Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiki i jak po wizycie??Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyIzaura dobrze, że masz niską IL2 ja mam IL2 powyżej nomrmy, co potwierdza wysokie NK. Interferon i TNF też miałam zaniżone, ale dla dr najważniejsze są stosunki między TH1 (Intefreron i TNF) a TH2 czyli poszczególnymi intelekuinami. Każde wyniki ocenia indywidualnie.
Na wizycie wszystko zgodnie z planem od piątku ruszamy ze stymulacją będę miała menopur i gonal. Pierwszy podgląd 16.08e_mil_ka, Izaura, mag87, asiastokrota, Halszka112, [email protected] lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki super !!!! jajka niech pięknie rosną i kciuki za pomyślne jajobranie!!!!
Wiki03 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyWiki03 wrote:Izaura dobrze, że masz niską IL2 ja mam IL2 powyżej nomrmy, co potwierdza wysokie NK. Interferon i TNF też miałam zaniżone, ale dla dr najważniejsze są stosunki między TH1 (Intefreron i TNF) a TH2 czyli poszczególnymi intelekuinami. Każde wyniki ocenia indywidualnie.
Na wizycie wszystko zgodnie z planem od piątku ruszamy ze stymulacją będę miała menopur i gonal. Pierwszy podgląd 16.08
Hej
Wiki - to super - teraz kciuki za "owocną" stymulację.
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Dzięki Emilka, Pasnik ze względu na ten wynik zalecił szczepienia tak?
Tak tylko i wyłącznie na ten wynik bo reszte mam super jak mało kto. Ten wynik tez nie jest tragiczny jak powiedzial. Ja dlatego wahalam sie jesli chodzi o te szczepienia bo boje sie ze moge sobie bardziej zaszkodzic niz pomóc. -
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Emilko ja tez teraz jak się zagłębiam w temacie to właśnie najbardziej boję się szczepień. ...czuję że też będę musiała stanąć przed tym wyborem.
Ja jeszcze nie podjelam decyzji. Mąż stanowczo przeciwny. Ja sama nie wiem. Nie wiem jeszcze co zrobie. Byc moze podejde do jednego transferu bez szczepien. -
Gosia321 wrote:A nie mozesz isc do lekarza na nfz i poprosic o skierowanie na badania prenatalne ja poszlam glownie dlatego do lekarza na kase chorych i nawet nie musialam prosic o skierowanie tylko wystarczylo ze powiedzialam ze ciaza jest po ivf.
A gdzie bedziesz robic prenatalne u dr Hoppe jesli tak to ja bym sprobowala skombinowac skierowanie
Gosia u kogo prowadzisz ciąże? -
Cześć Dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj kolejną bete 13 dpt- 1564 ładnie przyrasta. Ufff, powiem Wam kamień z serca. Daje już sobie spokój do kolejnej wizyty, bo tylko stresu się znowu najadłam.
Wiki, dzisiaj pierwszy strzał co?
Miłego dnia Wszystkim!Wiki03, Halszka112, e_mil_ka, Karcia, asiastokrota, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Cześć Dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj kolejną bete 13 dpt- 1564 ładnie przyrasta. Ufff, powiem Wam kamień z serca. Daje już sobie spokój do kolejnej wizyty, bo tylko stresu się znowu najadłam.
Wiki, dzisiaj pierwszy strzał co?
Miłego dnia Wszystkim!
CzEść
MAg - suPEr wiEścI!!! TeraZ TYLko jAKOś pRZeTRWAĆ do WizyTy. -
nick nieaktualnyMag cudowne wieści pięknie przyrasta do wizyty już tylko tydzień... ale powiem Ci, że sama nie mogę się doczekać wiadomości od Ciebie, że na usg jest wszystko ok
Heheh pierwsze trzy strzały bezboleśnie było gonal f jest rewelacyjny do podawania i ustawiania dawki dziewczyny a Was też tak bolała głowa podczas gonapeptylu? od kilku dni mnie męczy...
goldenka28 lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Mag cudowne wieści pięknie przyrasta do wizyty już tylko tydzień... ale powiem Ci, że sama nie mogę się doczekać wiadomości od Ciebie, że na usg jest wszystko ok
Heheh pierwsze trzy strzały bezboleśnie było gonal f jest rewelacyjny do podawania i ustawiania dawki dziewczyny a Was też tak bolała głowa podczas gonapeptylu? od kilku dni mnie męczy...
Wiki mnie bardzo bolała głowa, tak migrenowo, nawet wymioty miałam przez to. -
Mag super!!! teraz trzymam kciuki za piękne widoki!!!!
Wiki ja po gonapeptylu bardzo cierpiałam, bo mam często migreny a przy tych zastrzykach codziennie na lekach przeciwbólowych, ale potem jak weszły w grę menopur to trochę było lepiej.Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Transfer ostatniego kropka ?