Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest pilnuję się dzisiaj jest 8 dzień rozpoczęcia stymulacji a 7 brania leków. Wydawało mi się że na lewym jest więcej bo się chowały ale nie będę poprawić doktora. Tyle się już naoglądałam usg siebie od środka że zaraz specjalistą zostanę Nastrój już lepszy chyba i zmęczenie zrobiło swoje a po krótkiej drzemce siły i apetyt wrócił.
asiastokrota, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Agonia777 wrote:Tak jest pilnuję się dzisiaj jest 8 dzień rozpoczęcia stymulacji a 7 brania leków. Wydawało mi się że na lewym jest więcej bo się chowały ale nie będę poprawić doktora. Tyle się już naoglądałam usg siebie od środka że zaraz specjalistą zostanę Nastrój już lepszy chyba i zmęczenie zrobiło swoje a po krótkiej drzemce siły i apetyt wrócił.
Agonia a ty masz już dzieci wogole -
Ona niestety nie mam z pierwszym mężem jak byłam 15 lat młodsza byłam w klinice w Białym i okazał się, że on nie może i tylko in vitro wchodzi w grę a potem on poznał lalunię młodszą i poszedł w tango. Więc trochę potrwało zanim poznałam mojego Skarbusia i od początku się nie zabezpieczaliśmy, ale nie wychodziło więc ruszyliśmy po pomoc. Teraz ze względu na wiek ja mam problem. No i wyniki męża też nie są za dobre. Tak to jest w życiu ale się nie poddajemy.
Gosia teraz już wiem do kogo idę . Muszę go poprosić o analizę mojej morfologii, bo jak byłam u H. to jeszcze nie było wyniku po 3,5 h, a dzisiaj nie było czasu dyskutować, a niektóre wskaźniki ma podwyższone. Doczytałam, że może przez przeziębienie, ale też wyniki z krzepliwości krwi są ponad normę więc lepiej jakby zerknął czy to źle. No i w końcu L4 muszę załatwić, bo już mówiłam w pracy, że mnie nie będzie. I tym razem mój mężuś ze mną jedzie więc nie będę się nudzić sama.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Ona niestety nie mam z pierwszym mężem jak byłam 15 lat młodsza byłam w klinice w Białym i okazał się, że on nie może i tylko in vitro wchodzi w grę a potem on poznał lalunię młodszą i poszedł w tango. Więc trochę potrwało zanim poznałam mojego Skarbusia i od początku się nie zabezpieczaliśmy, ale nie wychodziło więc ruszyliśmy po pomoc. Teraz ze względu na wiek ja mam problem. No i wyniki męża też nie są za dobre. Tak to jest w życiu ale się nie poddajemy.
Gosia teraz już wiem do kogo idę . Muszę go poprosić o analizę mojej morfologii, bo jak byłam u H. to jeszcze nie było wyniku po 3,5 h, a dzisiaj nie było czasu dyskutować, a niektóre wskaźniki ma podwyższone. Doczytałam, że może przez przeziębienie, ale też wyniki z krzepliwości krwi są ponad normę więc lepiej jakby zerknął czy to źle. No i w końcu L4 muszę załatwić, bo już mówiłam w pracy, że mnie nie będzie. I tym razem mój mężuś ze mną jedzie więc nie będę się nudzić sama. -
Ja dziś robiłam kontrolną betę stoi w miejscu - wiec mam nadzieje ze to nie ciąża pozamaciczna a biochemiczna.
Obmyślam plan działania i chciałam podpytać Was o zdanie.
Isc do kliniki i czekać ma zalecenia czy pojechać przed klinika prywatnie na sono hsg?
Jak myślicie ?
Myśle ze lekarz stwierdzi żeby sprawdzić czy jajowody sprawne a wtedy trochę przedłuży się to w czasie..
_Asiula -
Agonia777 wrote:Ona niestety nie mam z pierwszym mężem jak byłam 15 lat młodsza byłam w klinice w Białym i okazał się, że on nie może i tylko in vitro wchodzi w grę a potem on poznał lalunię młodszą i poszedł w tango. Więc trochę potrwało zanim poznałam mojego Skarbusia i od początku się nie zabezpieczaliśmy, ale nie wychodziło więc ruszyliśmy po pomoc. Teraz ze względu na wiek ja mam problem. No i wyniki męża też nie są za dobre. Tak to jest w życiu ale się nie poddajemy.
Gosia teraz już wiem do kogo idę . Muszę go poprosić o analizę mojej morfologii, bo jak byłam u H. to jeszcze nie było wyniku po 3,5 h, a dzisiaj nie było czasu dyskutować, a niektóre wskaźniki ma podwyższone. Doczytałam, że może przez przeziębienie, ale też wyniki z krzepliwości krwi są ponad normę więc lepiej jakby zerknął czy to źle. No i w końcu L4 muszę załatwić, bo już mówiłam w pracy, że mnie nie będzie. I tym razem mój mężuś ze mną jedzie więc nie będę się nudzić sama.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Laura widzisz pomylilam sie miałam na mysli punkcje a napisalam transfer.
Ona84 trzymam dalej kciuki na poniedziałek.
Nadziejka super wiesci. Witamy cie Antosiu.nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Miałam taki starszy facet. Miałam mieć z kobietą ale coś jej wypadło i zamienili. Nawet na wyniki nie patrzył wszystko podpisał powiedział co i jak i po sprawie. Myślałam że to będzie dłuższa rozmowa a trwała 5 minut.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć
Nadziejka, - gratuluję - jest już twój cud na świecie.
Ja dziś miałam transfer - zarodek bez wow - 1BB z piątej doby. Zobaczymy...
Ena i ty do tej pory siedziałaś cicho? Trzymamy kciuki. Oby zadziwił Cię Twój mały bąbel -
nick nieaktualny
-
Agonia777 wrote:Miałam taki starszy facet. Miałam mieć z kobietą ale coś jej wypadło i zamienili. Nawet na wyniki nie patrzył wszystko podpisał powiedział co i jak i po sprawie. Myślałam że to będzie dłuższa rozmowa a trwała 5 minut.
Spytaj koniecznie w poniedzialek dr GlodkaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Dziewczyny z takich zarodków też są ciąże? Kurde nakręcam się...
Trzymam mocno kciuki ;*Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny mogę wziąć nospę coraz bardziej boli brzuch już nawet przy siadaniu czuję dyskomfort.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Hejka, parę dni nie wchodzilam aż ciężko nadrobić.. gratulacje nowego dzidziusia forumowego - witaj Antonino
Ena trzymam kciuki..
Agonia piękny wynik.. trzymam kciuki za dojrzałe...
Asia gratulacje 13ty coraz bliżej..
Nie wiem czy kogoś nie pominęłam..Ale mam ostatnio dużo na głowie..z góry przepraszam..
nadziejka88, asiastokrota lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Agonia pij dużo wody.. myślę że nospa nie zaszkodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 20:19
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017