Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiki przykro ze nie masz Mrozakow, ale będzie dobrze, zostanie z Tobą ten ktorego masz juz pod serduszkiem &&
Emilka moze czas juz powrócić do starań; )
Może udaj się do immuno. Mi duzo dała ta wizyta, dr zlecila badania i wyszły w wynikach rozne nieprawidłowości. Moja tutejsza Gin uważa ze u mnie bez clexane transfer nie mógł się udać ze względu na Mthfr i niskie białko S. Dostałam tez steryd na dodatnie Ana2, moze u Was by to pomogło. ..tym bardziej ze miałaś ciążę biochemiczne....Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Heja
Malgos 741 to niech teraz pięknie się rozwijają te twoje komórki.
Wiki - szkoda, że masz mrozaków, ale cóż... Natura z nami zawsze wygrywa.
Petivo ja z chęcią przygarnę Ten lek.
Ena w sprawie gonapeptylu prosze o kontakt
tel. 609 680 237, jestem z Olsztyna.
Pozdrawiam -
Izaura tak planujemy właśnie jakies badania w kierunku immunologii. Nie wiem jeszcze kiedy ale chyba niebawem choć musze jeszcze ustaluc to dokładnie z mężem.
Izaura, Gosia321, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Sorki że tak późno pisze.. mam dwie ładne podobno komórki..zostaly dodatkowo na podłożu ..cos tam. Gosia wie o co chodzi ja na tych nazwach się nie znam.. teraz czekamy czy dadzą radę ... nie miałam czasu pisac bo chciałam się jak najszybciej dostać na autobus do domu....wlasnie jesteśmy w drodze...bedziemy po 17tej w Olsztynie..
asiastokrota, malgos741, Izaura, mag87, Lura82 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyIzaura wrote:Wiki przykro ze nie masz Mrozakow, ale będzie dobrze, zostanie z Tobą ten ktorego masz juz pod serduszkiem &&
Emilka moze czas juz powrócić do starań; )
Może udaj się do immuno. Mi duzo dała ta wizyta, dr zlecila badania i wyszły w wynikach rozne nieprawidłowości. Moja tutejsza Gin uważa ze u mnie bez clexane transfer nie mógł się udać ze względu na Mthfr i niskie białko S. Dostałam tez steryd na dodatnie Ana2, moze u Was by to pomogło. ..tym bardziej ze miałaś ciążę biochemiczne....
Gdzie chodziłaś do immunologa? Jeżeli nam się teraz nie uda też chcemy ruszyć w tym kierunku... Pamietasz ile Ci wyszło za badania?
-
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Cos tam to podloze do aktywacji oocytow zeby zarodki byly jeszcze piekniejsze
Izaura, Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Izaura podbijam pytanie Wiki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:U Immuno bylam raz, u dr Suchanek w Gdansku.Sama wizyta ok, ale bez szału. Co mi się podobało to ze przeprowadziła szczegółowy wywiad rodzinnych chorób. I dzięki temu zleciła mi badania: białka S i C, antykoagulant tocznia, powtórzyć Nk, p/p 2 glikoproteinie, mutacje Leiden i w genie protrombiny.to mnie kosztowało ok 600zl bez Nk. Robiłam w Diagnostyce. Wcześniej jeszcze przed wizytą u Immuno robilam Mthfr, Nk i Ana w Vitalabo wyszlo około 400 zl. Wizyta u Immuno 150 zl
Naprawde polecam dr Pasnika w Lodzi mimo ze ka u niego nie bylam bo jestem w Uck na nfz u dr Zietkiewicza. Ale Pasnik jest naprawde super nie zleca niewiadomo jakich badan tylko to co uwaza za niezbedne dla danego przypadku i jesli cos wyjdzie w wynikach i zaleci leczenie to bardzo czesto mowi pacjentkom zeby w razie W kontaltowaly sie z nim meilowo lub telefonicznie zeby nie wydawac kasy na podroz. Ja jesli mi cos wyjdzie a bede miala watpliwosci co do decyzji mojego immunologa napewno wybiore sie do PasnikaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Wiki przecie ty w ciąży... będzie dobrze
Malgos jak przeczytałam Twojego posta to się wzruszyłam... może dlatego, że nie wierzę, że moje słabiutkie zarodeczki zostaną ze mną... i tak naprawdę żeby nie myśleć szukam już dalszego planu leczenia
Gosia dziś też czytałam o dr Paśniku. Nawet mówiłam mężowi, że jak się nie uda to do niego pojedziemymalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, weszłam przed chwilą na wagę, a tam 4 kg do przodu w porównaniu do wtorku... Czuję się ciągle wzdęta, ale brzuch jakoś mocno nie boli... i w palce od nóg ciągle mi zimno, aż śpię w skarpetach. To może być hiperka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 21:36