Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Ena dokładnie, siedziałam obok z mężem. Jak intuicja dobrze nam podpowiada kto jest kim Niestety starania musimy podeprzeć konkretną dawką cierpliwości a to nie jest łatwe. Przy kłopotach z endometrium clo nie jest najlepszym rozwiazaniem, bo potrafi je bardzo upośledzić. U mnie po clo zawsze miałam dwa piekne pecherzyki ale endo takie średnie. a teraz po letrozolu jest tylko jeden pęcherzyk ale endo bez porownania lepiej-nawet dr W stwierdził że jest lepiej niż poprzednio. W ogóle pwoiedział że obiecująco, ale ja się tam nie nastawiam bo już tyle razy był zonk że na spokojnie.
-
nick nieaktualnyEni 33 - 8 mm to fajna grubość endoetrium - nie jakaś pozwalająca, ale w porządku.
Nadziejka czyli kobieca intuicja jest niezawodna Wiem, że clo upośledza śluzówkę, bo kiedyś kilka cykli z nim przeszłam. Na mnie dobrze zadziałała jego mikroskopijna dawka i menopur. Także ten... uzbrajamy się w cierpliwość, działamy i liczymy na przychylność losunadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane z wczorajszych informacji od dr D sa 4 zarodki z 7 komorek czekamy do 5 doby do blastocysty i w piatek rano transfer
Mam nadzieje ze nic juz nie odpadnie i wszystkie 4 blastki zostana z nami
Trzymajcie kciuki za piateknadziejka88, asia-m-b, Asia08, Ali.G lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Czesc kochane z wczorajszych informacji od dr D sa 4 zarodki z 7 komorek czekamy do 5 doby do blastocysty i w piatek rano transfer
Mam nadzieje ze nic juz nie odpadnie i wszystkie 4 blastki zostana z nami
Trzymajcie kciuki za piatekGosia321, Asia08 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie tych badań na wirusy czy nie dało by rady tego zrobić na fundusz to znaczy skierowanie od jakiegoś ginekologa ale nie prywatnie jak myślicie?bo w Artemidzie 400 zł. A jeszcze jedno czy wy wszystkie badania jakie wam zlecą wykonujecie w Artemidzie czy u siebie w laboratorium też ?bo zastanawia mnie czy jak bym nie zrobiła u nich to czy były by tak samo brane pod uwagę jak myślicie?Karcia
-
Karcia wrote:dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie tych badań na wirusy czy nie dało by rady tego zrobić na fundusz to znaczy skierowanie od jakiegoś ginekologa ale nie prywatnie jak myślicie?bo w Artemidzie 400 zł. A jeszcze jedno czy wy wszystkie badania jakie wam zlecą wykonujecie w Artemidzie czy u siebie w laboratorium też ?bo zastanawia mnie czy jak bym nie zrobiła u nich to czy były by tak samo brane pod uwagę jak myślicie?
Ja mialam to szczescie ze mi troche badan zrobili w pracy bo pracije w szpitalu
Ale dopuki nie wiedzialam ze bede mogla zrobic w pracy to spradzalam ceny badan w roznych lanoratoriach i Artemida wychodzi najdtozej. Nic ci niezrobia jak przyjdziesz ze swoim wynikiem. Tylko musisz wyciagnac nazwy badan ktore musisz zrobic. Jak nie spieszy ci sie to przypomnij mi sie w niedziele albo w poniedzialek jak wroce do domu to napisze cala listeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Nie wiem czy brac luteine bo sie nie dopytalam.A po pierwszych wizytach dr W mi ja przepisal i bralam ja na 5 dzien po owu i az do okresu. A nastepny cykl bralam zaraz na nastepny dzien po owulacji. I teraz nie wiem czy brac bo skoro kiedys mi ja wypisal to widocznie jest potrzebna. Wiem ze najlepiej bylo by do niego napisac. A wy dziewczyny po iui bralyscie cos na podtrzymanie.
-
Eni33, ja nie miałam nic. Po poprzedniej iui pytałam dr D. to nie kazal nic brac. Ale lepiej zadzwoń i zapytaj."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nadziejka88 wrote:Super Gosia321 a ile blastek transferujesz 1 czy dwie?
Zobaczymy jak to bedzie w piatek. Ja zawsze marzylam o blizniakachKarcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosiu kochana ja potrzrebuje tych wyników na poniedziałek więc się nie kłopocz kochana.Taką nadzieje wielką pokładam w tym iui ale wiem że będe wyć pod koniec czerwca jak przyjdzie zmora:). Już zaczynam myśleć o in vitro ale któraś pisała niedawno że 9tyś ja wyniosło to jak nie bedzie ref to aż astrach pomyśleć ile bedzie kosztować.Karcia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karcia wrote:Gosiu kochana ja potrzrebuje tych wyników na poniedziałek więc się nie kłopocz kochana.Taką nadzieje wielką pokładam w tym iui ale wiem że będe wyć pod koniec czerwca jak przyjdzie zmora:). Już zaczynam myśleć o in vitro ale któraś pisała niedawno że 9tyś ja wyniosło to jak nie bedzie ref to aż astrach pomyśleć ile bedzie kosztować.
Napewno musisz zrobic
Rozyczke igg i igm
Toxoplazmoze igg i igm ja sobie zronil tez cytomegalie igg i igm
Hiv
Anty hcv
HbsAg
Vdrl
Maz
Hiv
Anty hbc
Anty hcv
Vdrl
Hbs AgBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤