Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Wiki mam nadzieję, że kropek okaże się siłaczem. Obt wszystko miało pozytywny finał.
Słomka - taka drobna już nie jestem... Cycki duże... Wczoraj na wizycie w Art w ciuchach i butach ważyłam 57 kg.
Yyyy to ja waże na golasa tyle i podkreślam nie jestem w ciązyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 22:54
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Yyyy to ja waże na golasa tyle i podkreślam nie jestem w ciązy
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyNasz zarodek walczy... Dziś ma 8 komórek, jest jakby dobę do tylu... Ale powoli się dzieli... Czekamy do poniedziałku. Jak bedzie blastocysta to transfer się odbędzie...
asiastokrota, Halszka112, eni33, mag87, Karcia, Lura82, Izaura, Gosia321, ana1122, e_mil_ka, polopiryna, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wiki a nie chcieli dzisiaj przeprowadzić transferu? Niezły siłacz z Twojego zarodka, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie Wasz dzień &&&
A mnie dopadło wczoraj i dziś zwątpienie, a to minął dopiero tydzień od wizyty, przede mna jeszcze 1,5 tygodnia wyczekiwania. Naprawdę chyba już czekanie na betę jest łatwiejsze.
Pogoda też na dworze kiepska, przygnębiająca.
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag nie wiem dlaczego nie zrobili... Moze chca mieć pewność, że wszystko z nim ok.. Bo ma spore fragmentacje... Trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać do poniedziałku...
A Ty Mag odpędź czarne myśli... Ciąża rozwija się prawidłowo i nie możesz myśleć inaczej!!za półtorej tygodnia zobaczysz piękną małą kruszynę z zdrowym serduszkiem
nie ma innej opcji!!
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Wiki mocno trzymam kciuki za kropka & & & & & skoro się dzieli to może jednak dotrwa spokojnie do blastki. Jestem myślami z Tobą
Mag proszę tu szybko odpędzić złe myśli, wszystko z bąbelkiem jest dobrze. Wiem że to czekanie jest najgorsze i pogoda nie pomaga. Kciuki zaciśnięte & & & & & &
Miłego weekendu dziewczyny.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyHeja
Wiki - Dobre wieścisuper
Mag - to tak naprawdę oczekiwanie na każdą wizytę będzie stresem. Kilka dni od wizyty spokój, a potem znowu myśli, czy wszystko ok? Ja jakoś jestem o dziwo spokojna, ale to też kwestia dużej ilości obowiązków.
Halszka jak wczasowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 12:06
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Nasz fotelik jest z baza isofix. 600 zl. Uzywany kilka razy, bo zima malo jeździliśmy. Teraz kupiliśmy obrotowy ( łatwiej mi wkladac to słodkie 9 kg )
Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Nasz zarodek walczy... Dziś ma 8 komórek, jest jakby dobę do tylu... Ale powoli się dzieli... Czekamy do poniedziałku. Jak bedzie blastocysta to transfer się odbędzie...
trzymam kciuki mocno za poniedzialkowa blastke
Wiki03 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Wiki a nie chcieli dzisiaj przeprowadzić transferu? Niezły siłacz z Twojego zarodka, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie Wasz dzień &&&
A mnie dopadło wczoraj i dziś zwątpienie, a to minął dopiero tydzień od wizyty, przede mna jeszcze 1,5 tygodnia wyczekiwania. Naprawdę chyba już czekanie na betę jest łatwiejsze.
Pogoda też na dworze kiepska, przygnębiająca.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Heja
Wiki - Dobre wieścisuper
Mag - to tak naprawdę oczekiwanie na każdą wizytę będzie stresem. Kilka dni od wizyty spokój, a potem znowu myśli, czy wszystko ok? Ja jakoś jestem o dziwo spokojna, ale to też kwestia dużej ilości obowiązków.
Halszka jak wczasowanie?ja w tygodniu bede miala detektor tetna ktory bedzie pomagal przetrwac te 3 tygodniowe przerwy do kolejnej wizyty
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Tak to prawda pierwsze 5 dni po wizycie jest spokoj a pozniej niepotrzebne myslenie
ja w tygodniu bede miala detektor tetna ktory bedzie pomagal przetrwac te 3 tygodniowe przerwy do kolejnej wizyty
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Mag tak to teraz będzie. Starania o dziecko stres a potem cała ciąża myślenie. mimo że powinismy się cieszyć że się udało to jednak zawsze z tyłu pojawia się strach i towarzyszy nawet jak maluch jest już na świecie
-
Wiki od początku macie już małego wojownika:) walczy dla was tak samo jak wy walczyliscie o niego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 17:53
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Tak to prawda pierwsze 5 dni po wizycie jest spokoj a pozniej niepotrzebne myslenie
ja w tygodniu bede miala detektor tetna ktory bedzie pomagal przetrwac te 3 tygodniowe przerwy do kolejnej wizyty
juz niedługo poczujesz motylki, potem przekrecanie i będziesz spokojniejsza
Gosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena, my już od wczoraj w domu. Fajnie było bo spędziliśmy razem trochę czasu.
Wiki kciuki za Twojego małego wojownika !!!
Ja mam dziś spadek nastroju pewnie dlatego, że głupia zrobiłam sikańca i jedna kreska...Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Ena, my już od wczoraj w domu. Fajnie było bo spędziliśmy razem trochę czasu.
Wiki kciuki za Twojego małego wojownika !!!
Ja mam dziś spadek nastroju pewnie dlatego, że głupia zrobiłam sikańca i jedna kreska...