Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tak na szybko,bo też czuje się w obowiązku stanąć trochę o obronie Artemidy. My byliśmy przypadkiem pcosu u mnie i bardzo słabego nasienia u męża. A ivf udane za pierwszym razem mieliśmy zleconą i konsultacje u androloga w Gd, porobione badania typu defragmentacja i kariotypu plus ja dostałam później clexane choć o niego nie prosiłam. Nie miałam wręcz o nim pojęcia. Fakt faktem zarówno dr S jak i dr D skomentowali ten lek i sposób użycia jako dość „kontrowersyjny”.
Musiałam się wtrącić,żeby trochę optymizmu tu tracić do olsztyńskiej staraczek I trzymam za Was kciuki dziewczyny
Ena i Gosia - kibicuje mocno !Gosia321, asia-m-b, Asia08, Kielka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dopiero zobaczyłam jak nieskładnie napisałam tamtego posta,ale to na szybko rano
Ena jak wszystko dobrze pójdzie to posiedzę jeszcze na wychowawczym do września,a potem zgłosimy się po mrozaczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sobotę byłam u dr Malarkiewicz. Jajnik mnie boli przez torbiel krwotoczną. Ma 5 cm. Cały jajnik ma ok 8 cm. Teraz mam zrobić markery nowotworowe. Czyli kolejny rok zaczynam tak samo...
Jestem zachwycona dr M. Dokładnie zbadała, wszystko wyjaśniła, zaleciła duże dawki wit C, koenzym q10, wit D. Poświęciła tyle czasu ile było konieczne, nie pospieszała. Bardzo jestem zadowolona z wizyty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 10:52
-
Wiki03 wrote:W sobotę byłam u dr Malarkiewicz. Jajnik mnie boli przez torbiel krwotoczną. Ma 5 cm. Cały jajnik ma ok 8 cm. Teraz mam zrobić markery nowotworowe. Czyli kolejny rok zaczynam tak samo...
Jestem zachwycona dr M. Dokładnie zbadała, wszystko wyjaśniła, zaleciła duże dawki wit C, koenzym q10, wit D. Poświęciła tyle czasu ile było konieczne, nie pospieszała. Bardzo jestem zadowolona z wizyty i niej. -
nick nieaktualny
-
Wiki współczuję... ja teraz z mamą do poradni radiologii...
Wiki03 lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc dziewczyny jestem tu nowa dołączam do was. Proszę dajcie znać czy komu kolnie powiodła się IUI w artemidzie Olsztyn??? Ja już nie wiem co robić . Krótko o mnie staramy się z mężem od 3 lat o dzidziusia. Bez rezultatów. W maju 2016 trafiliśmy do dr. Domitrza pierwsze wrażenie super konkretnie rzeczowo u mnie podstawowe badania w normie jednak nie wiem czy diagnostyka wystarczająca: amh, wszystkie tarcowe, E2,FSH, progesteron niby wszystko w normie. U męża ruch troszkę po niżej normy jednak pp 3 m-ce zażywanią przypisanych witamin badania w normie. Kolejny krok badanie droznosci jajowodów jest ok. Domitrz zleca indukcje owulacji Letrozolem 3-7 dc nastepnie monitoring. I trafiam do doktor Stefaniak okazuje się ze jednak Tsh na poziomie 2,5 jest za wysokie więc euthyrox dla obniżenia do 1. Monitoring owulacji niby jest ok. 5 miesiąc stymulacji i nadal nic. Na początku założyłam ze po 6 m bez rezultatu podejdź do IUI ale nie wiem czy jest sens przebrbelam przez 1/3 wątku to nikomu się nie udało. Zastanawiam się czy nie spróbować odrazu invitro jednak cały czas się łudziłam że uda się naturalnie . Proszę napiszcie o swoich doświadczeniach w artemidzie Olsztyn???Wiek 33 l | Olsztyn/ Artemida /
AMH 3,52 , drożność OK, cykle 28 d, podwyższone TSH ( euthyrox 25)
M: mała objętość plemniki mała ruchliwość, żylaki
1 IUI 28.02.2018 -
2 IUI 23.04.2018
I IVF 13.02.2021
2 mrozaczki