Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
1.Czy była któraś z Was w Warszawie ??
2.długo czeka się na wizytę
3.czy zrobić jakieś badania na 1 wizytę czy lepiej poczekać co dr zleci
4.ile wizyt miałyście ?? -
nick nieaktualnyGosia to jest wszystkio tak niesprawiedliwe !!! nie umiem się pogodzić z tym wszystkim co Was tu ostatnio spotyka... nie wiem skąd bierzecie siłę i wiarę... przepraszam za taki pesymizm, ale za dużo tego cierpienia... bardzo Ci Gosiu współczuję...
Halszka ja byłam w Łodzi. Tam jest o połowę tańsza wizyta (w Wa-wie 300 zł). W Łodzi na miejscu jest też laboratorium i jak dr zleci Ci badania możesz od razu je wykonać. Ja część badań miałam ze sobą, np. subpopulacje limfocytów, helicobacter pyroli, a Tg, anty TPO i badania na trombofilię z testDNA. Zlecił mi póżniej ANA, ASA, zespół antyfosfolipidowy i cytokiny. Wizyty były dwie. Na jednej zlecał badania, na drugiej były zalecenia. Teraz mam kontaktować się mailowo w razie potrzeby. Na wizytę czekałam ok miesiąca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 14:18
Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Jejciu Gosiu bardzo mi przykro nie wiem co powiedzieć. Tulę Cię bardzo mocno Widać, że coś ruszyło tylko czemu się nie utrzymało?Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Wiki03 wrote:Gosia to jest wszystkio tak niesprawiedliwe !!! nie umiem się pogodzić z tym wszystkim co Was tu ostatnio spotyka... nie wiem skąd bierzecie siłę i wiarę... przepraszam za taki pesymizm, ale za dużo tego cierpienia... bardzo Ci Gosiu współczuję...
Halszka ja byłam w Łodzi. Tam jest o połowę tańsza wizyta (w Wa-wie 300 zł). W Łodzi na miejscu jest też laboratorium i jak dr zleci Ci badania możesz od razu je wykonać. Ja część badań miałam ze sobą, np. subpopulacje limfocytów, helicobacter pyroli, a Tg, anty TPO i badania na trombofilię z testDNA. Zlecił mi póżniej ANA, ASA, zespół antyfosfolipidowy i cytokiny. Wizyty były dwie. Na jednej zlecał badania, na drugiej były zalecenia. Teraz mam kontaktować się mailowo w razie potrzeby. Na wizytę czekałam ok miesiąca.
Dziękuję bardzo za odpowiedźWiki03 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:1.Czy była któraś z Was w Warszawie ??
2.długo czeka się na wizytę
3.czy zrobić jakieś badania na 1 wizytę czy lepiej poczekać co dr zleci
4.ile wizyt miałyście ??
Potwierdzam to co mowi Wiki. Tez mialam dwie wizyty. Czesc badan mialam zrobionych. Helicobacter pylori ana1 i badania na zespol antyfosfolipinowy. Wizyta 150 zl czekalam 1 miesiac.Halszka112 lubi tę wiadomość
-
Gosiu następnym razem się uda <3 Wiesz że coś ruszyło to teraz niech się utrzyma przez 9 miesięcy.
Udało mi się umówić do hematologa na 14.05 Jutro z dr H omówimy całą strategię i działamy dalej. W środę podejdę do rodzinnego po skierowanie. Tym razem dam ksero wyników z testu by nie marudził.asiastokrota lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ?