Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobra trochę mój Mąż do pionu mnie ustawił. Dziewczyny podpowiecie może co mogłabym jeszcze zrobić ?? Jakie badania ?? Udać się do Paśnika ?? Zmienić klinikę ??
-
nick nieaktualnyHalszka na pewno sprawdzić immunologie, zmienić klinike na taka z większym doświadczeniem i lepszym laboratorium. Do tego możesz spróbować zmienić styl życia - lepsza dieta, suplementy, więcej ruchu.. Nie wiem jak jest z tym u Ciebie. Najważniejsze żeby zrobić sobie plan działania. Mi to zawsze pomaga wrócić do pionu.
-
Ena wrote:Wiki - jesteś dzielna... Przewracać, podnosić się i iść dalej.
Halszka - wyobrażam sobie twoje emocje... Trzymam kciuki... Trzymamy mocno, mocno
Gosia kiedy ruszasz po wyniki Pappa?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:Emilka co słychać u Ciebie? Jak samopoczucie?
Dziekuje że pytasz. U mnie hm ledwo żyję. Jestem tak zawalona robotą w pracy że nie mam czasu nawet rozmyslac o moim małżeństwie. Wczoraj w pracy bylam 11 godzin i jeszcze jestem w czarnej dupie.
Jesli chodzi o sytuacje w domu to nie jest najgorzej ale wcale nie twierdze ze bedzie dobrze. Wczoraj nawet obiad na mnie nie czekal bo moj maz zjadl sobie u swojej mamy a mi zostaly zimne schabowe w lodowce ktore sama smażyłam. A wystarczylo je tylko odgrzac i obrac ziemniaki. Moj maz oczywiscie na to nie wpadł. Kiedy przyszłam spał sobie w najlepsze. Wiec hm faktycznie jestem chyba mu obojetna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 05:47
-
e_mil_ka wrote:Dziekuje że pytasz. U mnie hm ledwo żyję. Jestem tak zawalona robotą w pracy że nie mam czasu nawet rozmyslac o moim małżeństwie. Wczoraj w pracy bylam 11 godzin i jeszcze jestem w czarnej dupie.
Jesli chodzi o sytuacje w domu to nie jest najgorzej ale wcale nie twierdze ze bedzie dobrze. Wczoraj nawet obiad na mnie nie czekal bo moj maz zjadl sobie u swojej mamy a mi zostaly zimne schabowe w lodowce ktore sama smażyłam. A wystarczylo je tylko odgrzac i obrac ziemniaki. Moj maz oczywiscie na to nie wpadł. Kiedy przyszłam spał sobie w najlepsze. Wiec hm faktycznie jestem chyba mu obojetna.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Gosia a ty na jakim oddziale pracujesz? Musze sie zspisac na operacje kamieni w woreczku zolciowym i ciekawe jakie tam sa terminy. Bo w Uniwersyteckim mam na 21 listopada a moze u was szybciej. Nie wiem robic bo we wrzesniu chcialam isc do ginekologa czy daje zielone swiatlo na crio a tak to wszystko mi sie przeciaga
-
Gosiu juz wszystko wiem.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Halszka na pewno sprawdzić immunologie, zmienić klinike na taka z większym doświadczeniem i lepszym laboratorium. Do tego możesz spróbować zmienić styl życia - lepsza dieta, suplementy, więcej ruchu.. Nie wiem jak jest z tym u Ciebie. Najważniejsze żeby zrobić sobie plan działania. Mi to zawsze pomaga wrócić do pionu.
Dziękuję
Dietę zmieniłam już ok 2 miesiące temu, skorzystałam z pomocy pani dietetyk która kiedyś poleciłaś od endomeriozy. Trochę na wakacjach odpuściłam ale teraz wracam. Zamierzam całkowicie zrezygnować z glutenu bo teraz ograniczyłam tylko. No i muszę trochę zacząć się ruszać
Mam prośbę czy możecie w wolnej chwili napisać mi jak to wszystko wygląda u Paśnika ??
Na jakie kliniki się zdecydowałyście ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:Dziękuję
Dietę zmieniłam już ok 2 miesiące temu, skorzystałam z pomocy pani dietetyk która kiedyś poleciłaś od endomeriozy. Trochę na wakacjach odpuściłam ale teraz wracam. Zamierzam całkowicie zrezygnować z glutenu bo teraz ograniczyłam tylko. No i muszę trochę zacząć się ruszać
Mam prośbę czy możecie w wolnej chwili napisać mi jak to wszystko wygląda u Paśnika ??
Na jakie kliniki się zdecydowałyście ??
Kto dokładnie układał Ci dietę? Robiłaś badania na nietolerancję glutenu?
Do Paśnika jedziesz, zleca Ci badania jakie uzna za niezbędne. Na miejscu możesz je wykonać, dlatego dobrze umówić się pod koniec cyklu żeby wyszły wiarygodne. Później z wynikami umawiasz się na drugą wizytę, na której dostajesz zalecenia. Po tym masz możliwość kontaktu mailowego. Recepty wysyłasz pocztą.
Co do kliniki... Najlepiej umów się chociaż do dwóch i wybierz w której się lepiej czujesz.. Nie chcę polecać Ci konkretnej... Większość jest teraz w Invicta w Gdańsku, ja w Novum.słomka :) lubi tę wiadomość
-
Halszka tak jak napisała Wiki. Do docenta bierz wszystko co masz, on patrzy jednak głównie na tarczycowe wyniki, te dityczace zespolu antyfosfolipidowego, mutacje jakieś, badania od hematologia. Zrobi z Tobą wywiad i zleci kolejne badania. Na kolejnej wizycie z wynikami proponuje leczenie. Cudowny z niego człowiek i jeszcze lepszy lekarz, mój mąż siedział jak oczarowany gdy tamten mi tłumaczył wyniki badań.
Masz jeszcze zarodki? Czy musisz rozpoczynać nową procedurę? My tu głównie novum i invicta Gdańsk. W Gdańsku jest też ponoć dobra klinika gameta Gdynia jest tu osobny wątek- dużo dziewczyn w ciąży.
Agonia co tam u Ciebie?
Gosia halo halo odezwij się jak po wizycie?
Miłego dnia:) -
Dziewczyny czy ktoras robila badania genetyczne zarodka po poronieniu?
Wiki, Halszka to okropne przez co przechodzimy, to powinien być czas radości, a nie żalu i łez...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 08:05
-
Wiki03 wrote:Kto dokładnie układał Ci dietę? Robiłaś badania na nietolerancję glutenu?
Do Paśnika jedziesz, zleca Ci badania jakie uzna za niezbędne. Na miejscu możesz je wykonać, dlatego dobrze umówić się pod koniec cyklu żeby wyszły wiarygodne. Później z wynikami umawiasz się na drugą wizytę, na której dostajesz zalecenia. Po tym masz możliwość kontaktu mailowego. Recepty wysyłasz pocztą.
Co do kliniki... Najlepiej umów się chociaż do dwóch i wybierz w której się lepiej czujesz.. Nie chcę polecać Ci konkretnej... Większość jest teraz w Invicta w Gdańsku, ja w Novum.
Dziękuję Wiki, badań na nie tolerancję glutenu nie robiłam ale mam Hashimoto a przy tym nie powinno się jeść nabiału. Dietę układała mi Pani z smak fit. -
mag87 wrote:Halszka tak jak napisała Wiki. Do docenta bierz wszystko co masz, on patrzy jednak głównie na tarczycowe wyniki, te dityczace zespolu antyfosfolipidowego, mutacje jakieś, badania od hematologia. Zrobi z Tobą wywiad i zleci kolejne badania. Na kolejnej wizycie z wynikami proponuje leczenie. Cudowny z niego człowiek i jeszcze lepszy lekarz, mój mąż siedział jak oczarowany gdy tamten mi tłumaczył wyniki badań.
Masz jeszcze zarodki? Czy musisz rozpoczynać nową procedurę? My tu głównie novum i invicta Gdańsk. W Gdańsku jest też ponoć dobra klinika gameta Gdynia jest tu osobny wątek- dużo dziewczyn w ciąży.
Agonia co tam u Ciebie?
Gosia halo halo odezwij się jak po wizycie?
Miłego dnia:)
Mag, nie mam już zarodków, muszę zaczynać wszystko od nowa. Chce się dobrze przygotować bo to pewnie będzie moja ostatnia szansa.
A najpierw umówić się do Paśnika i zaleceniami dopiero do kliniki czy bez tego jego ewentualnych zaleceń uderzyć do kliniki ??