pozazdrościć wam takiego stanu. Trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązania i spokojny przebieg ciąży.
asia-m-b, leo lubią tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
dziewczyny a ja mam głupie pytanie odnosnie 500+ czy wnioski można składać w każdej chwili tak jak np asia-m-b ma termin na 19stycznia a wnioski można składać do października i zastanawia mnie co z tymi dziecmi co urodzą się później np w styczniu czy trzeba czekać rok żeby dostać czy można w każdej chwili złożyć wniosek?Karcia
-
Ja zaraz oszaleje. Ale zaczne od poczatku. Dzis mam miec 1 iui. W piatek bylam na wizycie i pecherzyk mial 17,5mm i dr Sklodoska powiedziala ze w poniedzialek iui. Ja do niej mowie czy w sobote przyjsc na wizyte a ona ze nie. A w sobote wieczorem czulam ból owolacyjny i klucie. Pojawily sie pierwsze nerwy zeto owulacja. Ale w niedziele temperatura jeszcze niska a dzis 36,8 i wykres zaznaczyl owulacje ze nibybyla w piatek ale ja mysle ze byla w sobotę. I moje obawy sa takie ze juz jest za puzno bo uwolnione jajeczko zyje do 24 godzin. Jak myslicie czy na usg dr bedzie wiedzial czy nie jest za puzno na iui.
-
Ja miałam jedną IUI i u mnie identyczną sytuacja była. Wkurzylam się wtedy bardzo, bo jadąc do artemidy wiedziałam, ze już jest po owulacji, dr to potwierdził z obrazu usg Ale i tak zrobił IUI bo stwierdził ze komorka żyje 24 godziny, a ja uważałam, ze jest za późno i to tylko strata pieniędzy.. później gdzieś wyczytałam, ze komórka owszem żyje 24 godziny Ale do zapłodnienia zdolną jest tylko przez 6 godzin..Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualnyEni 33 a równie dobrze może boleć przed owulacją, a nie trakcie. Nie martw się. Na którą masz się zameldować w Artemidzie?
Karcia chyba można o te 500 + w każdej chwili chociaż z naszym rządem to czarna magia
Bąbel dobrze, że masz tak zapełniony dzień - oby do jutra.
Leo beta wzorowa -
Leo wysokości życzę i gratuluję
Babel beta Ci wszystko wyjaśni.
Ja jutro ide na wizytę po letrozolu i zobaczymy czy na mnie zadziałał.
Czasami jak czytam że kolejna IUI na forum nieudana to powątpiewam w skuteczność tej metody. Ale wiadomo wszystkiego trzeba spróbować. Pewnie mnie też to czeka w niedalekiej przyszłości.