Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś przeżyłam chwile grozy.Dostałam krwawienia,pędem do lekarza.Dobrze ze jeszcze mój dr był. Przyjęli nas od razu.Przyczyn krwawienia nie ma.Dzidzia rośnie ma Sie dobrze.Mierzy juz 5 cm.Za tydzień kolejna wizyta a teraz luteina i leżakowanie.
Małgos powodzenia jutro.Słodkich snów na punkcji.malgos741 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ona84 bedzie wszystko dobrze. Nie taki diabeł straszny. Bardziej przeżyłam punkcje niż histeroskopie.
Maławiki oszczędzaj się.[email protected] lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLura82 wrote:Ena powiedz mi jeszcze jedno. Czy jak lezalas w szpitalu, to codziennie robili badania, czy tylko ktg ?
Serio chyba bardziej boje sie leżeć w najgorszym przypadku 3 tyg + iles dni po porodzie niz samego porodu
Miałam codziennie ktg - 3 razy, a inne badania nie - z krwi raz na tydzień, usg też z raz na tydzień, chyba że na ktg jakieś głupoty wychodziły, to wtedy miałam usg nawet w nocy. W okolicach wyznaczonego terminu porodu robili mi badanie czystości wód - 2 razy.Lura82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to Malawiki miałaś akcję. To leżakuj, leżakuj i jeszcze raz leżakuj.
[email protected] lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalawiki dobrze, że dzidziuś zdrowy... sama się przestraszyłam jak czytałam Twojego posta. Oszczedzaj się i wygodnego leżenia
-
Malawiki dobrze że tak szybko trafiłaś do lekarza. Dbaj o siebie kochana i o kruszynkę, odpoczywajcie
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziewczyny czy ktorys z waszych mezow bral te zwolnienie na opieka na zone. I kto wam wystawial. Bo moj ma troche problem z wolnym w pracy i na poczatek mysle zeby wziasc cos takiego. Jutro napisze wiecej co u nas.
-
Eni moze wziac urlop ojcowski 2tyg. Tylko jeden myk jest taki ze pracodawca ma 7 dni na zgodę. Platne 100%. Ten urlop moze wykorzystać do 2 lat. Moze szkoda teraz.
Lub w szpitalu lekarz wystawi mu zwolnienie na opiekę. Wtedy platne 80%. Tu znow nie kazdy lekarz chce wystawic. Podobno po cesarce wystawiaja bez większego problemu.
Pogadaj w szpitalu22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
No wlasnie ma problem z tym ojcowskim bo zadaja paierow i aktu urodzenia a ja jeszcze w szpitalu. A w domu jeszcze tyle zeczy do zrobienia i dlatego zalezy mi na tym zeby mial wolne. My odrazu chcielismy wykoszystaj ojcowski ale nie sadzilam ze bedzie z tym tyle zachodu. I wiec pomyslalam o tym zolnieniu i tak jutro na obchodzie sie zapytam. A jak cos to dzwonilam do artemidy i ona mowila ze lekaez najprawdopodobniej da ale trzeba bedzie bys na wizycie. Tak mnie wkurzyli ze bedziemy chcieli wziasc to i to i niech inni pracuja:-)
-
My dziś tez o tym rozmawialiśmy z mężem. Jemu w tej chwili oplaca sie wziąć zwolnienie jeżeli dostanie, a ojcowski po nowym roku. Tylko dziś ksiegowa stwierdziła, ze musiałby zawiesić działalność na 2 tyg. Muszę jeszcze to sprawdzić, bo to bez sensu. Jak ktoś ma firme, zatrudnia ludzi to mu sie 2 tyg ojcowskiego nie należą? Rodzicielski to rozumiem.
Eni a moze lekarz rodzinny wystawi. Wiesz palec go boli czy plecy? Tego ze go cos boli nikt nie sprawdzi22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
eni33 wrote:Dziewczyny czy ktorys z waszych mezow bral te zwolnienie na opieka na zone. I kto wam wystawial. Bo moj ma troche problem z wolnym w pracy i na poczatek mysle zeby wziasc cos takiego. Jutro napisze wiecej co u nas.
Moj maz bral takie zwolnienie (rodzilam blizniaki przez cesarke). Wystawila je moja lekarka rodzinna, na podstawie wypisu ze szpitala. Wypis jest potrzebny koniecznie.
PS. tak dla przypomnienia mam dwie ampulki gonapeptyl daily z terminem do kwietnia 2018. Oddam w dobre rece. -
Malawiki dobrze ze wszystko w porzadku z dzidzia. Ale narobilas nam stracha sama tez przeszlas niezly stres. Teraz odpoczywaj grzecznie.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Zla na opieke nad zona mama tata nalezy sie 14 dni w roku kalendarzowym. Wystawi je kazdy rodzinny na podstawie wypisu ze szpitala. Albo informacji od ginekologa ze jestescie po porodzie. Takze iddzcie najpierw do rodzinnego jesli w szpitalu wam.nie dadza po co wydawac 150 czy 200 zl na wizyteBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Hey
Małgos powodzenia!
Mi się dziś śniło że miało dziecko okolo1roku. Spokojne siedziało na kolanach mi mojej mamie i kamila go paluszki jedzeniem dla starszych i jej mówiłam by już nie dawała. Obudziła się po4i próbowałam przypomnieć sobie czy to chłopczyk czy dziewczynka, aż poleciały mi łzy to był chłopiec -
nick nieaktualny
-
Malgos powodzenia, kciuki zaciśnięte
Malawiki dobrze ze już po strachu i wszystko jest ok z Wami.
[email protected], malgos741 lubią tę wiadomość