Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Slomka a ty ile dni przrd mialas zastrzyk i czy na peknietym pecherzyku iui.
-
Dziewczyny, kto przyjmuje w poniedzialek?
14 dni po iui przyszla @. Rano zrobilam test, bo wczoraj wieczorem mialam jakies plamienia i jutro dla pewnosci chcialam powtorzyc, ale juz nie ma sensu. Do konca po cichu mialam nadzieje, ze sie udalo...
Pytacie, za co musimy tyle cierpiec, zeby w koncu miec to wymarzone malenstwo. Sama sie nad tym zastanawiam i jest mi cholernie przykro. W mojej rodzinie w tym roku, tylko w lutym urodzilo sie troje dzieci. Jednym, niecały rok po slubie. A my sie staramy juz ponad 2 lata i nic.
Jeszcze ten zas..ny rzad sie wpiernicza w te sprawy...
Tym samym zalapalam dola. ;("Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
Karcia, ja mialam na niepeknietym. Zastrzyk mialam 12.05 o 22ej a iui 14.05 ok. 11:30.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 12:15
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
nick nieaktualnyAsia08 wrote:Dziewczyny, kto przyjmuje w poniedzialek?
14 dni po iui przyszla @. Rano zrobilam test, bo wczoraj wieczorem mialam jakies plamienia i jutro dla pewnosci chcialam powtorzyc, ale juz nie ma sensu. Do konca po cichu mialam nadzieje, ze sie udalo...
Pytacie, za co musimy tyle cierpiec, zeby w koncu miec to wymarzone malenstwo. Sama sie nad tym zastanawiam i jest mi cholernie przykro. W mojej rodzinie w tym roku, tylko w lutym urodzilo sie troje dzieci. Jednym, niecały rok po slubie. A my sie staramy juz ponad 2 lata i nic.
Jeszcze ten zas..ny rzad sie wpiernicza w te sprawy...
Tym samym zalapalam dola. ;(
Przykro mi....Chyba żadne słowa na razie nie pomogą - trzeba się samej z myślami pobić, żeby wrócić do równowagi. A polityka naszego kraju....hmmmm szkoda gadać.
W poniedziałek chyba dr Z - tak mi się wydaje.
Ja czekam z niecierpliwością do wtorku na "randkę" z dr W Dobrze, że dziś pracuję do nocy, to czas szybko zleci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 13:23
Asia08 lubi tę wiadomość
-
W poniedzialek dr Zbroch
Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Tak tak, odnalazlam stara recepte wlasnie od dr Z. z ktoregos tam poniedzialku.
Musze jeszcze pogadac z mezem, ale to chyba vedzie nasze ostatnie iui. Jak sie uda, to bede wniebowzieta a jeski nie, to bede chciala odpoczac, moze uda mi sie schudnac choc troche. No i zebrac kase na ivf...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 13:47
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Ja tez uslyszalam od lekarzy ze mam schudnac. Wiem ze trzeba ale jak sobie pomysle ze nawet "wieksze" dziewczyny maja dzieci.I jakos im sie udalo.
-
Ja to usłyszałam od mojej poprzedniej gin, w Artemidzie nie. Ale wiem, ze to tez moze byc problem. Faktem jest to co piszesz, ze nawet wieksze kobiety zachodza i jest ok."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Ja też nie mogę zajść przez otyłość też się odchudzam ale do prawidłowej wagi to jeszcze bardzo długa droga. Ale słyszałam niedawno ze dziewczyna 250kg była w ciąży i dowiedziała się o tym dopiero jak zaczęła rodzić. Właśnie wróciłam ze szpitala byłam odwiedzić siostre która dziś urodziła córeczkie tak mi jakoś smutno że my nie możemy i jeszcze te cholerne kilogramy. Choć siostra mówi że nigdy w życiu więcej dzieci bo poród ją przerósł a rodziła 3 godz a to szybko jak na moje oko:)Karcia
-
eni33 wrote:Slomka a ty ile dni przrd mialas zastrzyk i czy na peknietym pecherzyku iui.
Ja miałam zastrzyk dzień wczesniej ok 16.30, a iui następnego dnia też kolo 16.30. Iui na niepękniętym.
Karcia nam się nie udalo..., ale już złość mi pomalutku przechodzi.
Asia08, tak mi przykro..., niestety wiem co teraz czujesz. My się nie będziemy decydować na kolejne iui, robimy przerwę 1 cykl, może 2 i szykujemy się do in vitro.
W międzyczasie zrobimy sobie badania na boreliozę, bo podobno ona tez może nieźle namieszać przy staraniach. -
nick nieaktualnyKarcia wrote:Ja też nie mogę zajść przez otyłość też się odchudzam ale do prawidłowej wagi to jeszcze bardzo długa droga. Ale słyszałam niedawno ze dziewczyna 250kg była w ciąży i dowiedziała się o tym dopiero jak zaczęła rodzić. Właśnie wróciłam ze szpitala byłam odwiedzić siostre która dziś urodziła córeczkie tak mi jakoś smutno że my nie możemy i jeszcze te cholerne kilogramy. Choć siostra mówi że nigdy w życiu więcej dzieci bo poród ją przerósł a rodziła 3 godz a to szybko jak na moje oko:)