Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny miała kruraś z was transwer w Olsztynie. My mamy mieć i trochę się martwie byłam na kontroli to była 2 razy P Dr.Sien...?taka niska nieznała się na sprzęcie i jak kontrolowała jajeczkowanie to była niedokładna co 2 dni co inneg mowiła a wczoraj w jednym jajniku stwierdziła ze nic tam nie widzi a wcześniej widziałaZuzia123
-
Ja miałam we wrześniu transfer. Tu właśnie tak jest ze jak ci popadnie wizyta takiego lekarza masz. Dobrze by było zdybys za każdym razem trafiła na tego samego, to jest chyba Marzenie każdej z nas. Ja miałam chyba szczęście że trafiłam kilka razy na dr Zd który teraz przy drugim podejściu mnie prowadzi. Przynajmniej jest w temacie.
-
nick nieaktualny
-
A nasze andrzejki to kolki u malej o 12 do 4 nad ranem . streszne jest to ze twoje dziecko cierpi i nic nie mozesz zrobic. Pisza ze sie zdarzają od 3 tygodnia zycia. A mala ma dopiero 2 i juz by miala kolki?
-
Zuzia123 wrote:Karola02 i jak sie skończyła historia w twoim przypadku, mnie teraz też prowadził dr Zbroch ale podobno ma go nie być
Jak to Zbrocha ma nie byc? Dziewczyny cos o tym wiecie? Jeju jak to uslyszalam to strach mnie oblecial. Nie chce zeby ktos inny nas prowadzil -
e_mil_ka wrote:Jak to Zbrocha ma nie byc? Dziewczyny cos o tym wiecie? Jeju jak to uslyszalam to strach mnie oblecial. Nie chce zeby ktos inny nas prowadzil01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zuzia123 wrote:Karola02 i jak sie skończyła historia w twoim przypadku, mnie teraz też prowadził dr Zbroch ale podobno ma go nie być
-
eni33 wrote:A nasze andrzejki to kolki u malej o 12 do 4 nad ranem . streszne jest to ze twoje dziecko cierpi i nic nie mozesz zrobic. Pisza ze sie zdarzają od 3 tygodnia zycia. A mala ma dopiero 2 i juz by miala kolki?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
A mi on jakoś nie podpasowal, raz byłam u niego w Artemidzie i jakiś taki mało mowny, teraz w szpitalu też pytałam go on się patrzy i jak by nieobecny. Ale tam chwaliła go jakąś pani co tam pracuje na najniższym szczeblu i że najbardziej miły jest od wszystkich dr.
-
Lura82 trzymam kciuki by mała jednak zdecydowała się wyjść szybciej, chyba że jak kazali jej czekać w brzuchu to teraz stwierdziła, że tak szybko nie wyjdzie
)
Co do wizyt to rzeczywiście co wizyta to inny lekarz a w trakcie in vitro powinni trochę poprawić nasz komfort. W sumie jak jeździłam na iui to albo trafiała na dr P. Mal.. albo na dr Zdan.. i w sumie byli w temacie gorzej jak trafiłam na dr. Skł.. miałam wrażenie że przychodzi bo musi była miła ale się za bardzo nie wczuwała w temat. Teraz na razie na wizyty udaje mi się trafić do dr Zdan.. ale zobaczymy jak będzie z dalej.
Zaczynam dzisiaj przyjmowanie Menopuru i mam mały problem. Mam przyjmować dawki po 200j i dostałam receptę na 2xpo 600j. Tam jest gotowa strzykawka z j.m. Ale w aptece Pani zaproponowała mi mniejsze dawki 16x po 75j. bo wychodziło taniej, jednak dała mi normalne małe strzykawki z miarą w ml. No i nie dość, że ciężko jest mi odmierzyć 200j. bo jedną porcję 75 muszę podzielić to mam jeszcze za małą strzykawkę. Będę musiała się kuć dwa razy i nie będę mogła dokładnie w j. podać sobie odpowiedniej dawki. Czy są może dostępne w aptece strzykawki z miarą w j.m. czy te insulinowe by się nadawały.Lura82 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?