Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Halszka112 wrote:Ona a mogłabyś mi napisac jak takie laparo wyglada ??
-
Słyszelyscie o pobicia chłopczyka 3,5letniego przez matki konkubina.To jakąś patologia ona jest w 8ciazy i te inne dzieci też lekko nie miały brudne zaniedbane. Kur.. Po4-5dziecku gdzie widzą że to jakaś patologia powinni podwiazywac jajniki. Tak jak tej młodej co w uwadze ostatnio była gnojowa widać że z głową ma coś nie tak 4dziecko 3zabrane cale Szczescie że sa w innych rodzinach. I jej też podwiazc jajniki powinni.
-
nick nieaktualny
-
Sorki że tak późno pisze.. mam dwie ładne podobno komórki..zostaly dodatkowo na podłożu ..cos tam. Gosia wie o co chodzi ja na tych nazwach się nie znam.. teraz czekamy czy dadzą radę ... nie miałam czasu pisac bo chciałam się jak najszybciej dostać na autobus do domu....wlasnie jesteśmy w drodze...bedziemy po 17tej w Olsztynie..
Izaura, Lotta84, mag87, asiastokrota, Gosia321, nadziejka88 lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Izaura wrote:Dziękuję Malgos 1,5 to jaka dawka?
Powodzenia &&&Izaura lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małgoś super, teraz kciuki za piękny podział
Wiki przykro mimalgos741, Wiki03 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ona84 wrote:Słyszelyscie o pobicia chłopczyka 3,5letniego przez matki konkubina.To jakąś patologia ona jest w 8ciazy i te inne dzieci też lekko nie miały brudne zaniedbane. Kur.. Po4-5dziecku gdzie widzą że to jakaś patologia powinni podwiazywac jajniki. Tak jak tej młodej co w uwadze ostatnio była gnojowa widać że z głową ma coś nie tak 4dziecko 3zabrane cale Szczescie że sa w innych rodzinach. I jej też podwiazc jajniki powinni.
Oglądałam ten program chyba w Uwadze o tej co z 4 dzieckiem w ciąży i kur..y takie sypałam i ryczałam że gdzie Bóg jest. Ja nie moge miec dzieci a taka ma 4 i do tego skazuje je na cierpienie. -
Wiki03 wrote:Dzwoniłam do embriokogi. Do tej pory nie udało się uzyskać blastocysty z zarodka, który został do obserwacji. Niestety mrozaków nie będzie
Wiki przykro miWiki03 lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Sorki że tak późno pisze.. mam dwie ładne podobno komórki..zostaly dodatkowo na podłożu ..cos tam. Gosia wie o co chodzi ja na tych nazwach się nie znam.. teraz czekamy czy dadzą radę ... nie miałam czasu pisac bo chciałam się jak najszybciej dostać na autobus do domu....wlasnie jesteśmy w drodze...bedziemy po 17tej w Olsztynie..
Małgoś kciukasy oby sie pieknie zapłodniły
malgos741 lubi tę wiadomość