Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosiu mam pytanie, czy jak jestem lekko podziębiona: kicham, spływa mi wszystko z zatok i lekko gardło drapie to będę mogła brać steryd? Zbliża mi się @ a od 1 dnia mam już przyjmować encorton.
Dziewczyny, pięknie wyhodowałyście jajka, kto Wam robił punkcję? To teraz trzymam kciuki za dobre wieści ze szkiełka
Gosia ja już przy becie 1660 widziałam pęcherzyk:)także może już w sobotę usłyszysz serduszka cudownie!Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lotta Storczyki piękne wyniki.Trzymam kciuki za zapłodnienie, aby były piękne zarodki.
Gosia dokładnie jak byłam u lekarza w 5+4tc to widziałam już serduszko także Ty też już pewnie zobaczysz.
Same dobre wieści na forum.Tak trzymać.Storczyki, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
mag87 wrote:Gosiu mam pytanie, czy jak jestem lekko podziębiona: kicham, spływa mi wszystko z zatok i lekko gardło drapie to będę mogła brać steryd? Zbliża mi się @ a od 1 dnia mam już przyjmować encorton.
Dziewczyny, pięknie wyhodowałyście jajka, kto Wam robił punkcję? To teraz trzymam kciuki za dobre wieści ze szkiełka
Gosia ja już przy becie 1660 widziałam pęcherzyk:)także może już w sobotę usłyszysz serduszka cudownie!
Ja przy punkcji bylam ostro przeziebiona i Pasnik kazal mi odczekac ale to byla immunosuprssja.
Lykaj do @ co mozesz i jak bedzie w miare ok to zaczynaj brac steryd. U ciebie ta zmiennosc warunkow pracy jest tu tez problememBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lotta piękny jajozbiór Kciukasy za udany seksik na szkiełku
Gosiu pędzisz z tą betą na pewno w sobotę usłyszysz przyjemne puk puk i to podwójne.
Storczyk, Lotta czekamy na wieści w sprawie zarodków.
Ja się już nie mogę doczekać wizyty u Paśnika i codziennie czekam czy na poczcie nie ma wiadomości o dawczyni. Wiem, że trochę za wcześnie bo dopiero minął miesiąc ale chciałabym już wiedzieć czy się znalazła kandydatka, bo nie ukrywam że się troszkę martwię czy uda się znaleźć kogokolwiek.
Pozdrawiam Wszystkie miłego dniaStorczyki, e_mil_ka, mag87 lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
mag87 wrote:No dokładnie, w czwartek i piątek przyjechały maszyny na testy i całe dnie na produkcji byłam i zmarzłem strasznie. Muszę się wyluzować, już ferwex pije:)Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Agonia777 wrote:Lotta piękny jajozbiór Kciukasy za udany seksik na szkiełku
Gosiu pędzisz z tą betą na pewno w sobotę usłyszysz przyjemne puk puk i to podwójne.
Storczyk, Lotta czekamy na wieści w sprawie zarodków.
Ja się już nie mogę doczekać wizyty u Paśnika i codziennie czekam czy na poczcie nie ma wiadomości o dawczyni. Wiem, że trochę za wcześnie bo dopiero minął miesiąc ale chciałabym już wiedzieć czy się znalazła kandydatka, bo nie ukrywam że się troszkę martwię czy uda się znaleźć kogokolwiek.
Pozdrawiam Wszystkie miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 14:45
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosiu przechrzciłaś mnie ale nic się nie stałoWiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Ja dzisiaj znowu ciężki dzień w pracy a poza tym czekam aż uda mi się przenieść wizytę do Paśnika na 19.06 bo Justin chciała oddać. I na razie czekam. A jak samopoczucie??Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Agonia777 wrote:Ja dzisiaj znowu ciężki dzień w pracy a poza tym czekam aż uda mi się przenieść wizytę do Paśnika na 19.06 bo Justin chciała oddać. I na razie czekam. A jak samopoczucie??
Samopoczucie spoko ale przy tej paskudnej pogodzie to tylko spac sie chceBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja jutro mam kolejną wizytę u dr Dońca w Wawie. Mam nadzieje, że tym razem da zielone światło na rozpoczęcie procedury...
Orientuje się może któraś z Was czy hipoglikemia jest jakimś przeciwwskazaniem do invitro? W ogóle do starań?
Ona a p/c przeciw glikoproteinie i kardiolipinowe robiłaś?