Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mag super wiesci teraz oby do wizyty.
Wiki u mnie to chyba gonal bardziej powodował zle samopoczucie bo zaczelo sie dopiero jak gonal zaczelam przyjmowac. Bol głowy i wymioty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 11:00
-
Chwilę mnie nie było A tu takie wieści
Mag super... gratulacje, piękne przyrosty bety..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Wiki - mnie też podczas stymulacji bolała głowa i w sumie nawet nie wiem, czy to przez leki, czy przez stres związany z przebiegiem leczenia.
Gosia powodzenia w poniedziałek - czekamy na dobre wieści.
Ona 84 - Daj znać, co powie dr Zd na wizycie w poniedziałek - powodzenia.
Ja dziś jadę do moich rodziców po Niuśkę - dwa tygodnie była u dziadków... będę musiała ją sprowadzić na ziemię po tym długim rozpieszczaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 09:18
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Hej
Dziękuję Dziewczyny za słowa otuchy, mam ogromną nadzieję że tym razem się uda:) wizytę mam w sobotę za tydzień także jeszcze trochę. Staram się w miarę normalnie żyć, wczoraj byłam z mężem na koncercie Zalewski śpiewa Niemena i było cudownie. Dzisiaj za to cały dzień na lezaco.
Wiki super że głowa przestała boleć. Ja przy obu stymulacjach nie odczuwalam żadnych skutków ubocznych mimo że dawki były spore.
Gosia,Ona, Halszka kciuki za poniedziałkowe wizyty. Dawajcie dziewczyny znać na bieżąco.
Agonia a Ty kiedy przechodzisz histeroskopie?
Ena jaki ładny suwaczek:) kolorowo się zrobilo
Małgoś jak zdrówko?
Dziewczyny chyba czas zaktualizować kalendarz skoro sierpień i wrzesień zapowiadają się tak aktywnie:)
Ena, Halszka112, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Hej
Dziękuję Dziewczyny za słowa otuchy, mam ogromną nadzieję że tym razem się uda:) wizytę mam w sobotę za tydzień także jeszcze trochę. Staram się w miarę normalnie żyć, wczoraj byłam z mężem na koncercie Zalewski śpiewa Niemena i było cudownie. Dzisiaj za to cały dzień na lezaco.
Wiki super że głowa przestała boleć. Ja przy obu stymulacjach nie odczuwalam żadnych skutków ubocznych mimo że dawki były spore.
Gosia,Ona, Halszka kciuki za poniedziałkowe wizyty. Dawajcie dziewczyny znać na bieżąco.
Agonia a Ty kiedy przechodzisz histeroskopie?
Ena jaki ładny suwaczek:) kolorowo się zrobilo
Małgoś jak zdrówko?
Dziewczyny chyba czas zaktualizować kalendarz skoro sierpień i wrzesień zapowiadają się tak aktywnie:)
Mag jeszcze raz bardzo ci gratuluję. A masz już jakiś pomysł u kogo prowadzić ciążę? -
Nie chce aż tak wybiegac do przodu ale gdzieś z tylu głowy mam wybranego. To mój gin do którego chodziłam zanim trafiłam do Art. Byłam u niego po poronienie i teraz przed 2 podejściem. Miał pacjentki po ivf także chyba nie będzie się bal:) dr Wanczyk z wojewódzkiego
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymag87 wrote:Nie chce aż tak wybiegac do przodu ale gdzieś z tylu głowy mam wybranego. To mój gin do którego chodziłam zanim trafiłam do Art. Byłam u niego po poronienie i teraz przed 2 podejściem. Miał pacjentki po ivf także chyba nie będzie się bal:) dr Wanczyk z wojewódzkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 12:44
-
Mag histero mam 29.08 więc jeszcze chwilę czasu mam do odpoczynku. Na razie zaczęłam urlop staram się nie stresować i nie myśleć. Jedynie urlop rozpoczęłam migreną. Ze względu na dzieci i urlop wieczorem zaglądam na forum. Miłej niedzieli
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
Dziewczyny że zdrowiem u mnie dobrze ..badania porobiłam i nic nie wykazały brzuch w porządku, mocz Też, morfologia dobra i u ginka byłam też jest ok. Mam trochę jeszcze powiększony węzeł ale podobno on pomału będzie schodził..
Lura82, asiastokrota, Izaura, e_mil_ka lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
podpowiedzcie jakie jecie witaminy na początku ciąży, które są dobre i które polecacie?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny
podpowiedzcie jakie jecie witaminy na początku ciąży, które są dobre i które polecacie?
Cześć Asiu, ja biorę Prenatal UNO, polecił mi go dr H ale także genetyczka u której byłam 2 razy na konsultacjach.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Ona84 źle mnie zrozumiałaś ja nie dla siebie tylko dla znajomej. Przepraszam mogłam napisać dokładnie
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Cześć Dziewczyny
podpowiedzcie jakie jecie witaminy na początku ciąży, które są dobre i które polecacie?
HEJ
Ja zazwyczaj łykam takie, jakie są akurat w promocji w mojej aptece Dr W. sugerował, że Femibion jest dobry.
DZIEWCZYNY CZEKAMY NA INFO PO WIZYTACH - POWODZENIA.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 13:13
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
======A.R.T.E.M.I.D.O.W.E===M.A.L.U.C.H.Y=====
19.01.2017: Asia-m-b- na świat przyszedł JAŚ !
02.02.2017: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
13.03.2017: Eve87 - na świat przyszła IGA !
29.05.2017: słomka - na świat przyszła MARCELINA !
29.06.2017: Asia08 - na świat przyszla MICHALINA !
03.07.2017: Polopiryna- na świat przyszedł IREK !
08.07.2017: Ana1122 - na świat przyszedł ANTOŚ !
11.07.2017: Makumba - na świat przyszła ANIA !
28.09.2017: Tera - na świat przyszła OLIWKA !
30.10.2017: sonia86 - na świat przyszedł WITUŚ !
13.11.2017: Eni -na świat przyszła EMILKA !
01.12.2017: Lura - na świat przyszła MARYSIA !
26.02.2018: Nadziejka88 - na świat przyszła ANTOSIA !
27.05.2018: malawiki1 - na świat przyszedł FILIP !
=============K.A.L.E.N.D.A.R.Z===================
Sierpień 2018
01: Wiki03 - wizyta hematolog
03: mag87 - beta pozytywna
13: Gosia321 - badania prenatalne
13: Halszka - wizyta
18: Mag87 - wizyta
29: Agonia - histeroskopia diagnostyczna
Wrzesień 2018
ona84 - planowany criotransfer
Agonia - planowany criotransfer
Grudzień 2018
25: Ena - termin porodu
Luty 2019
16-19: Gosia 321 - termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 16:49