Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eni ale dzielna z ciebie babka. Super ze juz masz corcie przy sobie. zdrowia dla ciebie i malutkiej. Emilka niech zdrowo rośnie a ty wracaj do sil. Gratulacje !!!
Ena ja się czuje bardzo dobrze. Jedyna rzecz ktora mi przeszkadza to plecy. Pomalu daje w kość praca 8 godzin przy biurku w jednej pozycji. Tak jeszcze pracuje. W grudniu planuje wyciszyć sie zawodowo i juz iść na zwolnienie. W sumie to będzie juz po 30 tyg ciąży wiec czas najwyższy.
A jak u ciebie samopoczucie przed ivf?
Malgos trzymamy kciuki za twoje dwa jajca. Pamiętaj liczy sie jakość a nie ilość. Oczywiście wierze w to ze twoje dwie komóreczki dadzą ci piękne dwa bobasy
Wiki jak sie czujesz ?eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadziejka dzięki, że pytasz
Czuję się całkiem dobrze. Brzuch boli coraz mniej, ale staram się oszczędzać i przeważnie spędzam dzień na leżeniu piję dużo wody i stosuję dietę lekkostrawna. Jak zjem coś "niezdrowego" np. czekoladę, to zaraz mam wzdęcia ale generalnie nie mogę narzekać
Dziewczyny, a po jakim czasie od punkcji może wystąpić hiperka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Malgoś idziesz jak burza. Powodzenia.
Nadziejka o to po 30 tc to już wskazane odpoczywanie przed rozwiązaniem. Jak się czuję - hmmmm. Już bym chciała mieć punkcję, transfer, a dopiero czekam na okres, potem anty... dłuży mi się to, ale jakoś nie rozmyślam o tym ciągle.malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ena powiedz mi jeszcze jedno. Czy jak lezalas w szpitalu, to codziennie robili badania, czy tylko ktg ?
Serio chyba bardziej boje sie leżeć w najgorszym przypadku 3 tyg + iles dni po porodzie niz samego porodu22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lotta84 wrote:Małgoś kciuki zaciśnięte. Jak się czujesz po stymulacji? Jak nastawienie?
te drugie podejście jest inne.. nie dość że szybko się dzieje..to jestem przerażona ...to moje ostatnie...
Jutro wyjeźdzamy do W-wy i będziemy nocować..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 23:06
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej Dziewczyny!!
Dzisiaj zaczynam przygotowywania do ivf i wieczorem zaczynam przyjmować estrofem. Mam pytanko jak się czułyście po tym leku?
W poniedziałek mam umówioną wizytę u dr Z by sprawdzić czy nie ma żadnych torbieli. Czy umawiałyście się na wizytę jak dostałyście @ by zacząć przyjmować zastrzyki czy receptę dostałyście wcześniej?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja tam nic nie odczuwam ..może lekkie kucie czasem.. zastrzyki mogę robić
te drugie podejście jest inne.. nie dość że szybko się dzieje..to jestem przerażona ...to moje ostatnie...
Jutro wyjeźdzamy do W-wy i będziemy nocować..
Wiem, że się boisz... to nic dziwnego... ale pamietaj, że my tu wszystkie wierzymy, że się uda i bardzo Ci kibicujemy to podejście musi być dla Was szczęśliwe :-*
Do kiedy zostajecie w Warszawie?
-
Wiki03 wrote:Wiem, że się boisz... to nic dziwnego... ale pamietaj, że my tu wszystkie wierzymy, że się uda i bardzo Ci kibicujemy to podejście musi być dla Was szczęśliwe :-*
Do kiedy zostajecie w Warszawie?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Małgoś nie myśl o tym że to ostatnie podejście. Ta myśl jest okropna, skupiaj się na jajcach Pamiętaj co ma być to będzie a będzie DOBRZE musi być
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dzięki Ona84 mam nadzieje, że będzie ok. No to czekam do wizyty poniedziałkowej. A jak wygląda kwestia zwolnień lekarskich? Jestem spoza Olsztyna a i urlopu nie mam tyle by móc z niego korzystać więc na ten moment przed punkcja gdzie trzeba często odwiedzać klinikę wolne będzie mi potrzebne.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia nie ma problemu ze zwolnieniami, ja nigdy nie miałam. Możesz brać pojedyńcze na dni wizytAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny