Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiki wybieram cesarke na życzenie. Nie chce rodzic sama.
Karcia lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ona84 wrote:Rok temu miałam laparoskopie i jajowod lewy niedrozny że zostanie a teraz wyszło że i drugi niedrozny. Chyba już trzeba powoli żyć z myślą że dzidziuś może nie być jak ciągle cos
A moze udalo sie udroznic? Teraz to glowa do gory i musi byc dobrze.
Emilka nadal uwazam, ze termometr to zlooo. Dopóki nie powrocie do staran w klinice daruj sobie mierzenie. Po co zawracac sobie glowe glupotami. Okres jak ma przyjść to przyjdzie jak nie to nie.
Odpocznij, pomyśl jak tu dla nas parapetowke zorganizowaće_mil_ka, Wiki03 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Karcia mam już jedną za sobą plus 19 godzin w bólach i skurczach z brzucha i kręgosłupa i chyba niemam co się czarować ze drugi będzie inny.Pomimo tego że ze znieczulenie bym rodziła to i tak wolę cięcie. Podziwiam dziewczyny które chcą rodzic same.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Laura jak żyjesz? Mała nie pcha się jeszcze na świat? ?
Karcia jeszcze jestem przed porodem, więc zdanie moge zmienic. Z każdym dniem w szpitalu, przekonuje sie do porodu naturalnego. Żebyś ty wiedziala ile tu lezy dziewczyn z powiklana ciaza, tylko dlatego, ze wcześniej mialy cesarki. W zyciu o takich rzeczach nie słyszałam.
Wiki03 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyJa miałam kiedyś laparotomie. Brzuch mi rozcinali podobnie jak w cesarce. Jak zeszło znieczulenie plakalam z bólu, przed tydzień dobrze chodzić nie mogłam bo prawie mdlalam jak przeszłam 50 m. Później bolesne zrosty. Nie wiem co to poród naturalny ale chyba nie chciałabym cesarki... Zresztą bałabym się że endometrioza by się w bliźnie umiejscowiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 21:51
-
nick nieaktualnyMalgos nic mi nie mów o imprezie tydzień temu tak zabalowalismy- piątek impreza świąteczna w Męża firmie, w sobotę byliśmy na super dyskotece, mieliśmy wejsciowki od lata bo było faje DJ show. W niedzielę mieliśmy grzecznie zjeść obiad ze znajomymi i po wyladowalismy w pubie do 2 w nocy. W poniedzialek do pracy! Takze ja podziękuję
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ja w domu z Marcinem i Kudłatym oglądamy serial, imprezujemy mega
malgos741, e_mil_ka, Izaura lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
My na wyjeździe 40km..za Morągiem..ale w pracy oby do czwartek szybko zleciało
Ps. Chyba się odzwyczailismy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 20:17
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Laura współczuję szpitala..najlepiej w domu leżeć Ale jak mus to mus..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017