X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Wiki mam nadzieję, że kropek okaże się siłaczem. Obt wszystko miało pozytywny finał.

Słomka - taka drobna już nie jestem... Cycki duże... Wczoraj na wizycie w Art w ciuchach i butach ważyłam 57 kg.

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Wiki mam nadzieję, że kropek okaże się siłaczem. Obt wszystko miało pozytywny finał.

Słomka - taka drobna już nie jestem... Cycki duże... Wczoraj na wizycie w Art w ciuchach i butach ważyłam 57 kg.

Yyyy to ja waże na golasa tyle i podkreślam nie jestem w ciązy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 22:54

asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Yyyy to ja waże na golasa tyle i podkreślam nie jestem w ciązy :D
    Haha a ja W podstawowce:)

asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Dziewczęta brzuchate podpowiedzcie proszę gdzie się ubieracie w Olsztynie? Zamawiacie ciuchy dla siebie tylko przez neta, czy macie sprawdzone sklepy w Olsztynie?
    Hm ale najlepiej online bo w Olsztynie jest slaby wybór. Ja cala ciążę chodziłam w ubraniach z przed ciąży, jedynie spodnie kupiłam w hm.

asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz zarodek walczy... Dziś ma 8 komórek, jest jakby dobę do tylu... Ale powoli się dzieli... Czekamy do poniedziałku. Jak bedzie blastocysta to transfer się odbędzie...

asiastokrota, Halszka112, eni33, mag87, Karcia, Lura82, Izaura, Gosia321, ana1122, e_mil_ka, polopiryna, malgos741 lubią tę wiadomość

• mag87 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki a nie chcieli dzisiaj przeprowadzić transferu? Niezły siłacz z Twojego zarodka, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie Wasz dzień &&&

A mnie dopadło wczoraj i dziś zwątpienie, a to minął dopiero tydzień od wizyty, przede mna jeszcze 1,5 tygodnia wyczekiwania. Naprawdę chyba już czekanie na betę jest łatwiejsze.

Pogoda też na dworze kiepska, przygnębiająca.

Wiki03 lubi tę wiadomość

klz96iye30cupjne.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag nie wiem dlaczego nie zrobili... Moze chca mieć pewność, że wszystko z nim ok.. Bo ma spore fragmentacje... Trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać do poniedziałku...

A Ty Mag odpędź czarne myśli... Ciąża rozwija się prawidłowo i nie możesz myśleć inaczej!! <3 za półtorej tygodnia zobaczysz piękną małą kruszynę z zdrowym serduszkiem :-) nie ma innej opcji!! :-)

ana1122 lubi tę wiadomość

• Agonia777 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki mocno trzymam kciuki za kropka & & & & & skoro się dzieli to może jednak dotrwa spokojnie do blastki. Jestem myślami z Tobą <3 <3 <3

Mag proszę tu szybko odpędzić złe myśli, wszystko z bąbelkiem jest dobrze. Wiem że to czekanie jest najgorsze i pogoda nie pomaga. Kciuki zaciśnięte & & & & & & <3 <3 <3

Miłego weekendu dziewczyny.

Wiek 40
    Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
    3 lata starań
    1 IUI :(
    2 IUI - 22.09.17. :(
    3 IUI - 17.10.2017r. :(
    ICSI - transfer 8.12.17r. :(
    IVF - transfer 13.03.2018. :(
    IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
    IVF - 10.09.2018r. :(
    Trombofilia wrodzona, KIR Bx
    Transfer ostatniego kropka ?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja

Wiki - Dobre wieści :-) super

Mag - to tak naprawdę oczekiwanie na każdą wizytę będzie stresem. Kilka dni od wizyty spokój, a potem znowu myśli, czy wszystko ok? Ja jakoś jestem o dziwo spokojna, ale to też kwestia dużej ilości obowiązków.

Halszka jak wczasowanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 12:06

Wiki03 lubi tę wiadomość

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Nasz fotelik jest z baza isofix. 600 zl. Uzywany kilka razy, bo zima malo jeździliśmy. Teraz kupiliśmy obrotowy ( łatwiej mi wkladac to słodkie 9 kg )
    Co do rany... juz kilka razy lekko pekla w miejscach gdzie byly szwy. Ponoc te wewnętrzne jeszcze sie do końca nie rozpuscily i podrazniaja, robi sie stan zapalny i peka.
    No to odpada bo ja chcem nosidelko bez bazy dlatego ze wiekszosc podrozy w tygodniu bedzie moja stara toyotka ktora isofixa nie posiada wiec nie ma po co kupowac fotelika z baza :(

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki03 wrote:
    Nasz zarodek walczy... Dziś ma 8 komórek, jest jakby dobę do tylu... Ale powoli się dzieli... Czekamy do poniedziałku. Jak bedzie blastocysta to transfer się odbędzie...
    Waleczny maluch ;) trzymam kciuki mocno za poniedzialkowa blastke

Wiki03 lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mag87 wrote:
    Wiki a nie chcieli dzisiaj przeprowadzić transferu? Niezły siłacz z Twojego zarodka, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie Wasz dzień &&&

A mnie dopadło wczoraj i dziś zwątpienie, a to minął dopiero tydzień od wizyty, przede mna jeszcze 1,5 tygodnia wyczekiwania. Naprawdę chyba już czekanie na betę jest łatwiejsze.

Pogoda też na dworze kiepska, przygnębiająca.
    Prosze mi tu doprowadzic siedo porzadku kochana i myslimy pozytywnie bo z twoim kropkiem w brzuchu wszystko jest w porzadku

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Heja

Wiki - Dobre wieści :-) super

Mag - to tak naprawdę oczekiwanie na każdą wizytę będzie stresem. Kilka dni od wizyty spokój, a potem znowu myśli, czy wszystko ok? Ja jakoś jestem o dziwo spokojna, ale to też kwestia dużej ilości obowiązków.

Halszka jak wczasowanie?
    Tak to prawda pierwsze 5 dni po wizycie jest spokoj a pozniej niepotrzebne myslenie ;) ja w tygodniu bede miala detektor tetna ktory bedzie pomagal przetrwac te 3 tygodniowe przerwy do kolejnej wizyty

gann3e3kewa6j1el.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Tak to prawda pierwsze 5 dni po wizycie jest spokoj a pozniej niepotrzebne myslenie ;) ja w tygodniu bede miala detektor tetna ktory bedzie pomagal przetrwac te 3 tygodniowe przerwy do kolejnej wizyty
    A to na pewno zadziała kojąco na psychikę, a potem zamiast detektora kopniaki :-)

Gosia321 lubi tę wiadomość

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag tak to teraz będzie. Starania o dziecko stres a potem cała ciąża myślenie. mimo że powinismy się cieszyć że się udało to jednak zawsze z tyłu pojawia się strach i towarzyszy nawet jak maluch jest już na świecie

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki to świetna wiadomość. Siłacz ;)

Mag odpedz czarne mysli na pewno bedziesz wszysyko ok. Musi być :)

Wiki03 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki od początku macie już małego wojownika:) walczy dla was tak samo jak wy walczyliscie o niego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 17:53

Wiki03 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia321 wrote:
    Ojjj tak bardzo pomaga przetrwać od wizyty do wizyty detektor. A tatus jaki szczęśliwy będzie :) juz niedługo poczujesz motylki, potem przekrecanie i będziesz spokojniejsza

Gosia321 lubi tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Halszka112 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena, my już od wczoraj w domu. Fajnie było bo spędziliśmy razem trochę czasu.

Wiki kciuki za Twojego małego wojownika !!!

Ja mam dziś spadek nastroju pewnie dlatego, że głupia zrobiłam sikańca i jedna kreska...

Wiki03 lubi tę wiadomość

Halszka

0b79e301fd.png

8040ad41f1.png

12.04 criotransfer BL 4.2.2❄️🍀
    17.04 5 dpt 19,65
    19.04 7dpt 53,40
    22.04 10 dpt 226
    25.04 13 dpt 814
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halszka112 wrote:
    Ena, my już od wczoraj w domu. Fajnie było bo spędziliśmy razem trochę czasu.

Wiki kciuki za Twojego małego wojownika !!!

Ja mam dziś spadek nastroju pewnie dlatego, że głupia zrobiłam sikańca i jedna kreska...
    Który to dzień? U mnie też sikaniec był długo negatywny

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
‹‹ 1754 1755 1756 1757 1758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ