Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Leo ja nie mam, ale jak zadzwonisz do artemidy to dziewczyny z rejestracji Ci podadząAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Heya dziewczyny gratulacje leo wysokiej bety
U mnie po wczorakszej punkcji 7 komoreczek teraz zeby wszystkie 6 sie zaplodnilo bo tylko tyle mozna. Z niecierpliwoscia czekam na telefonAsia08, asia-m-b lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, gratuluję wszystkim, którym się udało :)Ja właśnie dziś, sugerowana wysokimi anty-tpo, swoimi objawami i waszymi radami, wzięłam sprawy w swoje ręce i poszłam na usg tarczycy. Wyszło oczywiście na moje - wynik badania: Obraz wskazuje na chorobę autoimmunologiczną tarczycy. Czyli Hashimoto. Czyli miałam rację, a mimo sugestii dr D mówił, że wcale nie trzeba robić żadnego usg. Cholera jasna. Mam ochotę rzucić mu tym badaniem w twarz w środę
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
orchid wrote:Hej dziewczyny, gratuluję wszystkim, którym się udało :)Ja właśnie dziś, sugerowana wysokimi anty-tpo, swoimi objawami i waszymi radami, wzięłam sprawy w swoje ręce i poszłam na usg tarczycy. Wyszło oczywiście na moje - wynik badania: Obraz wskazuje na chorobę autoimmunologiczną tarczycy. Czyli Hashimoto. Czyli miałam rację, a mimo sugestii dr D mówił, że wcale nie trzeba robić żadnego usg. Cholera jasna. Mam ochotę rzucić mu tym badaniem w twarz w środę
Asia08 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
No już wiem, że ta dawka nie jest. Prawie 515 zł. A dr P. mówił nam, że dostaniemy coś refundowanego. Żałuję, że do niego nie trafiliśmy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualny