Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Wiki mam nadzieję, że kropek okaże się siłaczem. Obt wszystko miało pozytywny finał.
Słomka - taka drobna już nie jestem... Cycki duże... Wczoraj na wizycie w Art w ciuchach i butach ważyłam 57 kg.
Yyyy to ja waże na golasa tyle i podkreślam nie jestem w ciązyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 22:54
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Yyyy to ja waże na golasa tyle i podkreślam nie jestem w ciązy
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?
asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualnyNasz zarodek walczy... Dziś ma 8 komórek, jest jakby dobę do tylu... Ale powoli się dzieli... Czekamy do poniedziałku. Jak bedzie blastocysta to transfer się odbędzie...
asiastokrota, Halszka112, eni33, mag87, Karcia, Lura82, Izaura, Gosia321, ana1122, e_mil_ka, polopiryna, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wiki a nie chcieli dzisiaj przeprowadzić transferu? Niezły siłacz z Twojego zarodka, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie Wasz dzień &&&
A mnie dopadło wczoraj i dziś zwątpienie, a to minął dopiero tydzień od wizyty, przede mna jeszcze 1,5 tygodnia wyczekiwania. Naprawdę chyba już czekanie na betę jest łatwiejsze.
Pogoda też na dworze kiepska, przygnębiająca.
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMag nie wiem dlaczego nie zrobili... Moze chca mieć pewność, że wszystko z nim ok.. Bo ma spore fragmentacje... Trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać do poniedziałku...
A Ty Mag odpędź czarne myśli... Ciąża rozwija się prawidłowo i nie możesz myśleć inaczej!! za półtorej tygodnia zobaczysz piękną małą kruszynę z zdrowym serduszkiem nie ma innej opcji!!ana1122 lubi tę wiadomość
-
Wiki mocno trzymam kciuki za kropka & & & & & skoro się dzieli to może jednak dotrwa spokojnie do blastki. Jestem myślami z Tobą
Mag proszę tu szybko odpędzić złe myśli, wszystko z bąbelkiem jest dobrze. Wiem że to czekanie jest najgorsze i pogoda nie pomaga. Kciuki zaciśnięte & & & & & &
Miłego weekendu dziewczyny.Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnyHeja
Wiki - Dobre wieści super
Mag - to tak naprawdę oczekiwanie na każdą wizytę będzie stresem. Kilka dni od wizyty spokój, a potem znowu myśli, czy wszystko ok? Ja jakoś jestem o dziwo spokojna, ale to też kwestia dużej ilości obowiązków.
Halszka jak wczasowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 12:06
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Nasz fotelik jest z baza isofix. 600 zl. Uzywany kilka razy, bo zima malo jeździliśmy. Teraz kupiliśmy obrotowy ( łatwiej mi wkladac to słodkie 9 kg )
Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Nasz zarodek walczy... Dziś ma 8 komórek, jest jakby dobę do tylu... Ale powoli się dzieli... Czekamy do poniedziałku. Jak bedzie blastocysta to transfer się odbędzie...
Wiki03 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
mag87 wrote:Wiki a nie chcieli dzisiaj przeprowadzić transferu? Niezły siłacz z Twojego zarodka, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie Wasz dzień &&&
A mnie dopadło wczoraj i dziś zwątpienie, a to minął dopiero tydzień od wizyty, przede mna jeszcze 1,5 tygodnia wyczekiwania. Naprawdę chyba już czekanie na betę jest łatwiejsze.
Pogoda też na dworze kiepska, przygnębiająca.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Heja
Wiki - Dobre wieści super
Mag - to tak naprawdę oczekiwanie na każdą wizytę będzie stresem. Kilka dni od wizyty spokój, a potem znowu myśli, czy wszystko ok? Ja jakoś jestem o dziwo spokojna, ale to też kwestia dużej ilości obowiązków.
Halszka jak wczasowanie?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Tak to prawda pierwsze 5 dni po wizycie jest spokoj a pozniej niepotrzebne myslenie ja w tygodniu bede miala detektor tetna ktory bedzie pomagal przetrwac te 3 tygodniowe przerwy do kolejnej wizyty
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Mag tak to teraz będzie. Starania o dziecko stres a potem cała ciąża myślenie. mimo że powinismy się cieszyć że się udało to jednak zawsze z tyłu pojawia się strach i towarzyszy nawet jak maluch jest już na świecie
-
Wiki od początku macie już małego wojownika:) walczy dla was tak samo jak wy walczyliscie o niego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 17:53
Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Tak to prawda pierwsze 5 dni po wizycie jest spokoj a pozniej niepotrzebne myslenie ja w tygodniu bede miala detektor tetna ktory bedzie pomagal przetrwac te 3 tygodniowe przerwy do kolejnej wizyty
Gosia321 lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ena, my już od wczoraj w domu. Fajnie było bo spędziliśmy razem trochę czasu.
Wiki kciuki za Twojego małego wojownika !!!
Ja mam dziś spadek nastroju pewnie dlatego, że głupia zrobiłam sikańca i jedna kreska...Wiki03 lubi tę wiadomość
-
Halszka112 wrote:Ena, my już od wczoraj w domu. Fajnie było bo spędziliśmy razem trochę czasu.
Wiki kciuki za Twojego małego wojownika !!!
Ja mam dziś spadek nastroju pewnie dlatego, że głupia zrobiłam sikańca i jedna kreska...