Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka0310 wrote:Dziewczyny przepraszam za tak męczę was. Ale ostatnio u lekarza poczułam się staro. Mam prawie 40 lat. Dr powiedział że może pora odpuścić. Ja jeszcze nie jestem na to gotowa.... czy wiecie może skąd biorą się różne normy na komórki nk.? W szpitalu dziecięcym jest podana normą do 15 %. Na innych forach dziewczyny piszą że normy są w granicach 24 %. mi dr D powiedział że wynik w normie mam - mam 12 %. Ale patrząc na normę z dzieciego to wynik jest w górnej granicy. Myślę ze ginekolodzy trochę zlewaja immunologieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Anulka0310 wrote:Małgoś też tak myślę. Dr d powiedział ze amh jest super jak na wiek. Jednak dodał ze u mnie jest problemowe nie samo zajście ( bylam 5 razy w ciazy) A jej odnoszenie. Nie wierzę że ronie bez przyczyny. Mam poczucie ze nie jestem dokonca zdiagnozowana. Może wina jest wlasnie w immunologii. Jaką dawkę miałaś encortonu?
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziekje dziewczyny. Jak wrócę do domu to zrobię zdjęcie wyników z normami. Dzwoniłam w sprawie cytokin do szpitala dzieciego diagnostyki i wojewódzkiego.córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
nadziejka88 wrote:Ona super. Teraz musi sie udać jak udalo sie ciebie naprawić
-
nick nieaktualny
-
Kochane wiesci z wizyty
Pasnik goraco polecam wszystko co o nim mowia to prawda empatyczny skromny naprawde chce pomoc i zleca tylko to co potrzeba a nie caly pakiet badan.
Jestem mega zadowolona.
Przeprowadzil szczegolowy wywiad obejdzal wszystkie wyniki i moje i emka. Miedzy przegladaniem tez zadawal pytania.
Cytokiny mam super komorki nk tez w porzadku. Zlecil dodatkowo badanie imk czyli immunofenotyp ktory w moim przypadku ma sprawdzic czy moj uklad immunologiczny dziala zle tez na poziomie immunofenotypu mimo niskich nk i ladnych cytokin czy tylko problemem jest uaktywnienie ukladu na poziomie przeciwcial ana i hashimoto ktore bardzo czesto ida razem w parze. I tuzdziwko z mojej strony bo juz dodatnie przeciwciala na hashimoto sa wskazaniem do encortonu. Bo juz samo hashi moze skutecznie uniemozliwic zajscie w ciaze. To ze moze utrudnic to wiedzialam ale ze uniemozliwic. Jesli bedzie to dobry wynik to procedura i ciaza do 12 tygodnia jesli sie uda to na sterydzie i heparynie do konca ciazy. I wowcxas nie musze juz jechac na kolejna wizyte wszystko zostanie omowione meilowo a zalecenia dla ginekologa i dla mnie oraz recepty beda wyslane listem pod podany adresJesli wynik bedzie zly to musze jechac na wizyte zeby rozpisac leczenie immunosupresyjne ktore w zaleznosci od tego jaka bedzie wartosc wyniku i w przechyleniu na ktore ramie czy cd3 czy cd4 bedzie trwac 7 lub 14 dni. I tu bede musiala wtedy albo przesunac termin stymulacji albo ublagac Pasnika zeby wczesniej mnie przyjal niz 7.02. A juz od kolezanki z innego forum wiem ze najlepiej jest wystymulowac sie zaplodni komorki i zamrozic zarodki bo leki immunosupresyjne moga miec negatywny wplyw na komorki. Mialam sama o to spytac jaki maja wplyw na stymulacje ale zakladam ze wynik bedzie dobry wiec nie wybiegalam w przyszlosc i licze ze tak bedzie ze bedzie ok.
Takze kochane naprawde goraco polecam naprawde warto wybrac sie do niego.
I polecam wszystkim tym dziewczynom ktore maja jakies odcgylenia w tarczycy czy zamierzaja zbadac poziomy hormonow zeby dodaly do pakietu tarczycowego przeciwciala anty tpo i anty tg.Lotta84, e_mil_ka, mag87, Asia08, asia-m-b, asiastokrota, Izaura, nadziejka88, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Gosiu super juz nie moge doczekac sie swojej wizyty tyle za ja mam bardzo malo badan i czuje ze i tak czeka mnie duży wydatek. Jednak moze to cos nowego wniesc a jesli nie to przynajmniej bede spokojna ze zrobiłam wszystko co możliwe.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu super juz nie moge doczekac sie swojej wizyty tyle za ja mam bardzo malo badan i czuje ze i tak czeka mnie duży wydatek. Jednak moze to cos nowego wniesc a jesli nie to przynajmniej bede spokojna ze zrobiłam wszystko co możliwe.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anulka0310 wrote:jaką miałaś dawkę?01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gosia321 wrote:Emilko pospisuj sobie ceny badan jakie sa w Olsztynie bo apc ma naprawde bardzo konkurencyjne ceny nie wiem czy nie najmniejsze i jesli nie bedziesz akurat chora na wizycie to warto zrobic wszystko na miejscu jesli ceny beda mniejsze a nie biegac od labolatorium do labolatorium
Gosiu i tak zamierzalam zrobi badania na miejscu. Nie usmecha mi sie szukac i jezdzic po labolatoriach tym bardziej jesli mowisz ze ceny konkurencyjne.malgos741 lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Gosia cieszę się razem z Tobą i podziwiam za Twój zapał i detrminacje....dzięki ze się z nami tym dzielisz. Moje kolejne badania to Anty Tg i Tpo. a mówił Ci juz Dr jakie dawki encortonu i heparyny będziesz mieć?
Hehe i tu juz sie wszyscy domyslaja ile moge wazycWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 21:34
malgos741, Izaura, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Gosia zgaduje ze ważysz pośrodku czyli kolo 70 ale czy to ważne he he ? Ja jestem cos kolo 8 kg na plusie ale sa to słodkie kilogramy których oczywiście życzę kazdej z tego forum. Rozsiewam wirusy w waszym kierunku &&&&&&&&&&&
malgos741, Storczyki, asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Gosia zgaduje ze ważysz pośrodku czyli kolo 70 ale czy to ważne he he ? Ja jestem cos kolo 8 kg na plusie ale sa to słodkie kilogramy których oczywiście życzę kazdej z tego forum. Rozsiewam wirusy w waszym kierunku &&&&&&&&&&&
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017