Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta84 wrote:Hej!
Gosia321 powodzenia na wizycie w Łodzi Paśnik bedzie pełen podziwu,że masz komplet badań
Mag cudowne wieści, kciuki zaciśnięte
Miłego dnia Dziewczyny!Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Masakra czuje sie strasznie zasnelam po 12 dopiero a jak zadzwonil budzik o 3 to byl najlepszy sen. Myslalam ze pospie w pociagu ale obok siedzi grupa 4 dziewczyn przy stoliku ktore caly czas nawijajaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Dziekuje kochana. Myslisz ze bedzie sie cieszyl jak zobaczy moj wielki segregator. Mam nadzieje ze nie bedzie musial nic dodatkowo zlecac tylko zaordynuje odrazu ewentualnie potrzebne leczenie tak byloby najlepiej bo jesli bedzie inaczej to nie wiem czy nie bede musiala przesowac wszystkiego
Gosia nie wiem co jeszcze mógłby Ci dodatkowo zlecić, jak wydaje się że masz naprawdę wszystko. Poza tym można u nich na miejscu oddać krew na wypisane przez niego badania i ponoć mają dobre ceny.Ja niestety nie mogłam z tego skorzystać, bo muszę odczekać po poronieniu. Współczuję podróży i jak zwykle podziwiam Twoją determinację
Podobnie jak Emilka czekam na relację. Kciuki za wizytę!
Ona powodzenia, oby tym razem wszystko się wyjaśniłoGosia321 lubi tę wiadomość
-
Mag Super wieści:) Najważniejsze że serduszko jest wiadomo, że martwić się nie przestaniesz bo zaraz kolejna wizyta kolejne usg i badania, ale Twój leniuszek stwierdził, że chce być Waszą gwiazdka z nieba i się nie poddaje. Dlatego mamusia musi przestać się tak bardzo martwić i patrzeć pesymistycznie.
Ona powodzenia aby wynik był pomyślny
Gosia kciuki za wizytę a pan dr jak zobaczy Twój segregator się nie przeraził tylko pomógł w realizacji szczęścia.
U mnie na razie oczekiwanie na @. Mąż już po badanku w przyszłym tygodniu będzie wynik i zobaczymy co lekarz powie.
Miłego dnia dziewczyny i czekam na relacje z wizyt i badańGosia321 lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
=====A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Styczeń 2018
04: Agonia - wizyta u dr Hajdusiaka (Gdańsk)
04: Ena - punkcja
07: Ena - transfer
10: Gosia321 - wizyta - przygotowania do ivf
11: Mag87 - wizyta serduszkowa Gdansk
12: Ona84 - histeroskopia
12: Gosia321 - wizyta dr Pasnik Lodz
17: Halszka112 - wizyta
18: malawiki - wizyta połówkowa
19: nadziejka88 - wizyta
Luty 2018
05: Wiki03 - wizyta u prof. Dębskiego (Warszawa)
05: e_mil_ka - wizyta u Paśnika (Łódź)
19: nadziejka88 - termin porodu
Czerwiec 2018
02: malaWiki1 -termin porodu
-
nick nieaktualnyOna powodzenia na histeroskopii. Oby się coś wyjaśniło.
Gosia też jestem ciekawa co powie dr... Napisz po wizycie
Lotta a Tobie dr Pasnik jakie badania zlecił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 08:37
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Widze ze kobietki w duzym stopniu same szukacie przyczyny i robicie na wlasna reke badania. Szczerze mowiac gdyby nie te forum to nie mialabym pojecia ze takie badania istnieja. A juz trzy lata diagnozujemy nieplodnosc i mam wrazenie ze jestesmy dopiero na poczatku drogisłabe nasienie ruch a0% ,morfologia 2%
pco (2017 nakłówanie jajników)
Amh 3.31
Wiek 28 lat
Styczeń 2018 decyzja o in vitro
starania od trzech lat -
Kielka1990 wrote:Widze ze kobietki w duzym stopniu same szukacie przyczyny i robicie na wlasna reke badania. Szczerze mowiac gdyby nie te forum to nie mialabym pojecia ze takie badania istnieja. A juz trzy lata diagnozujemy nieplodnosc i mam wrazenie ze jestesmy dopiero na poczatku drogi
-
Maz mnostwo bral witamin..salfazin l kanityne, kompleksy witamin. Po operacji i przed. Niestety nic nie ruszylo a Dr ostatnio w klinice powiedzial ze zylaki mogly byc wiele lat i uszkodzic jadro nieodwracalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 09:18
słabe nasienie ruch a0% ,morfologia 2%
pco (2017 nakłówanie jajników)
Amh 3.31
Wiek 28 lat
Styczeń 2018 decyzja o in vitro
starania od trzech lat -
nick nieaktualny
-
Wiki03 wrote:Ona powodzenia na histeroskopii. Oby się coś wyjaśniło.
Gosia też jestem ciekawa co powie dr... Napisz po wizycie
Lotta a Tobie dr Pasnik jakie badania zlecił?
Wiki, dr Paśnik zlecił mi do zrobienia test LCT, Cytokiny i do powtórzenia antykoagulant tocznia; przeciwciała antykardiplipinowe (1 wynik- dodatni w klasie IgM) oraz ANA (1 wynik- wątpliwy).
Sporo innych badań mieliśmy już zrobionych, więc jego zdaniem jak te zrobimy to będzie wystarczające do postawienia jakieś diagnozy i ewentualnego leczenia.Wiki03 lubi tę wiadomość