Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
mag87 wrote:Dziewczyny a mnie chyba dopadła infekcja, najpierw myślałam, że to od luteiny, ale przeszło. Niestety teraz na nowo wróciło. Wizyte u dr H mam dopiero za tydzień we wtorek- czekać czy szukać szybko jakiegoś lekarza który wypisze mi np jakies globulki?
Jeśli poczekam tydzień to może coś się stać z moim zarodkiem?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki przykro mi...brak słów:(
Mag lepiej iść do lekarza bo nie wiadomo co tam ci się przyplatało ja tak miałam cały czas. Zawsze coś -
Izaura męża ciocia jest pielęgniarką. Dr Paśnik powiedział jak wymieszać kek z solą i podłączyła mi kroplówkę. Potem już razem z mężem odłączyłam.
Izaura lubi tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualny
-
Dzięki laski po raz kolejny, kefirek kupiony, multigyn zamówiony:) będę się kurować. Wczoraj było ok, na dole czysto, nie wiem czemu ta lutka tak podraznia i w sumie w moim przypadku te pieczenia są rano- może potem w ciągu dnia lepiej się wchłania bo nie mam tak8ch problemów.
Dr Wanczyk na urlopie także czekam na wizytę w Gd.
Agonia już w drodze?
Wiki jak u Ciebie? Konsultowałas się z dr?
Miłego dnia Dziewczyny:) -
nick nieaktualnyCześć
Mag - może właśnie ta Luteina to sprawczyni zamieszania. Cholera wie - babskie dolegliwości...
Halszka lecisz do laboratorium?
Agonia - jak tam u ciebie?
Ona mnie się wydaje, że w tych smakowych to już nie takich dobrych właściwości, co w naturalnych - cukier raczej nie wpływa zbawienie na zaburzoną florę - choć to tylko moje domysły. -
nick nieaktualnymag87 wrote:Dzięki laski po raz kolejny, kefirek kupiony, multigyn zamówiony:) będę się kurować. Wczoraj było ok, na dole czysto, nie wiem czemu ta lutka tak podraznia i w sumie w moim przypadku te pieczenia są rano- może potem w ciągu dnia lepiej się wchłania bo nie mam tak8ch problemów.
Dr Wanczyk na urlopie także czekam na wizytę w Gd.
Agonia już w drodze?
Wiki jak u Ciebie? Konsultowałas się z dr?
Miłego dnia Dziewczyny:)
Rozmawiałam z lekarzem... Chce przejrzeć cała naszą dokumentację i ma się zastanowić co może nam jeszcze zaproponować... Za tydzień mam do niego zadzwonić. Nie składamy broni, będziemy walczyć.asiastokrota, Izaura, Halszka112, e_mil_ka, Gosia321, ana1122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Halszka kciuki zaciśnięte za betę & & & & &
Do mnie wczoraj dzwonili z kliniki że histero odwołana. Dzisiaj dowiedziałam się że jest jakiś problem techniczny sprzętu do histero. W poniedziałek na wizycie ustalę już termin transferu.Halszka112 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Tak mi przykro Kochana mocno tulę a immunologię sprawdzałaś?
Halszka112 lubi tę wiadomość
Wiek 40
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
IVF - 10.09.2018r.
Halszka bardzo mi przykro....brak słów, miało być inaczej. Trzymaj się
Halszka112 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Agonia777 wrote:Tak mi przykro Kochana mocno tulę a immunologię sprawdzałaś?
U Paśnika nie byłam, a z immunologi to jak dobrze mówię to mam tylko ANA zrobione, toczeń i zespół antyfofolipidowy , przeciwciała ACA -
nick nieaktualny