Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja mialam jednak ta iui. Chociaż jak pisalam wczesniej mysle ze nie miala sensu ale dr Zbroch byl innego zdania. Zla jestem na dr Sklodowska bo to juz drugi raz jak wprowadzila mnie w blad. Mogla przeciez pozwolic mi przyjsc w sobote na wizyte i moze dr. P by zobaczyl ze juz czas a tak to moze byc za puzno. Jestem tez zdziwiona wizyta dzisiejsza dr wpadl do gabinetu i odrazu zapraszam na fotel o nic nie pytal i nie śledził w komputerze co i jak odrazu do rzeczy. Ja mu mowie o moich obawach a on tylko ze zobaczymy co i jak. Powiedzial ze owulacja byla ale ze nie jest jeszcze za puzno na iui bo cos tam mi pokazal ze jak by bylo troszke inny obraz to znaczylo by ze owulacja mogla byc kilkanascie godzin temu a tak to ze jest na dobrym etapie. Ale to sie okarze. Zostalam sama w gabinecie z nogami w górze i czas powoli płyną az zapukala pani z recepcji po 20 minutach ze moge sie ubrac. W poniedzialek mam przyjsc na progesteron.
-
Eni33 u mnie czwarta iui wyglądała podobnie jak u ciebie, z tym że dr D najpierw zrobił iui a dopiero po wprowadzeniu nasienia zrobił usg z którego wynikało że owulacja już była. Też byłam mega zła bo wiedziałam że nic z tego nie będzie i nie myliłam się. 800zł poszło w błoto. Dr D tylko mówił że może to nic straconego bo nie wiemy ile czasu temu pękł pęcherzyk. Oby twoje podejście do iui okazało się szczęśliwsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 21:00
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Karcia wrote:dziewczyny a nie wiecie czy in vitro będzie w nie długim czasie przeprowadzane w Olsztynie?czy zawsze trzeba bedzie jeździć do Białegostoku/.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 23:05
-
nick nieaktualnyleo wrote:Po dzisiejszym tel do dra mam wizytę w poniedziałek 6.06 to będzie 20dpt, ekspertki moje czy może już być coś widać?
Eni 33 czyli to jednak bolało w momencie owulacji. Nie nastawiaj się negatywnie - najwyżej będzie dziewczynka bo coś kojarzę, że jak dojdzie do zaplodnienia po owulacji to księżniczka -
nick nieaktualnyKarcia wrote:dziewczyny a nie wiecie czy in vitro będzie w nie długim czasie przeprowadzane w Olsztynie?czy zawsze trzeba bedzie jeździć do Białegostoku/.
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Leo to chyba trochę za wczesnie.. ja bylam 25dpt i balam sie ze nie bedzie widac.. tak jak pisze Ena powinno być powyżej 6 tygodnia. Kurcze z drugiej strony Triss była 24dpt (chyba) trzydniowego zarodka więc wszysto się może zdarzyć
Jak się czujesz? Ja mam mdłości bez wymiotów trwające cały dzień
Bąbel dobre myśli w kierunku Twojej bety!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 07:14
triss lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
no właśnie też myślę że za wcześnie... no ale pójdę. Sama dr zaproponowałam za 2-3 tyg na wizytę a on mi tu wyskoczył z tym 6.06, podałam wartości bety i powiedział żeby więcej nie betować tylko przyjść na wizytę, zapytałam o duphaston- do czasu wizyty normalnie 3 x dziennie a dalej po wizycie zobaczymy
czuję się normalnie, tzn dalej nic nie czuję, ani cycków ani nic, tylko dalej mnie męczy zielony katar i wieczorem kaszel-taki mocny że boję się jak mięśnie brzucha pracują
Asia nadal chodzisz do dr P? bo ja tak się zastanawiam, czy jak będzie ok to chyba zacznę do niego chodzić bo w sumie nie mam takiego normalnego lekarza
Dziewczyny dodatkowe pytanie: też tak macie że jak na tel piszecie na ovu to czasami nie wysyła postów lub je urywa?
Bąbel.... kciukasy i myślę o Twojej becie tylko pozytywnie oczywiście
-
Leo, ja wczoraj wieczorem napisałam i mi wcięło. Kiedys też napisalam i wstawiłam buźkę z tych gotowych i też nie wyslalo."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
dziewczyny a ja mam pytanie odnosnie iui czy boli?chodzi mi o to że ja podczas HSG umierałam z bólu i teraz jakoś się tak boje a iui to też tak troche przebiega jak HSG i czuje strach jak z wami było HSG też was bolało a iui nie czy tylko ja jestem taka nie wytrzymała na ból?Karcia
-
asia-m-b wrote:Leo to chyba trochę za wczesnie.. ja bylam 25dpt i balam sie ze nie bedzie widac.. tak jak pisze Ena powinno być powyżej 6 tygodnia. Kurcze z drugiej strony Triss była 24dpt (chyba) trzydniowego zarodka więc wszysto się może zdarzyć
Jak się czujesz? Ja mam mdłości bez wymiotów trwające cały dzień
Bąbel dobre myśli w kierunku Twojej bety!
Tak ja 24dpt 3 dniowych zarodkow widziałam zarodek 3mm z bijacym serduszkiem. Doktor powiedział że kilka dni wcześniej pewnie widoczny byłby tylko pęcherzyk. Ja się nastawilam że to będzie wizyta pęcherzykowa - modlilam się by pęcherzyk był w dobrym miejscu nie licząc na więcej.
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Bąbel.. jest mi BARDZO przykro i smutno.. wspieram Cię i życzę dużo siły do dalszej walki!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."