Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam u malarkiewcza przyszłam dzień wcześniej na wieczór. Rano chcieli bym się załatwiła później podali coś dorzylnie chyba antybiotyk, wogole igły mi nie mogły wbić 3"pielegniarki próbowały. Przyszedł anastozjolog rozmowa. Za jakiś czas zabrali mnie na salę tam jakoś zimno mi się zrobiło położyli na stół i mówił lekarz co będzie robił że zaraz zasne itp. Pamiętam jeszcze ze dr krzyczał na tych co pomagają że nogi maja mi trzymać bo odwlece i nogi poleca na bok i zasnęłam. Później obudziłam się strasznie było mi zimno, dziewczyna obok co leżała mówiła że łóżko to całe chodziło. Za jakiś czas lekarz przyszedł powiedział co zrobił popołudniu kazali już chodzić. Pielęgniarka przychodziila i pytała o lek przeciwbólowy czy chce już mnie to tak denerwowalo że nie wytrzymalam i zapytałam czemu pyta mnie cały czas, bo bylam1ktora nic nie bolało i nie chciałam nic przeciwbólowego i były zdziwione bo tylko jak się budziły dziewczyny to pierwsze co chcialy coś na ból. Oby ciebie też nic nie bolało. Rano obchod stan podgoraczkowy miałam chcieli zostawić poprosiłam by mnie wypuścili ze dobrze się czuje. No i wyszłam. Nie denerwuj się nie ma czym ja to myślałam wtedy tak że będę wiedzieć ci się tam dzieje i że to może być przyczyną braku ciązy. Teraz też już nie mogę się doczekać czemu jest brak dojscia do macicy.Halszka112 wrote:Ona a mogłabyś mi napisac jak takie laparo wyglada ??

-
Słyszelyscie o pobicia chłopczyka 3,5letniego przez matki konkubina.To jakąś patologia ona jest w 8ciazy i te inne dzieci też lekko nie miały brudne zaniedbane. Kur.. Po4-5dziecku gdzie widzą że to jakaś patologia powinni podwiazywac jajniki. Tak jak tej młodej co w uwadze ostatnio była gnojowa widać że z głową ma coś nie tak 4dziecko 3zabrane cale Szczescie że sa w innych rodzinach. I jej też podwiazc jajniki powinni.

-
nick nieaktualny
-
Sorki że tak późno pisze.. mam dwie ładne podobno komórki..zostaly dodatkowo na podłożu ..cos tam. Gosia wie o co chodzi ja na tych nazwach się nie znam.. teraz czekamy czy dadzą radę ... nie miałam czasu pisac bo chciałam się jak najszybciej dostać na autobus do domu....wlasnie jesteśmy w drodze...bedziemy po 17tej w Olsztynie..
Izaura, Lotta84, mag87, asiastokrota, Gosia321, nadziejka88 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Encorton 5mg rano 1 tab i po południu 1/2 tab .. . Chyba dają zapobiegawczo..Izaura wrote:Dziękuję Malgos
1,5 to jaka dawka?
Powodzenia &&&
Izaura lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małgoś super, teraz kciuki za piękny podział

Wiki przykro mi
malgos741, Wiki03 lubią tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
ona84 wrote:Słyszelyscie o pobicia chłopczyka 3,5letniego przez matki konkubina.To jakąś patologia ona jest w 8ciazy i te inne dzieci też lekko nie miały brudne zaniedbane. Kur.. Po4-5dziecku gdzie widzą że to jakaś patologia powinni podwiazywac jajniki. Tak jak tej młodej co w uwadze ostatnio była gnojowa widać że z głową ma coś nie tak 4dziecko 3zabrane cale Szczescie że sa w innych rodzinach. I jej też podwiazc jajniki powinni.
Oglądałam ten program chyba w Uwadze o tej co z 4 dzieckiem w ciąży i kur..y takie sypałam i ryczałam że gdzie Bóg jest. Ja nie moge miec dzieci a taka ma 4 i do tego skazuje je na cierpienie. -
Wiki03 wrote:Dzwoniłam do embriokogi. Do tej pory nie udało się uzyskać blastocysty z zarodka, który został do obserwacji. Niestety mrozaków nie będzie

Wiki przykro mi
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Sorki że tak późno pisze.. mam dwie ładne podobno komórki..zostaly dodatkowo na podłożu ..cos tam. Gosia wie o co chodzi ja na tych nazwach się nie znam.. teraz czekamy czy dadzą radę ... nie miałam czasu pisac bo chciałam się jak najszybciej dostać na autobus do domu....wlasnie jesteśmy w drodze...bedziemy po 17tej w Olsztynie..
Małgoś kciukasy oby sie pieknie zapłodniły
malgos741 lubi tę wiadomość