Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Agonia w aptece dali mi dicoflor ale zdrzemnelam sie i jest lepiej. Mize to jakies chwilowe bolesci ale w ogole ja dzis jestem strasznie śpiaca i nie do życia. To chyba jakies przesilenie wiosenne.
-
e_mil_ka wrote:Agonia w aptece dali mi dicoflor ale zdrzemnelam sie i jest lepiej. Mize to jakies chwilowe bolesci ale w ogole ja dzis jestem strasznie śpiaca i nie do życia. To chyba jakies przesilenie wiosenne.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Bardzo dobry jest też Biotyk a ja na receptę biorę Emanerę.
Izaura trzymam kciuki byś następnym razem widziała swoje maleństwo
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
e_mil_ka wrote:Tak biorę
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny na daną chwilę rezygnuję z wizyty u Paśnika bo jak liczyłam to możliwe że 30.04 wypadnie mi punkcja. Jeżeli któraś by chciała skorzystać z terminu to tylko podpowiedźcię jak to zrobić by ktoś mógł za mnie na ten termin pojechać. Wizyta jest na 12.40.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Dzisiaj wzięło mnie na sprzątanie samochodu bo po zimie jest strasznie zakupiony i pełen piachu. Teraz caculko lśni. Tylko koło wieczora ogarnęła mnie straszna słabość w głowie mi się kręciłam bałam się że zemdleję. Nie wiem czy to z przepracowania, nadmiaru powietrza czy skutek uboczny gonapeptylu. Trochę się zdenerewowałam.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Dziewczyny na daną chwilę rezygnuję z wizyty u Paśnika bo jak liczyłam to możliwe że 30.04 wypadnie mi punkcja. Jeżeli któraś by chciała skorzystać z terminu to tylko podpowiedźcię jak to zrobić by ktoś mógł za mnie na ten termin pojechać. Wizyta jest na 12.40.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Agonia777 wrote:Dzisiaj wzięło mnie na sprzątanie samochodu bo po zimie jest strasznie zakupiony i pełen piachu. Teraz caculko lśni. Tylko koło wieczora ogarnęła mnie straszna słabość w głowie mi się kręciłam bałam się że zemdleję. Nie wiem czy to z przepracowania, nadmiaru powietrza czy skutek uboczny gonapeptylu. Trochę się zdenerewowałam.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Mialam dziś sen. Byłam w klinice na wizycie. Wszystko tam bylo inne i klinika ogromna. Od razu wzieli mnie na usg. Przyszedl dr Zbroch i zacząl żartować ze chyba sie na niego 9brazilam zd dopiero teraz przyjechalismy przez te nieudane transfery. Ja sie rozplakalsm ze nie daje rady psychicznie. Dr bez slowa wstal i kazal mi isc za nim. To była ogromna sala a w niej noworodki lezace jeden przy drugim pozostawione przez rodzicow i czekajace na nowych. Dotykalam tych maluszków. Były cudne i szlam przez tą sale placząc.
Jestem strasznie roztrzesiona po tym snie. Ni wiem czy to znak z góry że mamy adoptować dziecko ze nie uda sie nam miec własne. Tyle ze ja nie jestem na to gotowa ;(. -
Gosia mialas racje. Juz zaczyna mnie piec jezyk. Mam gorzko w buzi. Nie wiem jak ja to zniose w nicy wstawalam zeby przegryzc cos slodkiego. To dopiero pierwszy dzien leków a gdzie tu do końca
-
Jedz jogurty a jak nie przejdzie to do rodzinnego po nystatyne do pedzlowania dzioba. Ja nie zdarzylam bo zaczelo sie w piatek a w poniedzialek juz przeszlo ale jogurtow sie przez weekend narzarlam za wszystkie czasyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia juz troche lepiej sie czuje. Rano tylko tak mialam. Teraz spoko rroche boli mnie brzuch ale nie jest źle. Jutro p9jade po jugorty bede zarla na potege zeby tylko nie dostac zadnej grzebicy. Invag juz stosuje narazie jest ok.
-
Gosia321 wrote:Emilko a pisalas do Pasikonika ? Czy jest jakas alternatywa leczenia poza szczepieniami?
Jeszcze nie Gosiu ale dzis bede miala wiecej czasu i zamierzam napisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 11:39
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Aleksiss - napisałam priv.
Storczyki bardzo dziękuję za odpowiedź. W tym tygodniu polecę do mojej rodzinnej i mam nadzieję, że skieruje mnie do poradni hematologicznej bez problemu.
Izaura...mam nadzieję, że te 30% szans dawanych przez lekarza wystarczy, żeby zobaczyć serduszko dzidzi. Trzymam kciuki.
Emilka Jedz, jedz te jogurty i niech na zdrowie ci idzie. -
Ja sie wykończe. Zawsze muszą mnie dotyczyc najgorsze skutki uboczne. Ja dziewczyny dzis popludniu przeplakalam caly dzień. Mialam dziwne myśli. Dobrze ze bylam u mamy dala mi hydroksyzyne na uspokojenie. Zaraz jak wrocilam do domu. Zaczelam wertowac ulotki. Skutki uboczne miedzy innymi stany depresyjne, psychoza, spadek nastroju.
Traz czuje sie w miare ale nid wiem jak bedzie rano. -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ja sie wykończe. Zawsze muszą mnie dotyczyc najgorsze skutki uboczne. Ja dziewczyny dzis popludniu przeplakalam caly dzień. Mialam dziwne myśli. Dobrze ze bylam u mamy dala mi hydroksyzyne na uspokojenie. Zaraz jak wrocilam do domu. Zaczelam wertowac ulotki. Skutki uboczne miedzy innymi stany depresyjne, psychoza, spadek nastroju.
Traz czuje sie w miare ale nid wiem jak bedzie rano.
Kurde...Ciężko przemówić do "rozumu" naszej psychice. Ja czasem miewam różne napady myśli i miotam się między różnymi wariantami, ale jakoś szybko się ogarniam i to nie jest efekt brania jakiś farmacutyków. Jejku co tu napisać mądrego... oby ominęły Cię te skutki uboczne - a kysz!!!