Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu a czy te badania trzeba robić w jakimś określonym dniu cyklu i czy da się zrobić je w Olsztynie i gdzie?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Mag powodzenia na dzisiejszej wizycie & & & &Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:Pamietajcie nie ma nieplodnosci idiopatycznej ona rowna sie tym slowom Niechce mi sie kurwa Was diagnozowac
Gosia normalnie kocham Cie za ten tekst. I tak to prawda dalas nam kopa na rozped w kierunku dodatkowych badan
Kurcze jakbym chciala zeby i mi ten ostatni transfer sie udał. Dopiero od niedawna mam poczucie ze jestem gotowa podejsc do kolejnej próby. Dobrze zrobiła mi ta przerwa.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosia normalnie kocham Cie za ten tekst. I tak to prawda dalas nam kopa na rozped w kierunku dodatkowych badan
Kurcze jakbym chciala zeby i mi ten ostatni transfer sie udał. Dopiero od niedawna mam poczucie ze jestem gotowa podejsc do kolejnej próby. Dobrze zrobiła mi ta przerwa.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Agonia777 wrote:Dzięki Gosiu w przyszłym tygodniu zamówię. Mój mąż też powinien ten pakiet zrobić?
Właśnie piję wino na odstresowanie bo oboje musimy się podnieść. Co nas nie zabije to nas wzmocni.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Agonia777 wrote:Gosiu a czy te badania trzeba robić w jakimś określonym dniu cyklu i czy da się zrobić je w Olsztynie i gdzie?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A robiłyście w miejskim czy wojewódzkim szpitalu?
Izaura gratulacje pięknych kreseczek!!!Izaura lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Mag napisz jak po wizycie???
Znalazłam w necie że sporo tych badań mogę zrobić w klinicznym ale czekam na waszą pomoc gdzie jakie najlepiej zrobić.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:A robiłyście w miejskim czy wojewódzkim szpitalu?
Izaura gratulacje pięknych kreseczek!!!Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Poczekam do czwartku jeszcze pomyślę jak to ruszyć. Na pewno zamówię test i ciągle się zastanawiam czy nie umówić się od razu do Paśnika tam porobić badania które zleci a potem z wynikami zdecydować co dalej. Tylko czy w Warszawie da się zrobić wszystkie badania. W przyszłym tygodniu będę dzwonić.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Poczekam do czwartku jeszcze pomyślę jak to ruszyć. Na pewno zamówię test i ciągle się zastanawiam czy nie umówić się od razu do Paśnika tam porobić badania które zleci a potem z wynikami zdecydować co dalej. Tylko czy w Warszawie da się zrobić wszystkie badania. W przyszłym tygodniu będę dzwonić.
Ja polecam jednak lodz na wizyte niz warszawe w wawie wizyta jest liczona podwojnie czyli 300 zl a w lodzi 150 i badania w lodzi maja najnizsze ceny a w wawie biorac pod uwage ze doc przyjmuje w klinice leczenia nieplodnosci moze byc roznie z cenamiBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Agonia ja też robiłam pakiet z testDNA i właśnie dzisiaj odebrałam wyniki. Poza MTHFR mam jeszcze mutację Pai1 i V R2. Czekam na oficjalnego maila z zaleceniami od dr i myślę że przy kolejnej próbie to już dostanę jakaś heparynę.
Ja chyba tez bym nie czekała z wizytą, tym bardziej, że dość długo się na nią czeka. A nawet powiem Wam, że nie wiedziałam, że w Wawie Paśnik ma podwójną stawkę...hmmm to może rzeczywiście trochę nadrobić trasy ale jechać tam gdzie od razu robią badania.
Ja Agonia ostatecznie ich nie zrobiłam, ale miałam w planie albo robić w Vitalabo albo w Elblągu w punkcie Synevo. Wiem, że w tych 2 miejscach robią od pon do czwartku.
A mi się toalnie organizm popierniczył...w zeszłym cyklu @ tydzień spóźnienia, a teraz wychodzi na to że tydzień za szybko...;| mam nadzieję tylko, że to nie menopauza -
Mutacje można zrobić bo koszt nie jest duży a w poniedziałek dzwonię umówić się do Paśnika. Mąż wie że nie ma co czekać z badaniami a lepiej jak ktoś pokieruje. Dobrze że jest ktoś kto potrafi nam pomóc. A komórki nk gdzie robiłaś?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Ze względu na wiek i amh nie możemy czekać. Wszystkie działamy i wszystkie będziemy mamami
mag87, xyz159, Izaura lubią tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
No to pierwszy dzien tabsow zaliczony ludzie jakie to ochydne bleee ale czego sie nie robi dla moich kropkow ktore na mnie czekaja;)
I dwa tygodnie siedzenia w domu hehe chyba bedzie blyszczal bo co tu robic jak trzeba na siebie uwazacasiastokrota, Izaura lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia ty masz teraz się relaksować a nie szał porządków urządzać. Skoro masz na sobie uważać to zamiast szmaty to książkę w rękę . To kiedy macie zabrać swoje kropki do domu?Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ?