Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety Pani dr powiedziała że muszę się przemęczyć. Dała zwolnienie do piątku.
Sprawdziła też jamę ustną bo znowu mnie szczypie język ale na razie nic tam się złego nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 10:55
-
Dzwonił do mnie Paśnik w sprawie szczepień że mam musimy wysłać na maila zaświadczeni, że był szczepiony na żółtaczke.
Zapytałam czy jest jakaś inna metoda leczenia bo obawiam sie tych szczepień. Powiedział, że w naszym przypadku nie bo nk są w normie i inne badania też tylko w cytokinach jeden wynik zaniżony a na to tylko szczepienia. Powiedziałam, że chyba zrezygnujemy z tych szczpień z racji tego że został nam jeden zarodek i gdyby się nie udało chcemy podejść do kolejnej procedury a wyczytałam w internecie że po szczepieniach zarodki mogą sie nieprawidłowo rozwijać, że przy następnej procedurze po stymulacji i uzyskaniu zarodków zarodki zamrozić i ewentualnie podejść do szczepień. Docent przyznał racje że jest takie ryzyko i że taka decyzja jest najbardziej logiczna i bardzo dobra. Życzył powodzenia i powiedział, że jakby co to służy pomocą.asiastokrota, xyz159, Lotta84, Storczyki, mag87, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Emilka współczuje Kochana. W sumie chwila odpoczynku przy takich lekach jest wskazana przynajmniej w pracy nie trzeba udawać i chować się po kątach, że jest Ci niedobrze.
Decyzja Paśniak też jest rozsądna więc teraz decydujcie i działajcie.
Dziewczyny czy któraś jest chętna na termin 30.04.2018r. do Paśnika bo ja nie jadę?e_mil_ka lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, jest tyle postów ze sie pogubiłam
Które miejsce w Olsztynie wybrać na inseminacje? Póki co oprócz Artemidy znalazłam Zygotę i poliklinikę.
Mam mętlik w głowie -
MartaMartaMarta wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, jest tyle postów ze sie pogubiłam
Które miejsce w Olsztynie wybrać na inseminacje? Póki co oprócz Artemidy znalazłam Zygotę i poliklinikę.
Mam mętlik w głowieAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena u nas już lepiej. Mała już się pomału odnajduje w domu i ja już pomału wracam po tej traumie. Jutro idziemy na kontrolę do pediatry to zobaczymy czy już chorobsko przepedzilysmy na dobre.
Podczytuje Was co jakiś czas i za wszystkie trzymam kciuki.
Izaura a tobie na pocieszenie powiem że jak poszłam na wizytę serduszkowa do dr D to szukał serduszka baaaardzo długo i sam się ucieszył jak znalazł, powiedział "uf ale się głęboko schował" także jak miałaś usg na słabszym sprzęcie to mogła go pani dr nie znaleźć. Daj szansę i nadzieje ze będzie ok. Powodzenia -
Gosia321 wrote:Emilka wspolczuje ze az tak dzialaja na ciebie te leki ale ja tez nie wspominam tej kuracji dobrze. Musisz to przetrwac niestety
Gosiu no i jeszcze dzis okropny bol glowy. Moj maz tez nie poszedl do pracy boli go glowa i brzuch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 06:00
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Ena u nas już lepiej. Mała już się pomału odnajduje w domu i ja już pomału wracam po tej traumie. Jutro idziemy na kontrolę do pediatry to zobaczymy czy już chorobsko przepedzilysmy na dobre.
Podczytuje Was co jakiś czas i za wszystkie trzymam kciuki.
Izaura a tobie na pocieszenie powiem że jak poszłam na wizytę serduszkowa do dr D to szukał serduszka baaaardzo długo i sam się ucieszył jak znalazł, powiedział "uf ale się głęboko schował" także jak miałaś usg na słabszym sprzęcie to mogła go pani dr nie znaleźć. Daj szansę i nadzieje ze będzie ok. Powodzenia -
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Emilka czuję się strasznie fizycznie i psychicznie. Ten strach jest nie do opisania ....nic nie robię, czekam na wizytę do soboty.
Jejku bardzo Ci współczuję że musisz sie tak męczyc ale oby final był pozytywny to wynagrodzi Ci ten stres.