Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eni witamy goraco na świecie Emilke:) dzielna mamusia, odpoczywajcie teraz, zasluzone:)
Leo o to szkoda ze teraz widzę bo i ja zaczęłam od wcziraj brać ale mąż od razu wykupił po wizycie. Dobrze ze Ena z nami startuje także pójdą leki w obieg:)
Dziewczyny sorki ze teraz pisze ale podróż męcząca a i po wizycie oczywiście obowiązkowo ikea:) ja jestem zadowolona, od wczoraj już biorę zastrzyki a kolejna wizyta 24.11 i pewnie menopur.
Asiastokrota ja też kochana umieram po tych wszystkich lekach:( jeszcze porządnie nie zaczęłam ich brac a już w zeszłym tygodniu tylko po wprowadzeniu antykow miałam co 2 nocke zarwana ze względu na mdlosci. Dzięki aj to samo, od 23 kierunek WC chyba że 4 razy, myślałam że do pracy nie wstanę. Kupiłam w sklepie maślane actdofilna, może trochę uleczy zoladek.
Miłego dnia kochaneasiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość
-
Eni GRATULACJE, jesteś bardzo dzielna. Witaj na świecie Emilko, dużo zdrówka dla ciebie maleństwo
eni33 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Eni Gratulacje!!!!! Ucałowania dla malutkiej
eni33 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Ja dziś ostatni dzień stymulacji ..w czwartek punkcja.. mam dwie komórki... trzymajcie kciuki..
asiastokrota, mag87, e_mil_ka, nadziejka88, Asia08, polopiryna lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Wow Małgoś aż mnie ciarki przeszły, trzymam kciuki najmocniej na świecie już dziś
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Ja dziś ostatni dzień stymulacji ..w czwartek punkcja.. mam dwie komórki... trzymajcie kciuki..
malgos741 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Małgos ja też już trzymam kciuki i gorąco wam kibicuje żeby wszystko poszło sprawnie i się udało uzyskać piękne zarodki oraz zdrowa ciążę.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
eni33 wrote:Czesc jestem Emilka przyszlam na swiat 13.11.o 00:25. Dluga 56 i 3330g. Silami natury. Miewam sie dobrze i dostalam 10 punktow. A ja tez nie N ajgorzej tylko boli krocze. A co do porodu to tak jak pisalam mam bardzo nuski poziom bolu wiec znoislam to strasznie. Gdyby nie polozne to bym chyba nie dala rady. Strasznie panikowalam jeczalam i rozne takie.. Ale zeby nie bylo ze strasze bo kazda z nas to przezyje inaczej. A zaczelo sie to jak pojechalam ten drugi raz do Malarkiewicza to juz rozwarcie bylo na 4 palce i po ktg na gore na porodowke.myslalam ze to potrwa dlozej ze bede lezala w tych bolach jeszcze ladnych pare godzin a tu juz na fotel a to na stojaco bo lepiej glowka schodzila. I tak jakos poszlo.
Eni dzielna z ciebie mama szybkiego dojscia do siebie
Gratulacje dla rodzicow ❤❤eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤