Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona- super że dr tym razem bez problemów wypisze recepty:) długo musiałas ją nakłaniać?
Halszka- jak tam po wizycie? Tez mi się wydaje że 8.5 to ok. Czytałam, że min to 8, a Ty masz jeszcze trochę czasu. Endo podrośnie- wcinaj morele i orzechy brazylijskie, ponoć pomagają na wzrost endometrium.
Wiki jak Twoje samopoczucie? Bóle głowy minęły? Widzę, że masz wizytę w sobotę Ciekawe ile tam jajeczek już wyhodowałas
Izu a Ty kiedy planujesz powrót po swojego kropka?
-
mag87 wrote:Ona- super że dr tym razem bez problemów wypisze recepty:) długo musiałas ją nakłaniać?
Halszka- jak tam po wizycie? Tez mi się wydaje że 8.5 to ok. Czytałam, że min to 8, a Ty masz jeszcze trochę czasu. Endo podrośnie- wcinaj morele i orzechy brazylijskie, ponoć pomagają na wzrost endometrium.
Wiki jak Twoje samopoczucie? Bóle głowy minęły? Widzę, że masz wizytę w sobotę Ciekawe ile tam jajeczek już wyhodowałas
Izu a Ty kiedy planujesz powrót po swojego kropka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMag czuję się całkiem dobrze bóle minęły odkąd zaczęłam stymulację teraz tylko czuję już jajniki... czuć, że rosną pęcherzyki pierwszy podgląd mam już w czwartek.
Emilka ja też z miłą chęcia byłabym dawcą, tylko moja astma, hashimoto i problemy z żelazem mnie dyskwalifikują niestety
Ona to od którego dnia będziesz brała heparynę? Ona a idziesz na cyklu sztucznym czy naturalnym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 13:09
-
Ona ja miałam transfer w 20dc.byłam na naturalnym i miałam cieniutkie endo bo niecałe 8mm przed owulką ale jakoś się udało.
Cykle tez 28 dniowe.ona84 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Wiki03 wrote:Halszka tak jak Emilka pisze, 10dc to wcześnie... do 14 dc edno Ci jeszcze urośnie
Ona cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty teraz tylko żeby Ci się udało zakończyć przygodę z hematolog i dostać heparynę a do października szybko zleci
Gosiu gratuluję jeszcze raz to musi być piękne uczucie zobaczyć swoje zdrowe dziecko na ekranie usg... kiedy następna wizyta?
Teraz wizyta 30.08
A 29.08 wizyta u genetyka po odbior wynikow papaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Emilka w którym dc zabieralas zarodki??
Ja to różnie: 26 dc - ciąża biochemiczna, 29 dc - ciąża biochemiczna, 30 dc - ciąża biochemiczna, 20 dc - brak zagnieżdżenia, 19 dc - brak zagnieżdzenia.
Cykle 31 - 36 dniowe. -
mag87 wrote:Emilka , ja też uważam ze dawstwo krwi jest super. Gdybym tak nie bała się igieł pewnie sama zostałabym dawca. Ja za to jestem w bazie dawców szpiku kostnego:)
Planujesz oddawać krew regularnie?
Planuje właśnie bardzo chce ale najpierw musze isc do lekarza rodzinnego bo ostatnio obawiam sie ze nabawilam sie astmy. Od 2 miesięcy czuje duszności i suchy kaszel. dopiero jak sie przebadam zacznę oddawać krew. -
mag87 wrote:Ona- super że dr tym razem bez problemów wypisze recepty:) długo musiałas ją nakłaniać?
Izu a Ty kiedy planujesz powrót po swojego kropka?
Mag miałam wizytę dopiero po południu.
Endo urosło do 10 cm. Dziś i jutro jeszcze leki bez zmian w czwartek włączam progesteron. A criotransfer w poniedziałek o 12:40
Izaura, asiastokrota, mag87, e_mil_ka lubią tę wiadomość