Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Alarm odwołany cudu nie będzie. Zaczełam plamic chociaz jakos nic nie czuje. No ale fajnie bylo pomarzyc. Eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 22:38
Karcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny miałyście tak, że na krótkim protokole biorąc estrofem @ przyszła wcześniej??
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyDziewczyny dziś w nocy prawie zemdlalam... Poszłam do łazienki i zrobiło mi się słabo. Jak dochodziłam do łóżka już nic nie widziałam... Akurat zdarzyłam się położyć. Maż dał mi wody i przeszło. Jednak za chwile miałam silne skurcze brzucha i dostałam biegunkę. Czy hormony mogą jeszcze tak działać? Nie wiem co się dzieje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:Ona super ze dr d robil bo to on robi transfery i wiedział na co patrzeć. Lepiej trafić nie mogłaś. On juz będzie wiedział jak wam pomoc z transferami. Teraz sobie odpoczywaj....
-
Dziewczyny u mnie dzisiaj pierwszy dzień stymulacji, kolejna wizyta za tydzień w pt a w pon pewnie już punkcja:)
Ona czyli w sumie dobrze ze miałaś ta histero, dr będze teraz miał jeszcze lepszy obraz i dobrze wami pokieruje:)
Malawiki a jak po prenatalnych? -
Mag dziękuję ze pytasz.Prenatalne wyszło dobrze-wiadomo jeszcze musimy poczekać na test z krwi ale kość nosowa widoczna,przyziernosc w normie no i dzidzia rośnie bo ma już 6,5 cm.Serduszko i reszta narządów w normie.Wychodzi na to ze jest zdrowe.Co do płci nic jeszcze nie wiem.Ale powoli zapada decyzja co do porodu przez CC.
e_mil_ka, Wiki03, Karcia, nadziejka88, mag87 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Ona84 hmm dziewne z tą macicą. No a zrosty w jajowodach to chyba usuwa sie podczas laparoskopii.