X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosieńko masz wiadomość :)

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2018, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura odpisalam ;)

Lura82 lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wzielam wolne ide do rodzinnego lekarza. Nie jestem dzis w stanie isc do pracy. Moj maz tez zaczyna sie źle czuć. Teraz jestem pewna ze to skutek leków.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka to zdrówka życzę i szybkiego powrotu samopoczucia

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety Pani dr powiedziała że muszę się przemęczyć. Dała zwolnienie do piątku.
    Sprawdziła też jamę ustną bo znowu mnie szczypie język ale na razie nic tam się złego nie dzieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 10:55

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonił do mnie Paśnik w sprawie szczepień że mam musimy wysłać na maila zaświadczeni, że był szczepiony na żółtaczke.

Zapytałam czy jest jakaś inna metoda leczenia bo obawiam sie tych szczepień. Powiedział, że w naszym przypadku nie bo nk są w normie i inne badania też tylko w cytokinach jeden wynik zaniżony a na to tylko szczepienia. Powiedziałam, że chyba zrezygnujemy z tych szczpień z racji tego że został nam jeden zarodek i gdyby się nie udało chcemy podejść do kolejnej procedury a wyczytałam w internecie że po szczepieniach zarodki mogą sie nieprawidłowo rozwijać, że przy następnej procedurze po stymulacji i uzyskaniu zarodków zarodki zamrozić i ewentualnie podejść do szczepień. Docent przyznał racje że jest takie ryzyko i że taka decyzja jest najbardziej logiczna i bardzo dobra. Życzył powodzenia i powiedział, że jakby co to służy pomocą.

asiastokrota, xyz159, Lotta84, Storczyki, mag87, Gosia321 lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Agonia777 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka współczuje Kochana. W sumie chwila odpoczynku przy takich lekach jest wskazana przynajmniej w pracy nie trzeba udawać i chować się po kątach, że jest Ci niedobrze.
    Decyzja Paśniak też jest rozsądna więc teraz decydujcie i działajcie.

Dziewczyny czy któraś jest chętna na termin 30.04.2018r. do Paśnika bo ja nie jadę?

e_mil_ka lubi tę wiadomość

Wiek 40
    Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
    3 lata starań
    1 IUI :(
    2 IUI - 22.09.17. :(
    3 IUI - 17.10.2017r. :(
    ICSI - transfer 8.12.17r. :(
    IVF - transfer 13.03.2018. :(
    IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
    IVF - 10.09.2018r. :(
    Trombofilia wrodzona, KIR Bx
    Transfer ostatniego kropka ?
  • MartaMartaMarta Ekspertka

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, jest tyle postów ze sie pogubiłam :)
    Które miejsce w Olsztynie wybrać na inseminacje? Póki co oprócz Artemidy znalazłam Zygotę i poliklinikę.
    Mam mętlik w głowie :(

Starania ponad 2 lata
    30 lat, AMH 0,88, V Leiden +, NK 15%
    ivf sierpień :( crio wrzesień :( grudzień :)
    w4sqs65gto9pmrq3.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wybralabym artemide w sumie nie mialam inseminacji ale ja zawsze czulam sie tam dobrze.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka wspolczuje ze az tak dzialaja na ciebie te leki ale ja tez nie wspominam tej kuracji dobrze. Musisz to przetrwac niestety

gann3e3kewa6j1el.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaMartaMarta wrote:
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa, jest tyle postów ze sie pogubiłam :)
    Które miejsce w Olsztynie wybrać na inseminacje? Póki co oprócz Artemidy znalazłam Zygotę i poliklinikę.
    Mam mętlik w głowie :(
    Polecam Artemide, tak wogule to witaj Marto. Napisz coś o Was i zapraszamy do udzielania się :-)

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena u nas już lepiej. Mała już się pomału odnajduje w domu i ja już pomału wracam po tej traumie. Jutro idziemy na kontrolę do pediatry to zobaczymy czy już chorobsko przepedzilysmy na dobre.

Podczytuje Was co jakiś czas i za wszystkie trzymam kciuki.

Izaura a tobie na pocieszenie powiem że jak poszłam na wizytę serduszkowa do dr D to szukał serduszka baaaardzo długo i sam się ucieszył jak znalazł, powiedział "uf ale się głęboko schował" także jak miałaś usg na słabszym sprzęcie to mogła go pani dr nie znaleźć. Daj szansę i nadzieje ze będzie ok. Powodzenia

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Izaura obydzilam sie dziś i pomyślalam od razu o Tobie. Kiedy masz wizytę? Jak sie czujesz badałaś betę?

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Emilka wspolczuje ze az tak dzialaja na ciebie te leki ale ja tez nie wspominam tej kuracji dobrze. Musisz to przetrwac niestety

Gosiu no i jeszcze dzis okropny bol glowy. Moj maz tez nie poszedl do pracy boli go glowa i brzuch.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 06:00

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Ena u nas już lepiej. Mała już się pomału odnajduje w domu i ja już pomału wracam po tej traumie. Jutro idziemy na kontrolę do pediatry to zobaczymy czy już chorobsko przepedzilysmy na dobre.

Podczytuje Was co jakiś czas i za wszystkie trzymam kciuki.

Izaura a tobie na pocieszenie powiem że jak poszłam na wizytę serduszkowa do dr D to szukał serduszka baaaardzo długo i sam się ucieszył jak znalazł, powiedział "uf ale się głęboko schował" także jak miałaś usg na słabszym sprzęcie to mogła go pani dr nie znaleźć. Daj szansę i nadzieje ze będzie ok. Powodzenia
    Dziękuję Kochana, a pamiętasz może który to był tydzień ciąży lub ile dni po transferze? ? Pozdrowienia dla Was ;-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka czuję się strasznie fizycznie i psychicznie. Ten strach jest nie do opisania ....nic nie robię, czekam na wizytę do soboty.

• e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura wrote:
    Emilka czuję się strasznie fizycznie i psychicznie. Ten strach jest nie do opisania ....nic nie robię, czekam na wizytę do soboty.

Jejku bardzo Ci współczuję że musisz sie tak męczyc ale oby final był pozytywny to wynagrodzi Ci ten stres.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Gosiu no i jeszcze dzis okropny bol glowy. Moj maz tez nie poszedl do pracy boli go glowa i brzuch.
    Oj biedaki wspolczuje i lacze sie w bolu

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura kochana trzymam mocno kciuki za twoje male serduszko i pij meliske bo nie mozesz stresowac kropka

gann3e3kewa6j1el.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaura niestety nie pamiętam kiedy się wybrałam na wizytę serduszkowa ale pamiętam że jak czytałam w internecie to na bank powinnam zobaczyć serduszko więc to było bardziej w późniejszym terminie aniżeli zaraz na początku.

‹‹ 1663 1664 1665 1666 1667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ