Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalszka, dobrze że masz laparoskopie. Będziesz wiedziała co masz tam w środku. Ja cały czas się zastanawiam czy dobrze, że mi ją odradzili... może gdyby uwolnili jajnik ze zrostów moje komórki byłyby lepszej jakości... a do grudnia szybko zleci i nawet się nie obejrzysz i już będziesz miała laparoskopie za sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 15:21
-
e_mil_ka wrote:Ona84 troche lepiej chyba. Mam nadzieję że to nie jest krótkotrwała poprawa. Ty kiedy podchodzisz do crio?
Emilka a ty miałaś cos do usunięcia? Czy tylko diagnostycznie zrobili co tam się dzieje w srodku -
Wiki może masz rację, moze tam tkwi przyczyna właśnie.
Ostatnio w najbliższym otoczeniu 4 ciaze w tym 2 nie chciane ale się splakalam...
-
nick nieaktualnyHalszka... ja dwa tygodnie temu dowiedziałam sie o ciąży siostry. Jechałysmy razem do Artemidy... ja na monitoring przed IVF, ona potwierdzić ciążę.. dziwnie sie czułam.. ale po terapi u psychologa lepiej sobie radze z takimi sytuacjami. Kiedyś płakałabym kilka dni... dlatego Cie rozumiem.
-
ona84 wrote:23mam histeroskopie mam nadzieję że w grudniu od następnej@bede mogła.
Emilka a ty miałaś cos do usunięcia? Czy tylko diagnostycznie zrobili co tam się dzieje w srodku
Mimo że na usg lekarz nie widział nic niepokojącego to okazala sie że mam przerost endometrium. Usunęli ale nie byl to nawet polip tylko przerosniete endometrium ale jednak cos tam było. -
Ona po zabiegu bol brzucha identyczny jak podczas miesiączki. Ja długo krwawiłam i ból też sie utrzymywał dość długo bo chyba ponad tydzień ale to było do wytrzymania. Lekarz mowil ze kazdy przechodzi inaczej i mowil ze mlode osoby wlasnie bardziej odczuwają ból. Ze mna leżały takie starsze panie to one tylko lekko plamily a na drugi dzien jak nowo narodzone. Ja krwawilam dwa dni tak jakbym miała muesiaczke a potem plamiłam.
-
e_mil_ka wrote:Ona po zabiegu bol brzucha identyczny jak podczas miesiączki. Ja długo krwawiłam i ból też sie utrzymywał dość długo bo chyba ponad tydzień ale to było do wytrzymania. Lekarz mowil ze kazdy przechodzi inaczej i mowil ze mlode osoby wlasnie bardziej odczuwają ból. Ze mna leżały takie starsze panie to one tylko lekko plamily a na drugi dzien jak nowo narodzone. Ja krwawilam dwa dni tak jakbym miała muesiaczke a potem plamiłam.
Aha. No zaraz będę już po, zleci szybko. I mam nadzieję że będzie ok -
Izaura wrote:Hej Kochane
Dziewczyny które przyjmował steryd przy in vitro, od kiedy bralyscie? I jaką dawke?
Miłego dnia!01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Lotta opisałam..
Ps jadę autokarze więc mogę se popisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 18:54
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny